RAW 28/05/2018: It's "Boss" Time!


Πριν από λίγες ώρες διεξάχθηκε το καθιερωμένο εβδομαδιαίο κόκκινο σόου με την Sasha Banks να παίρνει το τελευταίο εισιτήριο για το Money In The Bank. Η κόντρα των Finn Balor και Braun Strowman ενισχύθηκε με παρέμβαση του Kevin Owens ενώ ο Elias Samson έστειλε ένα ξεκάθαρο και ηχηρό μήνυμα στον Seth Rollins. Ας ξεκινήσουμε...

Το επεισόδιο άνοιξε με τους Finn Balor και Braun Strowman να έρχονται σε face to face με τον πρώτο να χαστουκίζει (!!!) τον δεύτερο έπειτα από ειρωνικά σχόλια. Ο Monster Among Men εκτόξευσε αμέσως εντυπωσιακά τον Demon King έξω από το ρινγκ. Ο Kurt Angle εμφανίστηκε και ανακοίνωσε το rematch ανάμεσα στους δύο το οποίο θα ξεκινούσε αμέσως.


Finn Balor vs Braun Strowman

Ο Braun Strowman κυριάρχησε στον αγώνα στο πρώτο μέρος του με τον Kevin Owens να του φωνάζει προκλητικά από το announce table. Ο Strowman με ένα shoulder attack έστειλε τον Balor πετώντας πίσω από το barricade πάνω στους fans. Στην επιστροφή ο Finn αντέδρασε και έστειλε τον αντίπαλο του πάνω στο ring post. Ο KO συνέχισε το έργο του από μακριά αυτή την φορά με τον Balor ο οποίος όμως απογειώθηκε με suicide dive στον Monster Among Men.


Ο Demon King είχε τον απόλυτο έλεγχο και εφάρμοσε ένα δυνατό Coupe De Grace στον Braun και πήγε για το δεύτερο. Ο Balor ήταν ένα βήμα πριν την μεγάλη νίκη αλλά ο Prizefighter τον έριξε από πίσω και ο Finn πήρε την νίκη με DQ υπέρ του. Μετά τον αγώνα, ο Owens πήγε να επιτεθεί και στον Strowman με την σιδερένια σκάλα αλλά ο Braun τον σταμάτησε και ο Kevin γλίτωσε τελευταία στιγμή από τα χέρια του.



Ο Elias Samson βρέθηκε στο ρινγκ για ένα ακόμη perfomance του αλλά ο Seth Rollins τον διέκοψε μιας και τώρα ήταν η ώρα του να αντιμετωπίσει τον Jinder Mahal με τον Elias να αποχωρεί εκνευρισμένος.

Intercontinental Championship: Seth Rollins (c) vs Jinder Mahal

Ο Seth Rollins ξεκίνησε δυνατά στον αγώνα και απογειώθηκε γρήγορα πάνω στον Jinder Mahal με suicide dive. Ο Singh έγινε ejected από τον διαιτητή αλλά ο Mahal τότε χτύπησε ύπουλα τον Architect με μία steel chair. Ωστόσο ο Rollins έκανε δύσκολο kick out και στην συνέχεια έκανε powerbomb τον Sunil πάνω στον Modern Day Maharaja. Ο Kingslayer εκνευρίστηκε και άρπαξε μία steel chair για να διαλύσει τον Jinder ο οποίος πήρε την νίκη με DQ όχι και τον τίτλο όμως.



Μετά τον αγώνα, τα chair shots του Seth στον Mahal συνεχίστηκαν και στην ράμπα με τον Singh να μην μπορεί να παρέμβει. Ο Rollins πανηγύρισε έπειτα πάνω στο announce table αλλά ο Elias εμφανίστηκε από πίσω του και τον διέλυσε με ένα guitar shot με την κιθάρα να σπάει στην πλάτη του πρωταθλητή. Μετά τον αγώνα, ο Seth αποχώρησε φορώντας ιατρικό κολάρο.


Η Nia Jax εμφανίστηκε στο ρινγκ και έκανε μία επίδειξη όπως η ίδια αποκάλεσε στην Ronda Rousey η οποία βρισκόταν στο announce table ενόψει Money In The Bank. Η Jax ουσιαστικά διέλυσε μία jobber με κινήσεις όπως Samoan Drop και Leg Drop κάνοντας trash talking στην Rousey σχετικά με το ότι το armbar δεν μπορεί να της κάνει τίποτα. Η Ronda μπήκε στο ρινγκ και οι δυο τους είχαν ένα έντονο staredown με την Jax να γελάει ειρωνικά στο πρόσωπο της και να αποχωρεί.


Bray Wyatt & Matt Hardy vs The Ascension

Οι Bray Wyatt και Matt Hardy κυριάρχησαν σε όλο τον αγώνα απέναντι στους Ascension με τον Matt να εφαρμόζει από νωρίς στον Konnor ένα Twist of Fate. Οι Matt και Bray τελικά αποτελείωσαν τον Viktor με το Kiss of Deletion για να πάρουν την εύκολη νίκη.


Bobby Roode vs Kevin Owens

Ο αγώνας ξεκίνησε δυνατά με τον Kevin Owens να πηγαίνει από νωρίς για το Pop Up Powerbomb το οποίο ο Bobby Roode το απέφυγε για να τον στείλει στο apron. Η μάχη μεταφέρθηκε στο ringside και ο KO εφάρμοσε ένα εντυπωσιακό cannonball πάνω στον Glorious στο barricade. Ο Prizefighter έφτασε κοντά στην νίκη με ένα superkick αλλά ο Roode έκανε kick out στο 2. Ο Bobby προσπάθησε για το roll up αλλά ο Owens απάντησε με ένα δικό του για να πάρει την νίκη.


Μετά τον αγώνα, ο Braun Strowman εμφανίστηκε και ο Kevin Owens προσπάθησε να ξεφύγει. Ο Roode τον εμπόδισε και ο Braun επιτέθηκε στον KO με ένα δυνατό shoulder attack. Ο Monster Among Men εφάρμοσε δύο δυνατά running powerslams στον Owens όσο ο Bobby τον εγκωμίαζε από το turnbuckle. Ο Strowman όμως τον έπιασε από τον λαιμό και τον εκτέλεσε και εκείνον με powerslam για να πανηγυρίσει έξαλλα.


Ο Sami Zayn εμφανίστηκε και ζήτησε συγνώμη σε ειρωνικό επίπεδο από τον Bobby Lashley για ότι έκανε με τις υποτιθέμενες αδερφές του την προηγούμενη εβδομάδα. Ο Bobby εμφανίστηκε και πρότεινε στον Sami να σταματήσει το trash talking καθώς τον προκάλεσε σε αγώνα στο Money In The Bank. Ο Lashley έδωσε το χέρι του στον Zayn για χειραψία την οποία εκείνος δέχτηκε και τόνισε ότι θα του κόψει το χαμόγελο στο MITB με ένα Helluva Kick. Ο Lashley συνέχισε να του κρατάει το χέρι σφιχτά και ο Sami φώναζε από τον πόνο όσο ο Bobby του τόνιζε ότι ζητάει συγνώμη για όσα θα του κάνει στο MITB.


Drew Mclntyre vs Chad Gable

Ο Chad Gable μπήκε στον αγώνα με σκοπό την νίκη και εφάρμοσε αρκετά suplexes με τον Drew mclntyre όμως να επιμένει και να κάνει αρκετά kick out. Ο Ziggler εμψύχωσε τον Drew και εκείνος απάντησε άμεσα με ένα spinekick στο ringside. Τελικά την νίκη πήρε εύκολα ο Mclntyre με ένα Claymore Kick πάνω στον Gable.


Η B-Team εμφανίστηκε στο ρινγκ και οργάνωσε ένα Memorial Day barbecue με καλεσμένους τους Ascension, τους Slater & Rhyno, την Revival, τους Breezango και την Titus Worldwide. Οι Axel και Dallas έκαναν αστεία στους καλεσμένους τους και έτσι ένα πόλεμος φαγητού ξέσπασε ανάμεσα στις ομάδες. Όλοι κατέληξαν στο ringside εκτός από τον Rhyno που έτρωγε ακόμη κάτι sandwiches. Η B team τελικά τον πέρασε μέσα από τραπέζι παραμένοντας όρθια μέσα στον χαμό.


Last Chance Women's MITB Gauntlet qualifier: Bayley vs Liv Morgan vs Sarah Logan vs Ruby Riott vs Dana Brooke vs Mickie James vs Sasha Banks

Ο αγώνας ξεκίνησε ανάμεσα στις Bayley και Liv Morgan με την πρώτη να εκτελεί αμέσως την δεύτερη με Bayley to Belly suplex για να την αποκλείσει. Η Bayley κατάφερε και απέκλεισε σχετικά γρήγορα και την Logan με ένα roll up. Έπειτα οι Sarah και Liv αφού είχαν αποκλειστεί έπεσαν με double team στην Bayley. Έτσι έβγαλαν την ασίστ στην Ruby Riott η οποία την έστειλε εκτός εύκολα έπειτα από κάποια πολλαπλά kicks.


Η Dana Brooke ακολούθησε στην συνέχεια αλλά η Ruby την απέκλεισε γρήγορα με ένα δυνατό Riott Kick. Η Mickie James εμφανίστηκε και πήρε το hometown pop καθώς εφάρμοσε και ένα εντυπωσιακό dropkick στην Riott. Η αρχηγός της Riott Squad την έστειλε εκτός και εκείνη με ένα έξυπνο roll up. Η Sasha Banks ήταν η επόμενη και εφάρμοσε αμέσως ένα DDT στην αντίπαλο της η οποία έκανε kick out στο 2. Η Boss εκτέλεσε την Ruby με powerbomb και απώθησε τις Liv και Sarah. Έτσι πήρε την νίκη και την πρόκριση με ένα Banks Statement.




Αποτελέσματα RAW 28/05/2018:

  • Ο Finn Balor επικράτησε ενάντια στον Braun Strowman με DQ υπέρ του.
  • Ο Jinder Mahal νίκησε τον Seth Rollins με DQ υπέρ του αλλά ο Rollins παρέμεινε Intercontinental Champion.
  • Οι Bray Wyatt & Matt Hardy νίκησαν τους Ascension.
  • Ο Kevin Owens επιβλήθηκε στον Bobby Roode.
  • Ο Drew Mclntyre νίκησε τον Chad Gable.
  • Η Sasha Banks νίκησε το Second Chance MITB qualifier Gauntlet match απέναντι στις Bayley, Liv Morgan, Sarah Logan, Ruby Riott, Dana Brooke και Mickie James και προκρίθηκε στο Women's MITB ladder match.

Για το Ringside House,
Χρήστος Αγγελάτος






Νεότερη Παλαιότερη