RAW 14/05/2018: Stronger Together!


Πριν από λίγες ώρες διεξάχθηκε το καθιερωμένο εβδομαδιαίο κόκκινο σόου με τον Kevin Owens να κυριαρχεί στο main event λόγω της βοήθειας του Sami Zayn. Οι Alexa Bliss και Bobby Roode πήραν την πρόκριση για τα αντίστοιχα ladder matches στο Money In The Bank και οι Ziggler και Mclntyre έκαναν μία σπουδαία νίκη. Ας ξεκινήσουμε...

Το επεισόδιο άνοιξε με τον Roman Reigns να ζητάει από τον Kurt Angle μία δεύτερη ευκαιρία για να μπει στο Men's MITB ladder match. Ο Kurt Angle αρνήθηκε και είπε πως απλά εκτελεί διαταγές και μπορεί να καταλάβει πραγματικά τι νιώθει ο Reigns έπειτα από την παρέμβαση του Mahal αλλά και την άδικη του ήττα από τον Lesnar στο Greatest Roayal Rumble. Ο Big Dog τόνισε ότι τώρα ξέρει τι να κάνει και πήγε προς τα παρασκήνια.


Εκεί συνάντησε τον Jinder Mahal ο οποίος πέταξε πάνω του τον Sunil Singh. Ο Roman αντέδρασε και έστειλε τον Modern Day Maharaja πάνω σε πολλά αντικείμενα στα παρασκήνια. Στην συνέχεια η μάχη μεταφέρθηκε στην σκηνή και ο Big Dog τον εκτέλεσε και με Superman Punch. Οι υπεύθυνοι τους χώρισαν τελικά.


Intercontinental Championship match: Seth Rollins (c) vs Kevin Owens

Το Open Challenge του Seth Rollins συνέχισε με τον Kevin Owens να κρατάει τον έλεγχο με ένα clothesline. Ο Rollins πήγε για το suicide dive αλλά ο Owens τον πρόλαβε με shoulders και τον έστειλε άσχημα πάνω στο ring post. Ο Prizefighter πήγε δύο φορές για το Powerbomb αλλά ο Architect ξέφυγε και απάντησε με ένα Falcon Arrow, ώστε και οι δύο superstars να καταλήξουν στο ringside εξαντλημένοι.


Ο Seth κράτησε τον έλεγχο και απογειώθηκε με δύο συνεχόμενα suicide dives πάνω στον KO και εφάρμοσε και ένα Blockbuster με τον Kevin να κάνει kick out στο 2. Έπειτα από ένα δυνατό DDT ο Owens έκανε και ένα clothesline που παραλίγο να του δώσει την νίκη. Ο Owens πήγε για το pin έπειτα από ένα fisherman's brainbuster αλλά ο Kingslayer τον συνάντησε με ένα Blackout Curbstomp και πήρε την νίκη κάνοντας το retain.


Οι σχολιαστές ανέλυσαν το γεγονός ότι νωρίτερα σε μία εκδήλωση η Nia Jax προκάλεσε σε αγώνα την Ronda Rousey για το Raw Women's Championship στο Money In The Bank. Εκείνη δέχτηκε έπειτα από παρότρυνση της Charlotte Flair η οποία βρισκόταν εκεί.

Qualifying MITB triple threat match: No Way Jose vs Baron Corbin vs Bobby Roode

Ο αγώνας ξεκίνησε δυνατά και ο Bobby Roode εφάρμοσε ένα blockbuster στον Baron Corbin ο οποίος έκανε kick out στο 2. Ο Lone Wolf επιτέθηκε από ψηλά στον Glorious και αμέσως ο No Way Jose επιτέθηκε από ψηλά στον Baron. Ο Bobby έφτασε κοντά στην νίκη με spinebuster πάνω στον Jose αλλά ο Corbin πρόλαβε και έσπασε το pin. Ο Lone Wolf πέρασε τον Roode μέσα από Deep Six και ο Jose έσπασε το pin. Τελικά ο Glorious πήρε την νίκη με Glorious DDT πάνω στον Jose για να πάρει την πρόκριση.



Ο Mahal διαμαρτυρήθηκε στον Kurt Angle ότι πονάει αλλά ο GM τον άφησε μέσα στον αγώνα για την πρόκριση στο Men's MITB ladder match.

Breezango vs The B Team

Οι Bo Dallas & Curtis Axel έκαναν ένα καινούργιο ξεκίνημα και αγωνίστηκαν ως "B Team" με τον Curtis Axel να εκτελεί με DDT τον Tyler Breeze ο οποίος έκανε kick out στο 2. Ο Fandango μπήκε στον αγώνα και έκανε πολλά strikes πάνω στον Axel αλλά η B Team αντέδρασε και πήρε την νίκη με double team finisher στον Breeze.


Μετά τον αγώνα η B Team δήλωσε αισιόδοξη και προκάλεσε τους Bray Wyatt & Matt Hardy σε ένα Raw Tag Team Championships match.

The Riott Squad vs Natalya & Sasha Banks & Ember Moon

Ο αγώνας ξεκίνησε ανάμεσα στις Sarah Logan και Ember Moon με την πρώτη να κυριαρχεί απέναντι στην δεύτερη. Η Sasha Banks μπήκε και άλλαξε την κατάσταση καθώς έστειλε τις Ruby Riott και Logan πάνω στην Liv Morgan που βρισκόταν στο ringside. Η Moon απογειώθηκε με Suicide Dive στην Riott ώστε η Natalya με Sharpshooter στην Liv να πάρει την νίκη για την ομάδα της.


Bray Wyatt & Matt Hardy vs The Revival

Ο Bray Wyatt γύρισε ανάποδα από νωρίς και τρόμαξε τον Dawson ο οποίος έχασε τον έλεγχο του αγώνα. Ο Dash δέχτηκε ένα Side Effect από τον "Woken" Matt και ο Dawson ένα clothesline από τον Eater of The Worlds. Τελικά οι "Woken" πήραν την εύκολη νίκη με double Sister Abigail στον Dawson.


Ο Sami Zayn εμφανίστηκε με ένα χαρτί γιατρού και δήλωσε ότι δεν αγωνίστηκε στο Greatest Royal Rumble και έχασε στο MITB qualifying match λόγω μιας νόσου. Αυτή προήλθε από ένα χτύπημα που του έκανε ο Bobby Lashley πριν από μερικές εβδομάδες όπως έδειξε. Έτσι δήλωσε ότι θα εκδικηθεί τον Bobby για ότι έκανε.


Qualifying MITB triple threat match: Alexa Bliss vs Bayley vs Mickie James

Η Bayley βρέθηκε αντιμέτωπη με μία συμμαχία των Alexa Bliss και Mickie James και τελευταία στιγμή κατάφερε και ξέφυγε από ένα πιθανό double superplex των heels. Η Bayley απάντησε με πολλαπλά clotheslines στην κάθε αντίπαλο της και εκτέλεσε την Little Miss Bliss με belly to back suplex. Η Bayley έκανε το Bayley to Belly στην Bliss αλλά η James έσωσε τον αγώνα καθώς αποτράβηξε την face superstar. Τελικά η Bliss πήρε την πρόκριση με το DDT της στην Bayley.


Στα παρασκήνια οι Roman Reigns και Jinder Mahal είχαν πάλι ένα έντονο brawl το οποίο έληξε με τον Roman Reigns να περνάει με Spear μέσα από τον τοίχο τον Modern Day Maharaaja.

Finn Balor & Braun Strowman vs Dolph Ziggler & Drew Mclntyre

Ο Finn Balor πήρε τον έλεγχο αρχικά απέναντι στον Dolph Ziggler και ο Drew Mclntyre φοβήθηκε να αντιμετωπίσει τον Braun Strowman. Ο Monster Among Men χρησιμοποίησε τον Demon King ως όπλο απέναντι στον Show Off και οι δύο face superstars πανηγύρισαν έξαλλα όπως κάνει ο Braun. Οι heels έπεσαν με double team στον Balor και εκείνος έκανε το hot tag στον Strowman ο οποίος διέλυσε τους αντιπάλους του. Ο Ziggler όμως τον απέφυγε στο ringside και εκείνος έπεσε άσχημα στο ring post. Ο Dolph ύπουλα έριξε τον Balor άσχημα στα σκοινιά στα επίμαχα του σημεία και με γρήγορο pin πήρε την νίκη για την ομάδα του.



Στα παρασκήνια ο Kurt Angle ανακοίνωσε ότι ο Kevin Owens θα αντικαταστήσει τον Jinder Mahal στο αποψινό main event έπειτα από ότι έγινε νωρίτερα.

Qualifying MITB triple threat match: Kevin Owens vs Bobby Lashley vs Elias

Ο αγώνας ξεκίνησε με τους Kevin Owens και Elias να συνεργάζονται και να κάνουν double team επιθέσεις πάνω στον Elias Samson. Οι Drifter και Prizefighter ήρθαν στα χέρια και ο Lashley από το πουθενά εκτέλεσε με chokeslam τον Elias ο οποίος έκανε kick out στο 2. Ο Elias σταμάτησε την μάχη και κάλεσε την JoJo με το μικρόφωνο ώστε να τραγουδήσει στο κοινό. Εκείνος ξεκίνησε αλλά ο Owens του επιτέθηκε από πίσω βάναυσα.


Ο Bobby άρχισε να εφαρμόζει clotheslines και οι Elias και Kevin έπεσαν με double team επιθέσεις πάνω του. Εκείνος αντέδρασε άμεσα καθώς έκανε suplex και στους δύο ταυτόχρονα και ήταν κοντά στο να βγάλει εκτός τον Prizefighter. Ο Sami Zayn εμφανίστηκε και αποτράβηξε τον Bobby ώστε να τον αποτελειώσει με Helluva Kick πάνω στο barricade του ringside. Ο Owens εκμεταλλεύτηκε την βοήθεια και με ένα frogsplash πάνω στον Elias πήρε την νίκη και την πρόκριση στο Men's MITB ladder match.




Αποτελέσματα RAW 14/05/2018:

  • Ο Seth Rollins επικράτησε ενάντια στον Kevin Owens και παρέμεινε Intercontinental Champion.
  • Ο Bobby Roode νίκησε τους No Way Jose και Baron Corbin σε ένα triple threat match και προκρίθηκε στο Men's MITB ladder match.
  • Η B Team νίκησε τους Breezango.
  • Οι Sasha Banks & Natalya & Ember Moon νίκησαν την Riott Squad.
  • Οι Bray Wyatt & Matt Hardy επιβλήθηκαν στην Revival.
  • H Alexa Bliss νίκησε τις Mickie James και Bayley σε ένα triple threat match και προκρίθηκε στο Women's MITB ladder match.
  • Οι Finn Balor & Braun Strowman επικράτησαν ενάντια στους Dolph Ziggler & Drew Mclntyre.
  • Ο Kevin Owens επιβλήθηκε στους Bobby Lashley και Elias σε ένα triple threat match και προκρίθηκε στο Men's MITB ladder match.

Για το Ringside House,
Χρήστος Αγγελάτος
Νεότερη Παλαιότερη