SmackDown Live 25/07/2017: Ξανά πρωταθλητής ο AJ Styles!


Πριν λίγες ώρες διεξάχθηκε το καθιερωμένο εβδομαδιαίο μπλε σόου το οποίο ήταν και ένα από τα πιο χορταστικά για το 2017. Είχαμε την μεγάλη επιστροφή του Chris Jericho αλλά και μία μεγάλη ανακοίνωση όσο αναφορά την τύχη του WWE Championship. Ακόμη, είδαμε ένα δυνατό tag team match αλλά και rematch ανάμεσα στους Nakamura και Corbin. Ας ξεκινήσουμε...


Το επεισόδιο άνοιξε με τον Kevin Owens να βγαίνει στο ρινγκ και να λέει πως επιτέλους πήρε τον τίτλο του από έναν κλέφτη. Μάλιστα, ανακοίνωσε την διεξαγωγή του Kevin Owens US Championship Oper Challenge που θα αρχίσει την επόμενη εβδομάδα. Ο AJ Styles τον διέκοψε και του είπε πως εκείνος ήρθε εδώ σήμερα για να πάρει το rematch του. Οι δυο τους δεν μίλησαν και πολύ και η μουσική του Chris Jericho ακούγεται με τον ίδιο να κάνει την επιστροφή του μετά από λίγο καιρό.
Εκείνος τόνισε πως επέστρεψε και ότι ήρθε για να πάρει το rematch του για το US Championship που είχε χάσει από τον Prizerfighter. Ο πρωταθλητής ήταν αρκετά σοκαρισμένος και εκνευρισμένος και αποφάσισε να αποχωρήσει μέχρι που τον πρόλαβε στην σκηνή ο Shane McMahon. Ο Commissioner του μπλε brand ανακοίνωσε πως στο main event ο Kevin Owens θα υπερασπιστεί τον τίτλο του ενάντια και στον Styles αλλά και τον Jericho.





Shinsuke Nakamura vs Baron Corbin

Ο αγώνας άρχισε με τον Baron Corbin να έχει τον έλεγχο και με τους δύο να μεταφέρονται γρήγορα αλλά για λίγο στο ringside. Εκεί ο Lone Wolf διέλυσε τον King of Strong Style με ένα Clothesline και η μάχη συνεχίστηκε στο ρινγκ όπου ο Nakamura σιγά σιγά αντέδρασε. Εκεί χρησιμοποίησε αρκετά τα πόδια και τα γόνατα του για να καταστρέψει την mid section του αντιπάλου του.
Ο Corbin φάνηκε να ξεσηκώνεται με ένα Deep Six το οποίο έγινε όμως kick out από τον αντίπαλο του. Ο Lone Wolf πήγε για τον End of Days το οποίο απέφυγε ο Nakamura και εκείνος πήγε πάλι για ένα ύπουλο low blow όπως στο Battleground. Τελικά, η νίκη ήρθε για τον Shinsuke Nakamura ο οποίος αποτελείωσε τον αντίπαλο του με ένα kinshasa.




Μεταφερόμαστε στα παρασκήνια όπου η Naomi παραχωρεί συνέντευξη και η Natalya την διακόπτει σύντομα. Η Natalya την είπε πως με το να κάνει το τίτλο έτσι χάλια με τα LED lights δεν σέβεται την παράδοση όπως και αυτή της οικογένειας Hart. Η πρωταθλήτρια είπε πως την σέβεται απλά αυτό είναι το σύμβολο της. Η Carmella εμφανίστηκε από πίσω και για ακόμη μία φορά προειδοποίησε την πρωταθλήτρια ότι παραμονεύει.


Charlotte Flair & Becky Lynch vs Tamina & Lana

Οι face female superstars είχαν από την αρχή τον έλεγχο με την Becky Lynch να καταστρέφει τις δύο αντιπάλους της μέχρι που τα βρήκε σκούρα. Τελικά έκανε το tag στην Charlotte και εκείνη διέλυσε την Tamina με chops και μιμήθηκε τον πατέρα της Ric Flair. Η Lana πήγε να σώσει την κατάσταση αλλά δεν τα κατάφερε και αφού δέχτηκε το Big Boot από την Queen, η ομάδα της ηττήθηκε.



Στην συνέχεια ο WWE Champion, Jinder Mahal βγήκε στο ρινγκ για να μιλήσει για το κατόρθωμα του την Κυριακή και πως έτσι τελείωσε τον Randy Orton ο οποίος νόμιζε ότι θα τον νικήσει στο ίδιο του το παιχνίδι. Ο John Cena τον διέκοψε όμως και έδωσε συγχαρητήρια στον Μαχαραγιά για το ότι βρίσκεται στην καλύτερη φόρμα που είχε ποτέ. Ο 16 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής είπε πως δεν το νοιάζει ποιους έχει για ακόλουθους ο Jinder Mahal αλλά στο Summerslam θα πρέπει να αντιμετωπίσει τον Super Cena και αν γίνει αυτό ο ίδιο θα αποχωρήσει 17 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής.
Ο Daniel Bryan τους διέκοψε και φάνηκε έτοιμος για μία μεγάλη ανακοίνωση. Αρχικά είπε πως εδώ είναι η Land of Opportunity και όλα τα αποκτάει κανείς μόνο με την προσπάθεια. Έτσι, ακόμη και αν το όνομα σου είναι John Cena πρέπει να δεχθείς δοκιμασίες. Ανακοίνωσε λοιπόν την διεξαγωγή του John Cena vs Shinsuke Nakamura το οποίο χαρακτήρισε dream match με τον νικητή να αντιμετωπίζει τον Mahal στο μεγαλύτερο event του καλοκαιριού για το WWE Championship.




Sami Zayn & Tye Dillinger vs Mike Kanellis & Aiden English

Ο αγώνας άρχισε με τον Sami Zayn να κυριαρχεί στο ρινγκ αρχικά αλλά να τα βρίσκει σκούρα και να οδηγείται στο tag στον Tye Dillinger. Εκείνος το πήρε πάνω του και αφού διέλυσε τον English με ένα δυνατό backdrop, επιτέθηκε και στον Mike με strikes στην γωνία. Η άψογη συνεργασία των face superstars οδήγησε στον Sami Zayn να φιλοδωρεί τον Aiden με Helluva kick για να πάρει την νίκη για την ομάδα του.



Στην συνέχεια, οι New Day είναι έτοιμοι να βγουν στο ρινγκ ως SmackDown Tag Team Champions πια αλλά οι Usos από πίσω και ύπουλα στην σκηνή τους διαλύουν. Μάλιστα, προσγείωσαν τον Kofi άσχημα στα LED screens με τον Big E να μην μπορεί να αλλάξει κάτι και να μένει και αυτός ανήμπορος κάτω μαζί με τους άλλους δύο.


Επίσης, στα παρασκήνια η Renee Young ρωτάει τον Shinsuke Nakamura για την ανακοίνωση του Daniel Bryan με εκείνον να απαντάει πως "You cant see me" και να προειδοποιεί τον Jinder Mahal πως έρχεται για τον ίδιο και τον τίτλο του.


United States Championship match: Kevin Owens (c) vs AJ Styles vs Chris Jericho

Οι Kevin Owens και Chris Jericho είχαν από την αρχή το δικό τους staredown και γρήγορα όρμηξαν ο ένας στον άλλο. Ο KO πήγε για το electric chair με τον Jericho να ξεφεύγει απ΄αυτό. Έπειτα, ο Styles εκτέλεσε το χαρακτηριστικό του springboard στον Y2J με τον Prizerfighter να κλέβει το pin αλλά ο πρώτος να κάνει kick out στο 2. Ο Jericho στην συνέχεια πέρασε τον Styles από το Walls of Jericho αλλά ο Owens το έκοψε με τον ίδιο όμως να βρίσκει τον εαυτό του σε αυτή την κίνηση. Ο Styles πήγε αυτή την φορά να διακόψει αλλά ο Jericho τον είδε και παραλίγο να πάρει την νίκη με το Codebreaker.
Στην συνέχεια, ο Y2J έβγαλε έξυπνα εκτός για λίγο τον Phenomenal One στο ringside αλλά παραλίγο να το πληρώσει ακριβά καθώς έκανε ηρωικό kick out στο 2 έπειτα από Pop Up Powerbomb του πρωταθλητή. Ο Jericho ήταν εξουθενωμένος και ο KO εφάρμοσε το Frog Splash μόνο που ο Styles έξυπνα τον πέταξε στο ringside και έκλεψε το pin για να πάρει την νίκη και να γίνει για 2η φορά στην καριέρα του United States Champion. Μετά τον αγώνα, ο KO φάνηκε εκνευρισμένος πολύ και ζήτησε απευθείας rematch για τον τίτλο την επόμενη εβδομάδα.






Αποτελέσματα SmackDown Live 25/07/2017:

  • Ο Shinsuke Nakamura επιβλήθηκε ενάντια στον Baron Corbin.
  • Οι Charlotte Flair & Becky Lynch νίκησαν τις Tamina & Lana.
  • Οι Tye Dillinger & Sami Zayn νίκησαν τους Aiden English & Mike Kanellis.
  • Ο AJ Styles επικράτησε και έγινε United States Champion σε triple threat match ενάντια στους Kevin Owens και Chris Jericho.



Για το Ringside House,
Χρήστος Αγγελάτος



Νεότερη Παλαιότερη