SmackDown Live 22/05/2018: One Last Chance


Πριν από λίγες ώρες ολοκληρώθηκε το καθιερωμένο μπλε εβδομαδιαίο σόου με τον Daniel Bryan να επικρατεί στο main event και να κερδίζει μία δεύτερη ευκαιρία. Η κόντρα των Nakamura και Styles θα φτάσει σε άλλο επίπεδο στο Money In The Bank ενώ είχαμε και Lana Day στο σημερινό επεισόδιο. Ας ξεκινήσουμε...

Το επεισόδιο άνοιξε με το Miz Tv όπου καλεσμένοι ήταν τα μέλη της New Day. Ο Miz προσπάθησε να τους ωθήσει στο να αποκαλύψουν ποιος θα αγωνιστεί από αυτούς στο MITB Men's ladder match αλλά εκείνοι δεν του απαντούσαν. Δήλωσαν πως ο Big E τελικά θα αγωνιστεί, σε έναν αγώνα αυτή την στιγμή με τον ίδιο τον Miz. Ο A-Lister πήγε στα παρασκήνια και η ίδια η General Manager, Paige του το ανακοίνωσε.


Big E vs Miz

Ο Big E κατάφερε από την αρχή να εφαρμόσει ένα δυνατό splash στον Miz πάνω στο apron και να διατηρήσει τον έλεγχο. Το μέλος της New Day συνέχισε να κυριαρχεί εφαρμόζοντας αρκετά suplexes καθώς και εντυπωσιακά splashes. Οι Cesaro και Sheamus όμως εμφανίστηκαν και επιτέθηκαν στους Kofi Kingston και Xavier Woods, κάτι που τράβηξε την προσοχή του Big E. Έτσι ο Miz από το πουθενά πήρε την νίκη με το Skull Crushing Finale.


Qualifier MITB ladder match: Lana vs Billie Kay 

Ο Aiden English έκανε μία εντυπωσιακή παρουσίαση στην Lana καθώς κρατούσε και στο ringside μία ταμπέλα "Lana Day". Τα chants πήραν φωτιά και οι IIconics έπεσαν πάνω στον Aiden English. Η Lana ήρθε από πίσω έβγαλε εκτός την Peyton Royce και πήρε την νίκη εύκολα με ένα Facebuster πάνω στην Kay.


Andrade "Cien" Almas vs local competitor

Η Zelina Vega βρισκόταν στο πλευρό του Andrade Almas και εκείνος πήρε τον έλεγχο του αγώνα αμέσως. Ο local competitor προσπάθησε να αντιδράσει αλλά ο Almas πήρε εύκολα την νίκη με το Hammerlock DDT.


Στα παρασκήνια η Carmella δήλωσε έτοιμη να αντιμετωπίσει την Asuka στο Money In The Bank. Τόνισε μάλιστα ότι αφού έχει νικήσει δύο φορές την Charlotte Flair και η Queen έχει νικήσει την Asuka, τότε είναι δύο φορές καλύτερη από την Empress of Tommorrow.

Στην συνέχεια οι Shinshuke Nakamura και AJ Styles ήρθαν face to face στο ρινγκ για να ανακοινώσει ο πρώτος το stipulation του αγώνα τους στο MITB. Ο Nakamura πριν το ανακοινώσει, τόνισε ότι θα διαλύσει τον Styles ώστε να μην αγωνιστεί ξανά και το σπίτι του AJ θα γίνει δικό του. Ο King of Strong Style ανακοίνωσε ως stipulation το Pillow Fight (μαξιλαροπόλεμος) και ξέσπασε σε γέλια. Ο Shinshuke επιτέθηκε στον WWE Champion και εκείνος απάντησε στέλνοντας τον στο announce table. Ο Nakamura όμως τον χτύπησε αρκετά με μια steel chair και αποτελείωσε τον Phenomenal One με ένα Kinshasa. Τελικά ανέβηκε στο announce table και ανακοίνωσε το Last Man Standing ως stipulation του αγώνα τους.



1st Contenders match: The Usos vs Luke Gallows & Karl Anderson

Πριν αρχίσει ο αγώνας ένα έντονο brawl ξέσπασε ανάμεσα στις δύο ομάδες με τους Usos να απωθούν τους Gallows & Anderson στο ringside. Ο αγώνας άρχισε και οι Usos διατήρησαν τον έλεγχο του αγώνα στο μεγαλύτερο μέρος του με τον Jey να απογειώνεται με Superfly splash στους αντιπάλους στο ringside. Ο Luke όμως ξάπλωσε τον Jey στο ringside με ένα δυνατό kick. Έτσι οι Gallows & Anderson πήραν την νίκη πάνω στον Jimmy με Magic Killer για να αντιμετωπίσουν τους Bludgeon Brothers στο Money In the Bank.



Qualifier MITB ladder match: Sonya Deville vs Naomi

Η Sonya Deville μπήκε δυνατά στον αγώνα και εκτέλεσε την Naomi γρήγορα με spinebuster με εκείνη να κάνει δύσκολο kick out στο 2. Η Glow Queen απάντησε με πολλαπλά kicks και τελικά κατάφερε να πάρει την νίκη και την πρόκριση με ένα εντυπωσιακό και ξαφνικό roll up στην Deville.


Second Chance qualifier to face Samoa Joe: Daniel Bryan vs Jeff Hardy

Ο νικητής του αγώνα θα αντιμετώπιζε τον Samoa Joe ο οποίος βρισκόταν στο announce table για την τελική θέση στο MITB Men's ladder match. Οι δυο τους ξεκίνησαν στον αγώνα και αντάλλαξαν αρκετά locks. Βρέθηκαν και οι δύο κάτω έπειτα από δύο crossbodies ταυτόχρονα και ο Bryan τελικά έστειλε τον Hardy άσχημα στο ringside με dropkick. Ο "Yes" man πήγε για flying knee από το apron αλλά ο Brother Nero το απέφυγε και εφάρμοσε αμέσως ένα αντίστοιχα δικό του με το κοινό να επιδοκιμάζει.


Ο Jeff έκανε το Twist of Fate και πήγε για το Swanton Bomb αλλά ο Daniel τον πρόλαβε στον αέρα με τα γόνατα του. Μετά ο Bryan τον χτύπησε με ένα δυνατά kick αμέσως αλλά ο Jeff έκανε δύσκολο kick out. Τελικά ο Bryan πήρε την νίκη έπειτα από tapout του Hardy σε ένα leg submisison.
Μετά τον αγώνα, ο Samoa Joe μπήκε στο ρινγκ και είπε πως ο Daniel δεν θα έπρεπε να πανηγυρίζει μιας και αντιμετωπίζει τον ίδιο την επόμενη εβδομάδα για να αποχωρήσει τελικά.




Αποτελέσματα SmackDown Live 22/05/2018:

  • Ο Big E νίκησε τον Miz.
  • Η Lana επιβλήθηκε στην Billie Kay και προκρίθηκε στο MITB Women's ladder match.
  • Ο Andrade "Cien" Almas νίκησε έναν local competitor.
  • Οι Luke Gallows & Karl Anderson επικράτησαν ενάντια στους Usos και θα αντιμετωπίσουν τους Bludgeon Brothers στο MITB για τα SmackDown Tag Team Championships.
  • Η Naomi νίκησε την Sonya Deville και προκρίθηκε στο MITB Women's ladder match.
  • Ο Danie Bryan επικράτησε ενάντια στον Jeff Hardy και θα αντιμετωπίσει τον Samoa Joe στο επόμενο μπλε επεισόδιο για την πρόκριση στο MITB Men's ladder match.
Για το Ringside House,
Χρήστος Αγγελάτος


Νεότερη Παλαιότερη