Raw 24/07/2017: Τον άφησε στα κρύα του λουτρού!


Πριν λίγες ώρες διεξάχθηκε το καθιερωμένο εβδομαδιαίο κόκκινο σόου στην Ουάσιγκτον με αρκετές εξελίξεις όσο αναφορά το Summerslam. Οριστικοποιήθηκαν δύο μεγάλοι αγώνες αλλά και μία κόντρα έγινε ακόμη πιο έντονη. Ο Jason Jordan έκανε το ντεμπούτο στο Raw με μεγάλη επιτυχία και στο main event είχαμε στιγμές από εποχή Shield. Ας ξεκινήσουμε...


Το επεισόδιο άνοιξε με τον Kurt Angle να βγαίνει στο ρινγκ για να προσδιορίσει ότι συνέβη την προηγούμενη εβδομάδα. Ένα από αυτά τα ζητήματα ήταν και η παρέμβαση του Braun Strowman στο τελευταίο κόκκινο main event. Ο Monster Among Men βγήκε στο ρινγκ και σε γενικές γραμμές είπε ότι νίκησε στο Great Balls of Fire και ότι είναι ο μοναδικός που δεν φοβάται τον Brock Lesnar. Ο Samoa Joe τους διέκοψε και τόνισε ότι πρέπει οι Braun και Roman να λύσουν τις διαφορές τους στο Summerslam όσο εκείνος θα διαλύει τον Beast Incarnate. Ο Roman Reigns δεν άργησε να παρέμβει και μίλησε σύντομα για ότι έχει καταφέρει και ρώτησε τους άλλους δύο έμμεσα τι έχουν προσφέρει σε αυτή την εταιρεία. Ο GM του κόκκινου σόου τελικά ανακοίνωσε πως θα έχουμε ένα Fatal 4-Way αγώνα για το Universal Championships και με τους τρεις μέσα.
Ο Braun Strowman πήγε να μιλήσει αλλά ο Big Dog του επιτέθηκε, αμέσως με τον Samoa Joe έστειλαν τον Braun πίσω από το barricade. Όσο οι δυο τους αγκομαχούσαν ο Monster Among Men επέστρεψε και διέλυσε και αυτούς όσο και τους security με αποτέλεσμα το locker room να βγαίνει να τους χωρίσει. Ο Submission Machine προσπάθησε να βγάλει εκτός τον Braun με το Coquina Clutch αλλά ο Reigns τους διέκοψε με ένα Spear στον μεγαλόσωμο παλαιστή. Τελικά, ο τελευταίος που στάθηκε όρθιος ήταν ο Braun Strowman ο οποίος διέλυσε τον Reigns με ένα running powerslam όσο το lokcer room συγκρατούσε με το ζόρι τον Joe.





No DQ match: Finn Balor vs Elias Samson

Ο αγώνας άρχισε με τον Finn Balor α διατηρεί αρχικά τον έλεγχο χρησιμοποιώντας strikes και dropkicks κυρίως. Ο Elias Samson δεν άργησε να αντιδράσει και με την πρώτη ευκαιρία διέλυσε την πλάτη του Demon King με μία καρέκλα. Ταυτόχρονα, ο drifter είχε στοχεύσει τον τραυματισμένο ώμο του Balor τον οποίο στόχευε να σακατέψει άσχημα. Ο Finn βρήκε τα ψυχικά αποθέματα και αντέδρασε αφού προσγείωσε τον Samson σε μία καρέκλα στο ringpost.
Έπειτα ο Balor τον παγίδευσε στο apron όπου με strikes και kicks πίσω στον αυχένα του αντιπάλου του, κυριάρχησε. Στην συνέχεια αφού τον έστειλε μία φορά στο barricade με double dropkick, τον οδήγησε στο ρινγκ όπου χρησιμοποιώντας την καρέκλα τον αποτελείωσε. Την στιγμή που ετοιμαζόταν για το Coupe De Grace και το τέλος, τα φώτα έσβησαν και ο Bray Wyatt εμφανίστηκε και φιλοδώρησε τον Balor με Sister Abigail όπως τον είχε προειδοποιήσει. Ο Samson το εκμεταλλεύτηκε αυτό και πήρε μία εύκολη νίκη.




Big Cass vs Enzo Amore

Οι δυο τους θα είχαν έναν ακόμη αγώνα όπου πριν απ'αυτόν ο Enzo είχε πάλι ως συνήθως ένα σύντομο promo. Στον αγώνα, ο Big Cass κυριάρχησε με τον Amore να αντιδράει μόνο μια δυο φορές κυρίως όταν βρισκόταν στις γωνίες. Η νίκη ήρθε γρήγορα και εύκολα για τον Cass με Big Boot. Μετά τον αγώνα, ο Big Show εμφανίστηκε και ο heel superstar πέταξε τον Enzo πάνω του και όρμησε με Big Boot. Ο Cass συνέχισε και υπέταξε και άλλο τον Big Show χωρίς εκείνος να μπορεί να αντιδράσει.




Emma vs Nia Jax

Η Emma δεν κατάφερε να πάρει το πάνω χέρι ούτε για λίγο καθώς η Nia Jax κυριάρχησε εναντίον. Αφού την πέταξε μία φορά απλά στο ρινγκ και μετά από κάποια splashes, πήρε εύκολα και γρήγορα την νίκη με ένα εντυπωσιακό somersault senton.



Στην συνέχεια, ο Akira Tozawa είχε έναν σύντομο διάλογο με τον manager του, Titus O'Neil ο οποίος του τόνισε ότι δεν είναι ακόμη ώρα για να πάρει εκδίκηση από τον Daivari επειδή είναι τραυματισμένος. Ο Akira γεμάτος μίσος βγήκε στο ρινγκ όπου ο Neville έκανε την εμφάνιση του και κοροίδεψε αρκετά τον Akira με τον δεύτερο να ορμάει πάνω του με μανία. Ο Daivari όμως από το πουθενά ξάπλωσε και τους δύο έξυπνα μένοντας τελευταίος όρθιος.




Στα παρασκήνια βλέπουμε της Bayley και Sasha Banks να τονίζουν ότι μετά τον σημερινό αγώνα, τίποτα δεν θα χαλάσει την φιλία τους. Η Boss φαίνεται νευριασμένη και θέλει να απλώσει τα χέρια τη στην Alexa Bliss με την Bayley να λέει ότι πρέπει να συγκεντρωθεί στον αποψινό αγώνα. Η ένταση όλο και μεγαλώνει.
Επίσης, βλέπουμε τους Dean Ambrose και Seth Rollins με τον Architect να τονίζει ότι πρέπει να βγουν με ένα σχέδιο μιας και αυτοί είναι τρεις και οι ίδιοι δύο. Ο Lunatic Fringe του λέει πως εκείνος πάντα βγαίνει και κάνει ότι ξέρει να κάνει. Συνέχισε λέγοντας ότι δεν ανησυχεί επειδή θα είναι τρεις οι αντίπαλοι, ανησυχεί μήπως είναι τέσσερις και αποχώρησε.


Bayley vs Sasha Banks

Ο αγώνας διεξάχθηκε με την Alexa Bliss να βρίσκεται στο τραπέζι των σχολιαστών και να παρακολουθεί τον αγώνα που θα έκρινε την αντίπαλο της για το μεγαλύτερο event του καλοκαιριού. Ο αγώνας άρχισε με τον έλεγχο να εναλλάσσεται συνεχώς αλλά η Boss κατάφερε να επιβληθεί αρχικά και πήγε να πάρει από νωρίς την νίκη με το Bank Statement. Η Bayley βγήκε από αυτό και πήγε για το Bayley to Belly αλλά η Sasha την σταμάτησε με ένα χαστούκι με αποτέλεσμα να έχουμε ένα μικρό brawl.
Η Bayley επιτέθηκε με running knee και η Sasha με Shining Wizard ώστε και οι δυο να καταλήξουν κάτω. Σηκώθηκαν πριν ο διαιτητής μετρήσει δέκα και οδηγήθηκαν πάνω σε ένα turnbuckle όπου η Boss προσγείωσε άτσαλα την αντίπαλο της. Έπειτα εφάρμοσε το frogsplash αλλά οι Bayley έκανε kick out και έξυπνα γύρισε και πήρε την νίκη με ένα έξυπνο pin. Μετά τον αγώνα είχε ένα έντονο staredown με την πρωταθλήτρια ενόψει Summerslam.




Jason Jordan vs Curt Hawkins

Αυτό ήταν το αγωνιστικό ντεμπούτο του Jordan στο κόκκινο σόου με τον Angle τον πατέρα του να παρακολουθεί από τα παρασκήνια περήφανος. Ο Hawkins επιτέθηκε ύπουλα στον Jordan πριν τον αγώνα κάτι που εκνεύρισε τον αντίπαλο του ακόμη πιο πολύ. Ο Jordan κυριάρχησε στο ring καθώς εφάρμοσε ένα εμφατικό belly to belly suplex αλλά και ένα spear στην γωνία. Τελικά, η νίκη ήρθε εύκολα για τον Jason με ένα belly to back suplex και ένα neckbreaker.



Luke Gallows & Karl Anderson vs The Revival

Οι Gallows & Anderson είχαν για το μεγαλύτερο μέρος του αγώνα τον έλεγχο του καθώς οι δυο τους με clotheslines πάνω από το τρίτο σκοινί διέλυσαν τους αντιπάλους τους. Όλα έμοιαζαν πως το τέλος ήταν κοντά καθώς οι Gallows & Anderson ήταν έτοιμοι για το Boot of Doom μέχρι που η μουσική των Hardys ακούστηκε και εκείνοι εμφανίστηκαν στην σκηνή.
Οι Revival το εκμεταλλεύτηκαν όλο αυτό το σκηνικό και με το Shatter Machine στον Anderson πήραν την νίκη. Μετά τον αγώνα οι Hardys επιτέθηκαν στους νικητές και είδαμε κινήσεις όπως Poetry In Motion και Twist of Fate. Ο Jeff ετοιμαζόταν και για το Swanton Bomb όμως ο Dawson τράβηξε τον Dash ώστε να αποχωρήσουν.




2on3 Handicap match: Seth Rollins & Dean Ambrose vs The Miz & The Miztourage

Ο αγώνας άρχισε με τους face superstars να δυσκολεύονται αρχικά και με τον Miz να εφαρμόζει τα χαρακτηριστικά kicks του Daniel Bryan στον Seth Rollins με την συνοδεία του "Yes" chant. Ο Architect βρίσκεται σε μία δύσκολη θέση καθώς είναι εξουθενωμένος και ο Curtis Axel είναι πάνω του. Τελικά με όμορφο τρόπο ξεφεύγει και από αυτόν και από τον Dallas και κάνει το tag στον Lunatic Fringe.
Εκείνος μπαίνει στο ρινγκ αφηνιασμένο και κυριαρχεί ενάντια στον Dallas και εφαρμόζει ταυτόχρονα ένα δυνατό neckbreaker στον Axel. Ο Ambrose συνεχίζει και ορμάει από το τρίτο σκοινί στον A-Lister που βρισκόταν στο ringside. Έπειτα, παρότι που ο Rollins δέχεται ένα δυνατό χτύπημα στο barricade απωθεί την Miztourage. Ωστόσο, ο Miz θα κάνει έξυπνα ένα tag στον Axel κάτι που ο Ambrose δεν το είδε και ο Miz έκανε το Skull Crushing Finale από πίσω.
Ο Lunatic Fringe θα το είχε πληρώσει ακριβά όλο αυτό αν ο Rollins δεν είχε σπάσει το pin τελευταία στιγμή. Έπειτα τα δύο πρώην μέλη της Shield βγάζουν εκτός την Miztourage με suicide dives. Τελικά, η νίκη ήρθε για τους face με ένα εμφατικό Dirty Deeds του Ambrose στον Miz. Μετά τον αγώνα, ο Dean πανηγυρίζει έξαλλα με τον Rollins όχι τόσο καθώς τοποθετεί το χέρι του για χαιρετισμό της Shield. Ο Ambrose δεν φαίνεται να το σκέφτεται καν να τον ακολουθήσει και τον αφήνει στα κρύα του λουτρού αποχωρώντας.





Αποτελέσματα RAW 24/07/2017:

  • Ο Elias Samson νίκησε τον Finn Balor σε No DQ match.
  • Ο Big Cass νίκησε και διέλυσε τον Enzo Amore.
  • Η Emma έχασε από την Nia Jax.
  • Η Bayley επικράτησε ενάντια στην Sasha Banks και έγινε No.1 Contender για το Raw Women's Championship.
  • Ο Jason Jordan νίκησε τον Curt Hawkins.
  • Οι Revival νίκησαν τους Karl Anderson & Luke Gallows.
  • Οι Seth Rollins & Dean Ambrose επιβλήθηκαν ενάντια στους Miz & Miztourage.


Για το Ringside House,
Χρήστος Αγγελάτος
Νεότερη Παλαιότερη