NXT 16/5/2018 "You Suck"



Ο Tommaso Ciampa είναι ο μεγαλύτερος heel στο WWE αυτή τη στιγμή και φροντίζει να μας το αποδεικνύει κάθε βδομάδα...

Το show άνοιξε με την μουσική του Johnny Gargano να παίζει και το κοινό να ζητοκραυγάζει. Μέσα σε δευτερόλεπτα όλο αυτό μετατράπηκε σε αποδοκιμασίες γιατί εμφανίστηκε ο Tommaso Ciampa με μικρόφωνο στο χέρι και κατευθύνοντας στο ρινγκ μας υπενθύμισε πως αυτός είναι ο λόγος που δεν είναι εδώ ο Gargano, με το κοινό να φωνάζει έντονα "YOU SUCK!"
 Έπειτα βγήκε στο ρινγκ η Candice LaRae, σύζυγος του Gargano κάνοντας του την ερώτηση, "Ποιός είσαι?"
Της απάντησε πως αυτό το αγόρι που αποκαλείς άντρας σου, είναι ούτε ο μισός άντρας από ότι είναι ο ίδιος και ότι όταν ήταν παρών στο γάμο τους σκεφτόταν πως αυτή η γυναίκα παντρεύτηκε έναν τόσο μεγάλο....!!!
Πριν τελειώσει τη φράση του ο Ciampa δέχτηκε ένα χαστούκι από την Candice και μετά ο ίδιος αφού βγήκε από το ρινγκ χαμογέλασε και την χαιρέτησε ειρωνικά.


Lacey Evans vs. Brandi Lauren

Ένας γρήγορος αγώνας όπου κυριάρχησε η Lacey Evans με highlight ένα moonsault και μια δυνατή γροθιά όπου οι σχολιαστές αποκάλεσαν"Women's Right"

Μετά τον αγώνα η Kairi Sane επιτέθηκε στην Evans και αφού την πέταξε μέσα στο ρινγκ πήρε θέση για το elbow drop finisher της αλλά η Evans κατάφερε να τραπεί σε φυγή.

Νωρίτερα backstage η Dakota Kai μίλησε για την Nikki Cross και ότι δεν γνωρίζει τι συμβαίνει με την Cross. Έπειτα εμφανίστηκε η Nikki Cross και την ρώτησε πότε θα αντιμετωπίσει την Shayna Baszler. Η Kai τρομοκρατημένη είπε ότι δεν είναι σίγουρη αλλά η Cross της είπε πως με τον φόβο έρχονται οι ευκαιρίες και ότι πρέπει να αντιμετωπίσει τους φόβους της.

Velveteen Dream vs. Ricochet

Το dream match της βραδιάς που δεν ολοκληρώθηκε. Το κοινό ήταν πολύ διχασμένο και για τους δύο. Ο ένας έκανε την κίνηση του άλλου και οι συγκρούσεις ήταν ισοδύναμες! Το σίγουρα match of the night όπως φαινόταν να εξελίσσεται διακόπηκε απότομα από τον Lars Sullivan ο οποίος μπήκε στο ρινγκ και διέλυσε και τους δύο με αποτέλεσμα ο αγώνας να λήξει χωρίς νικητή και τον Sullivan να λέει στο κοινό ότι ο NXT Champion είναι εδώ, εννοώντας τον εαυτό του..



Kona Reeves vs. Raul Mendoza

Ένα αρκετά καλό ματς που μας δείχνει την άνοδο του Reeves στο NXT ξεκάθαρα. Αρκετές κινήσεις στον αγώνα και από τους δύο με το κοινό να υποστηρίζει τον Mendoza που δοκίμασε και ένα springboard αλλά χωρίς αποτέλεσμα να καταλήγει αργότερα τους ώμους του Reeves για το Hawaiian Drop και το pinfall.


Backstage η Cathy Kelley σε συνέντευξη με τον Ricochet για ότι έγινε νωρίτερα, ο οποίος ψάχνει τον
GM William Regal, πέφτει πάνω στον Velveteen Dream και τον ρωτάει τι κάνει εδώ? O Dream του απαντάει ότι θέλει να λογαριαστεί με τον Lars Sullivan και ο Ricochet του απαντάει ότι τελικά έχουν κάτι κοινό, με τους δύο να μπαίνουν στο γραφείο του GM!

The Undisputed Era (Adam Cole, Kyle O'Reilly, and Roderick Strong) vs. Pete Dunne, Oney Lorcan, and Danny Burch

Το main event της βραδιάς ήταν γεμάτο δράση με ένα 6 man tag team match! Δυνατή εμφάνιση και από τους έξι wrestlers με απίστευτα highlights που δεν χωράνε σε ένα άρθρο! Το καλύτερο ήταν όταν η ομάδα του Dunne κλείδωσαν την Undisputed Era σε τριπλό submission!


Στο τέλος έμειναν μέσα στο ρινγκ οι Burch και Lorcan που με ένα double team finisher DDT στον Roderick Strong πήραν τη νίκη για την ομάδα τους και το κλείσιμο του επεισοδίου.



Αποτελέσματα αγώνων:

  • Η Lacey Evans νίκησε την Brandi Lauren με pinfall
  • Velveteen Dream εναντίον Ricochet σε No Contest
  • Ο Kona Reeves νίκησε τον Raul Mendoza με pinfall
  • Οι Pete Dunne, Danny Burch και Oney Lorcan νίκησαν την Undisputed Era με pinfall

Για το Ringside House 
"Undisputed" Πάνος Κάσδαγλης
Νεότερη Παλαιότερη