NXT 23/5/2018 : Worth it?


Ο πόλεμος μεταξύ των Gargano και Ciampa καλά κρατεί...Αναλυτικότερα

Heavy Machinery vs. TM61

Το show άνοιξε με ένα tag team match στο οποίο οι Heavy Machinery δέχτηκαν μια ακόμα ήττα από ένα "βρώμικο κόλπο" των TM61. Πολύ καλός αγώνας με την δύναμη των Machinery να είναι στο προσκήνιο του αγώνα και τους ηττημένους να διαμαρτύρονται στο διαιτητή.




Είδαμε τον Jonathan Coachman να βρίσκεται στο κοινό και να παρακολουθεί το show!
Vignette videos για τους EC3 και Bianca Belair αντίστοιχα.

Kairi Sane vs. Lacey Evans

Η κόντρα των προηγούμενων εβδομάδων οδήγησε σε ένα πολύ επιθετικό ματς ανάμεσα στις δύο γυναίκες του κίτρινου brand, όπου η Lacey Evans πήρε τη νίκη με ένα Women's Right finisher στον αέρα όταν η Kairi Sane προσπάθησε να εκτελέσει το δίκο της finisher, το Diving Elbow Drop!
Highlight ένα πού ωραίο spear από την Sane στην Evans!



Backstage η Cathy Kelley πλησίασε τον Johnny Gargano και την Candice LaRae όταν μπαίναν στην αρένα, με τον Gargano να φοράει ένα κολάρο λαιμού μετά τις βίαιες επιθέσεις που δέχτηκε από τον Tommaso Ciampa όλο αυτό τον καιρό. Ρωτήθηκε πως είναι ο λαιμός του και εκείνος απάντησε ότι έχει υπάρξει καλύτερα αλλά μετά από συζητήσεις με τη γυναίκα του σκέφτηκαν ένα σχέδιο για το μέλλον και θα το ανακοινώσει στον κόσμο αργότερα.

Σε συνέντευξη μίλησαν οι Lorcan και Burch για τη νίκη τους την προηγούμενη βδομάδα και πιστεύουν πως με αυτή τη νίκη πρέπει να πάρουν ματς τίτλου για τους Tag Team Titles κόντρα στην Undisputed Era. Αντίστοιχα σε συνέντευξη η Undisputed Era είπε πως η ήττα τους ήταν ένα τίποτα και οι αντίπαλοι τους ήταν οι πιο τυχεροί άνθρωποι στον πλανήτη. O Roderick Strong είπε πως θα το αποδείξει με το να αντιμετωπίσει τον Burch

Lars Sullivan vs. Ricochet and Velveteen Dream (Handicap Match)

Match of the night το handicap match αυτής της εβδομάδας με τον Ricochet και τον Velveteen Dream να δημιουργούν μια συμμαχία κόντρα στον Leviathan- Lars Sullivan! Ο αγώνας ξεκίνησε με την ομάδα να χτυπούν με ότι έχουν τον Sullivan ταυτόχρονα. Double Dropkicks, kicks, προσπάθεια για διπλό suplex και κράτησαν το "τέρας" όσο πιο πολύ μπορούσαν στο καναβάτσο για το pin. Στην πορεία του αγώνα ο Sullivan πήρε τον έλεγχο και κράτησε μακριά τον Dream από τον να κάνει tag με πολλαπλές κινήσεις, με highlight ένα diving headbutt από το τρίτο σχοινί!
Έπειτα από ένα hot tag του Dream στον Ricochet, η συμμαχία των δύο πήρε τον έλεγχο και ήταν πολύ κοντά στη νίκη μετά από ένα splash του Ricochet αλλά ο Dream "γύρισε" στον παρτενέρ του και τον χτύπησε με ένα Death Valley Driver και παράτησε τον αγώνα και έκανε την έξοδο του. Αυτό έδωσε χρόνο στον Sullivan να χτυπήσει τον Ricochet με το finisher του και να πάρει τη νίκη!







Backstage σε συνέντευξη η Dakota Kai μίλησε για τον αγώνα τίτλου που έχει την επόμενη εβδομάδα με την Shayna Baszler. Εμφανίστηκε ξαφνικά η NXT Women's Champion και της είπε ότι δεν έχει καμία ελπίδα απέναντί της! Η Kai μετά από μια σιωπή τρόμου της απάντησε θα το δούμε αυτό καθώς έφευγε, αφήνοντας την Baszler έκπληκτη!

Στο κλείσιμο του show ο Johnny Wrestling έκανε την είσοδο του μαζί με την γυναίκα του, Candice και με ένα μικρόφωνο στο χέρι αναρωτήθηκε αν όλο αυτό που έχει περάσει, αξίζει. Το κοινό ξεκίνησε ένα YES chant και ο ίδιος αφού είπε πως ναι αξίζει, κάλεσε έξω την νέμεση του, Tommaso Ciampa.

Ο Ciampa τον προειδοποίησε πως αν δεν φύγει από το ρινγκ θα τον αποτελειώσει ο ίδιος μια και καλή. Ένας πανικός επικράτησε με διαιτητές να μπαίνουν στο ρινγκ για να απομακρύνουν τον Johnny, μαζί με την Candice να προσπαθεί να τον πείσει να φύγουν. Όταν ο Gargano προσπάθησε να μπεί ξανά στο ρινγκ για να αντιμετωπίσει τον Ciampa δέχτηκε ένα χτύπημα που τον έστειλα πάνω στην γυναίκα του, με τους δύο να πέφτουν στο ringside. Ο Ciampa αποχώρησε και το show έκλεισε με τον Gargano να κάθεται σοκαρισμένος πάνω από τη χτυπημένη γυναίκα του...







Αποτελέσματα αγώνων

  • Οι TM61 νίκησαν τους Heavy Machinery με pinfall
  • Η Lacey Evans νίκησε την Kairi Sane με pinfall
  • Ο Lars Sullivan νίκησε τους Ricochet και Velveteen Dream με pinfall (Handicap Match)


Για το Ringside House
"Undisputed" Πάνος Κάσδαγλης


Νεότερη Παλαιότερη