RAW 21/05/2018: Απόλυτο φαβορί ο Braun!


Πριν από λίγες ώρες ολοκληρώθηκε το καθιερωμένο εβδομαδιαίο κόκκινο σόου με τον Braun Strowman να παίρνει εμφατική νίκη στο main event ενόψει Money In The Bank. Είδαμε ένα έντονο segement και staredown ανάμεσα σε Rousey και Jax ενώ και την κόντρα των Reigns και Mahal να μεγαλώνει. Ας ξεκινήσουμε...

Το επεισόδιο άνοιξε με την Stephanie McMahon να εγκωμιάζει τον Kurt Angle για την δουλειά αγνοώντας τι έγινε ανάμεσα τους στην Wrestlemania 34, μιας και πάνω από όλα είναι μία buisness woman. Ο Roman Reigns εμφανίστηκε και απείλησε να καταστρέψει όλους τους superstars του Raw αν δεν δικαιωθεί επιτέλους. Η Stephanie του τόνισε ότι έχασε και όρισε το Reigns vs Mahal για το Money In The Bank. Ο Kevin Owens εμφανίστηκε και η Stephanie τον έβαλε σε αγώνα με τον Roman.


Kevin Owens vs Roman Reigns

Ο Kevin Owens κυριάρχησε αρχικά στον αγώνα με τον Roman Reigns να μην μπορεί να αντιδράσει. Ο Big Dog πήγε για ένα Big Boot αλλά ο KO το απέφυγε και τον εκτέλεσε με ένα DDT το οποίο παραλίγο να του δώσει την νίκη. Ο Reigns απάντησε με ένα Superman Punch με τον Prizefighter να κάνει δύσκολο kick out στο 2. Η μάχη μεταφέρθηκε στο ringside όπου ο Roman φιλοδώρησε τον αντίπαλο του με ένα Spear πριν έρθει ο Jinder Mahal από πίσω και του επιτεθεί.


Ο αγώνας έληξε με νίκη του Reigns λόγω DQ αλλά οι Owens και Mahal του επιτέθηκαν βάναυσα. Ο Seth Rollins εμφανίστηκε και βοήθησε τελικά τον Big Dog να απωθήσουν μαζί τους heels superstars.


Roman Reigns & Seth Rollins vs Kevin Owens & Jinder Mahal

Ακολούθησε αμέσως νέος αγώνας με τον Roman Reigns να τα βρίσκει σκούρα απέναντι στα γρήγορα tags και double team επιθέσεις των Kevin Owens και Jinder Mahal. Τελικά ξέφυγε και έκανε το hot tag στον Seth Rollins ο οποίος απογειώθηκε με springboard πάνω στον Mahal. Στην συνέχεια έπεσε με suicide dive πάνω στον Prizefighter και με ένα ακόμη πάνω στον Modern Day Maharaja όσο το κοινό τον αποθέωνε.


Ο Mahal πήγε για το Khallas στον Architect αλλά εκείνος το απέφυγε όπως και ένα Pop Up Powerbomb του Owens. Έτσι εφάρμοσε ένα superkick πάνω στον Kevin για να πάρει τελικά την νίκη πάνω του με ένα εμφατικό Blackout Curbstomp.
Μετά τον αγώνα, οι Reigns και Rollins πανηγύριζαν αλλά στην σκηνή ο Jinder εμφανίστηκε από το πουθενά και τους εκτέλεσε με αρκετά chair shots και τους δύο.



Ο Sami Zayn εμφανίστηκε στο ρινγκ μαζί με τις υποτιθέμενες αδερφές του Bobby Lashley οι οποίες ήταν άντρες στην πραγματικότητα. Εκείνες τόνισαν ότι ο Bobby ήταν κακός απέναντι τους ως παιδί καθώς και άλλα συμβάντα από την παιδική του ηλικία. Ο Lashley εμφανίστηκε και όρμηξε στον Sami Zayn. Έπειτα διέλυσε και τις τρεις "αδερφές" του για να επιβληθεί.


Alexa Bliss vs Ember Moon

Η Mickie James βρισκόταν στο ringside και βοήθησε την Alexa Bliss με distractions πάνω στην Ember Moon για να πάρει τον έλεγχο. Κάποια στιγμή η Mickie ξεπέρασε τα όρια και έγινε ban από το ringside από τον διαιτητή. Έτσι η Moon αντέδρασε γρήγορα και πήρε τελικά την νίκη με το Eclipse.


Οι Balor και Strowman προσέγγισαν την Stephanie McMahon στα παρασκήνια και ζήτησαν rematch απέναντι στους Dolph Ziggler και Drew Mclntyre. Εκείνη αρνήθηκε και όρισε το Balor vs Strowman για το main event μιας και ο ανταγωνισμός πρέπει να αυξηθεί ενόψει MITB όπως τόνισε.

No Way Jose vs Baron Corbin

Ο Baron Corbin μπήκε με φόρα στον αγώνα για να τον τελειώσει νωρίς καθώς διέλυσε το κεφάλι του No Way Jose πάνω στο ring post. Ο Jose δεν κατάφερε να αντιδράσει αρκετά και έτσι ο Lone Wolf πήρε μία εύκολη νίκη με ένα End of Days.


The B Team vs Breezango

Ο Tyler Breeze ξεκίνησε δυνατά για την ομάδα του και έστειλε τον Curtis Axel στο ringside όπου εκείνος ανασυντάχθηκε με τον Bo Dallas. Έτσι η B Team επέστρεψε και κατάφερε να πάρει μία ακόμη νίκη με double team move πάνω στον Fandango, πανηγυρίζοντας έξαλλα.


Στην συνέχεια είχαμε το contract singing ανάμεσα στις Ronda Rousey και Nia Jax ενόψει του championship match τους στο Money In The Bank. Η Stephanie McMahon ήταν η διοργανώτρια και εγκωμίασε και τις δύο superstars αλλά τις προκάλεσε κιόλας αρκετά. Οι δυο τους έβαλαν τις υπογραφές και η Nia τόνισε ότι η Ronda δεν μπορεί να την περάσει μέσα από το armbar. Αντάλλαξαν χειραψία και η Rousey είπε πως θα πάρει το Raw Women's Championship καθώς και το χέρι της.


Chad Gable vs Dolph Ziggler

Ο Chad Gable πήρε αρχικά τον έλεγχο αλλά γρήγορα ο Dolph Ziggler απάντησε με ένα dropkick. Ο Chad έκανε αρκετά suplexes και μάλιστα έφτασε πολύ κοντά στην νίκη με ένα German suplex. Ο Show Off τελικά όμως πήρε την νίκη με το γνωστό του Superkick.
Μετά τον αγώνα, Ο Drew Mclntyre μπήκε στο ρινγκ από το ringside και εκτέλεσε και εκείνος τον Chad με ένα Claymore Kick.


Fatal 4-Way qualifier MITB match: Natalya vs Dana Brooke vs Liv Morgan vs Sarah Logan

Τα δύο μέλη της Riott Squad δούλεψαν μαζί και η Sarah Logan έκλεισε την Dana Brooke στην γωνία και η Liv Morgan την Natalya αντίστοιχα. Οι Liv και Sarah είχαν ένα έντονο staredown αλλά γέλασαν μεταξύ τους και επιτέθηκε σε double team mode πάνω στην Natalya. Η Brooke διέλυσε την Morgan στο ringside αλλά η Logan έκανε το ίδιο με εκείνη. Τελικά η Natalya πήρε την νίκη και την πρόκριση με ένα Sharpshooter πάνω στην Sarah.


Elias vs Bobby Roode

Ο Elias Samson επιτέθηκε βάναυσα στον Bobby Roode κατά την είσοδο του στο ρινγκ. Ο Bobby ενημέρωσε τον διαιτητή ότι είναι καλά και ο αγώνας ξεκίνησε με τον Elias να έχει τον έλεγχο. Ο Glorious απάντησε με ένα δυνατό knee και έπειτα με ένα Spinebuster με τον Elias να κάνει δύσκολο kick out στον 2. Ο Elias απέφυγε το Glorious DDT και με ένα ξαφνικό Drift Away στον αντίπαλο του πήρε την νίκη.


Finn Balor vs Braun Strowman

Ο Braun Strowman μπήκε δυνατά στον αγώνα και κυριάρχησε με αρκετά splashes και strikes πάνω στον Finn Balor. Συνέχισε εφαρμόζοντας ένα headbutt στον αντίπαλο του και στέλνοντας τον στο ringside μέσα από τα σκοινιά. Ο Balor απέφυγε τελικά τον Monster Among Men ο οποίος χτύπησε στα turnbuckles και στην συνέχεια δέχτηκε αρκετά strikes από τον Finn. Ο Strowman πήγε για το running shoulder στον Demon King αλλά εκείνος τον σταμάτησε με Slingblade και έπειτα τον πέρασε πάνω από το barricade με dropkick.


Ο Balor συνέχισε να επικρατεί και φιλοδώρησε με Coupe De Grace τον Strowman στο ringside από το barricade. Ο Braun επέστρεψε στο ρινγκ λίγο πριν ο διαιτητής φτάσει στο 10 μένοντας ζωντανός στον αγώνα. Ο Finn ανέβηκε τα σκοινιά για το Coupe De Grace ώστε να πάρει την μεγάλη νίκη αλλά ο Monster Among Men τον άρπαξε στην κορυφή και τον εκτέλεσε με powerslam. Στην συνέχεια τον αποτελείωσε με ένα ακόμη running powerslam για να πάρει την νίκη.
Μετά τον αγώνα, ο Strowman σήκωσε τον Balor και τον έστησε στα πόδια του στην γωνία ως ένδειξη σεβασμού προς τον αντίπαλο του. Πανηγύρισε έξαλλα, κοίταξε τον Finn στα μάτια και τελικά αποχώρησε.




Αποτελέσματα RAW 21/05/2018:

  • Ο Roman Reigns νίκησε με DQ υπέρ του τον Kevin Owens.
  • Οι Roman Reigns & Seth Rollins επικράτησαν ενάντια στους Kevin Owens & Jinder Mahal.
  • Η Ember Moon νίκησε την Alexa Bliss.
  • Ο Baron Corbin επιβλήθηκε στον No Way Jose.
  • Η B Team νίκησε τους Breezango.
  • Ο Dolph Ziggler νίκησε τον Chad Gable.
  • Η Natalya επικράτησε ενάντια στις Dana Brooke, Liv Morgan και Sarah Logan σε ένα Fatal 4-Way match και προκρίθηκε στο Women's MITB ladder match.
  • Ο Elias νίκησε τον Bobby Roode.
  • Ο Braun Strowman επιβλήθηκε στον Finn Balor.

Για το Ringside House,
Χρήστος Αγγελάτος
Νεότερη Παλαιότερη