SmackDown Live 15/5/2018: An "Old School" trip to AJ Styles...


Το εβδομαδιαίο μπλε σόου ολοκληρώθηκε χθες τα ξημερώματα και ήταν αρκετά ικανοποιητικό.Νέες προσθήκες για τους Money in the bank αγώνες και ένα dream match για main event που θα δείξει στο μέλλον το stipulation των AJ Styles και Shinsuke Nakamura.Αναλυτικότερα...



Το σόου άνοιξε με την Renee Young στο ring να καλωσορίζει στο κοινό τον Daniel Bryan.O ίδιος έγινε αποδεχτός με πολλά cheerk και Yes Chants τα οποία κράτησαν πολύ ώρα αφότου μπήκε στο ring.Ο Bryan είπε ότι το να έχει επιστρέψει δεν του αρκεί πλέον αλλά θέλει να είναι στη κορυφή,και σίγουρα θα ξαναγίνει WWE Champion.Την συνέντευξη διέκοψε ο Big Cass ο οποίος άρχισε ένα trash talk στον πρώην WWE πρωταθλητή το οποίο όμως κατέληξε με τον Daniel Bryan να σπάζει στο ξύλο τον Big Cass που σώθηκε από τους Referees και ύστερα τράπηκε σε φυγή..



Money In The Bank Qualifying Match 
New Day vs The Bar

Σε αυτόν τον tag team αγώνα η νικήτρια ομάδα θα διάλεγε έναν για να συμμετάσχει στο Money in the bank match.Ο Miz ήταν στο commentary table και οι Big E και Xavier Woods εκπροσώπησαν την New Day.O Big E εφάρμοσε ένα εξαιρετικό rope spear στο apron και ο Woods βρήκε την ευκαιρία μιας και ο Cesaro βρισκόταν κάτω και με ένα Rope Elbow dive πήρε την νίκη.


Στο Backstage η Paige βρέθηκε με τα πρώην μέλη της ομάδας της Sonya Deville και Mandy Rose και ενώ οι ίδιες νόμιζαν ότι θα έχουν ξεχωριστούς qualifying αγώνες η Gμ του SDLive τους ανακοίνωσε ότι θα έχουν έναν triple threat αγώνα μεταξύ αυτών και της Becky Lynch.

Σε ένα backstage interview με την Renee Young και τον AJ Styles, o WWE Champion έκανε ξεκάθαρο ότι ο Nakamura δεν μπορεί να τον νικήσει και θα είναι αυτός που όπως και στη Wrestlemania θα νικήσει και θα διαλέξει το stipulation.

Andrade "Cien" Almas Debuts 

Ο Almas έκανε το ντεμπούτο του στο SmackDown με ένα squash match κόντρα σε έναν τοπικό παλαιστή ονόματι Jake Constantino.Μετά το πέρας του αγώνα η Zelina Vega είπε ότι επιτέλους ο El Idolo έκανε το ντεμπούτο του και του δίνουν αυτό, και στη συνέχεια έκανε ξεκάθαρο ότι ήρθαν για να κάνουν Takeover στο SD.



Ακολούθησε ένα segment στο Backstage με την Rusev Day να κοροιδεύουν την Αγγλία και μαζίμε την Lana ζητωκραύγασαν καθώς ο Rusev και η Lana θα γίνουν οι πρώτοι Mr and Ms Money in the Bank.


Στη συνέχεια είχαμε το Mellabration στο οποίο ουσιαστικά η Carmella έκανε τα τυπικά που κάνει κάθε εβδομάδα δηλαδή να ζητάει cheers και να κάνει trash talk στο κοινό.Όλο αυτό διακόπηκε από την Paige να βγαίνει και να ανακοινώνει την αντίπαλη της για το Money in the bank, την Asuka, η οποία κατέβηκε και είχε ένα stare με την Carmella η οποία αποχώρησε.


Η Renee Young άλλη μια φορά στο backstage αυτή τη φορά με τον Nakamura ο οποίος είπε ότι θα δώσει στον Styles knee to face..and another one.. and another one... και θα νικήσει τον AJ και σήμερα, αλλά και στο Money In the Bank.

Money In The Bank Qualifying Match 
Becky Lynch vs Mandy Rose vs Sonya Deville

Σε μεγάλο μέρος του αγώνα η Becky προσπαθούσε να αντέξει τις συνεργασίες των άλλων δύο.Ωστόσο στα μέσα του ήταν κάθε μια για τον εαυτό της.Η Mandy Rose καταλάθος χτύπησε το finisher της στην Deville καθώς ήθελε να πετύχει την Beck, και η Becky Lynch εφάρμοσε ένα disarmer στην Rose για την νίκη.


AJ Styles vs Shinsuke Nakamura Winner decides stipulation for MITB 

Εξαιρετικός TV αγώνας μεταξύ τον δύο, γρήγορος και ισορροπημένος.Ένα πολύ strong hard hitting style από τον Nakamura και ένας τεχνίτης Styles χάρισαν σπουδαίο θέαμα στο Λονδίνο.Ένα pele kick στον Nakamura ενώ ήταν στο top turnbuckle, ένα fireman's carry drop από Nakamura,ένα  kinshasa στο πίσω μέρος του κεφαλιού,ήταν μόνο μερικά από τα σπουδαία spots του αγώνα.Ενώ ο AJ Styles πήγε να χτυπήσει το Phenomenal Forearm,ο Nakamura έκανε στην άκρη και παραλίγο να χτυπηθεί ο διαιτητής ο οποίος έπεσε κάτω για να προστατευτεί.Αμέσως ο Nakamura έκανε ότι είχε φάει low blow με τον Styles να είναι σε σύγχυση και προσπαθεί να εξηγήσει στον διαιτητή τι έγινε. Τότε ο Nakamura χτύπησε τον Styles με μια signature κίνηση του και στη συνέχεια με ένα kinshasa για την νίκη.


Αποτελέσματα SDLive 15/5/2018:

  • H New Day νίκησε την The Bar 
  • Ο Andrade "Cien" Almas νίκησε στο ντεμπούτο του τον Jake Constantino
  • Η Beckly Lynch νίκησε τις Sonya Deville και Mandy Rose και προκρίθηκε στο MITB match
  • Ο Shinsuke Nakamura επικράτησε του AJ Styles και θα διαλέξει stipulation για το MITB


Για το RingsideHouse

Νικήτας Κλαδάς 


Νεότερη Παλαιότερη