SmackDown Live 18/07/2017: Με ψηλά το κεφάλι οι Owens & Corbin στο Battleground!


Πριν λίγες ώρες διεξάχθηκε το καθιερωμένο εβδομαδιαίο μπλε σόου με το Punjabi Prison να επιστρέφει μετά από καιρό και με την κόντρα του John Cena με τον Rusev να γίνεται όλο και πιο έντονη. Επίσης, είχαμε και έναν όμορφο αγώνα ανάμεσα στις Becky Lynch και Charlotte Flair όπως και ένα δυνατό και γεμάτο δράση main event. Ας ξεκινήσουμε...


Το επεισόδιο άνοιξε με το Punjabi Prison να προσγειώνεται στην αρένα και τον Jinder Mahal μαζί με τους Singh Brothers να το παρουσιάζουν. Οι ακόλουθοι του πρωταθλητή εξήγησαν σύντομα τους κανόνες του Punjabi Prison match. Ο Jinder Mahal σε γενικές γραμμές είπε ότι εδώ θα καταστραφεί η κληρονομιά του Randy Orton και της οικογένειας του. Ο Viper είπε πως θα κάνει RKO σε όλη του την οικογένεια και γι' αυτό θα πληρώσει.
Ο Randy έκανε την εμφάνιση του και άρχισε να σκαρφαλώνει στον πρώτο τοίχο του punjabi prison και τόνισε ότι σε αυτόν τον αγώνα οι Singh Brothers δεν θα μπορούν να τον βοηθήσουν. Συνέχισε λέγοντας ότι χάρη σε αυτούς έχει γίνει παγκόσμιος πρωταθλητής και έχει παραμείνει. Τελείωσε αφού τόνισε ότι την Κυριακή θα τα καταφέρει και ολόκληρος ο λαός της Ινδίας θα θεωρήσει τον Mahal ως την ντροπή της χώρας.




Jimmy Uso vs Kofi Kingston

Ο αγώνας άρχισε και ο Jimmy είχε από νωρίς trash talking με τους Big E και Xavier Woods το οποίο τελείωσε γρήγορα καθώς ο Kofi τον ξάπλωσε στο ringside αφού επιτέθηκε πάνω από το ρινγκ. Ο Uso έλεγχε στην συνέχεια τον αγώνα μέχρι που ο Kofi με ένα Boom Drop αντέδρασε. Το μέλος της New Day ετοιμαζόταν για επίθεση από το τρίτο σκοινί με τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας να διώχνουν τον Jey Uso από πίσω του που παραμόνευε. Έπειτα, εκτέλεσε το Croosbody με τον Jimmy όμως να το γυρνάει σε ένα γρήγορο pin για την νίκη.



Στα παρασκήνια βλέπουμε τον Chad Gable να δίνει συνέντευξη στην Renee Young για τις αποκαλύψεις του Kurt Angle για τον Jason Jordan. Εκείνος είπε πως μίλησαν μετά το RAW και όλα αυτά έγιναν πολύ απότομα. Δεν ήθελε να μιλήσει και πολύ αλλά σε γενικές γραμμές είπε πως θα τον υποστηρίζει και πως ο ίδιος έχει κάποιες ιδέες ως single πια.


Sami Zayn vs Mike Kanellis

Ο αγώνας διεξάχθηκε και με την παρουσία της Maria Kanellis στο πλευρό του συζύγου της Mike στο ringside. Ο Sami Zayn κατείχε τον έλεγχο μέχρι που η μάχη μεταφέρθηκε στο ringside όπου ο Mike φάνηκε να αντιδράει. Ωστόσο, πίσω στο ρινγκ ο Zayn τον προσγείωσε με ένα εμφατικό clothesline και ένα exploder suplex. Η Maria μπήκε στο ρινγκ και προστάτευε τον σύζυγο της μέχρι που εκείνος με ένα cheap shot και Samoan Driver πήρε την νίκη.




Στην συνέχεια, ο John Cena βγήκε στο ρινγκ όπου οι σημαίες της Βουλγαρίας και των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής βρίσκονταν στα δύο ringpost. Ο 16 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής είπε πως ο Rusev σε κάθε ευκαιρία που βρίσκει δεν σέβεται και χλευάζει την Αμερική. Συνέχισε λέγοντας ότι η σημαία της Αμερικής την Κυριακή ίσως υψωθεί ψηλά την Κυριακή και ίσως πέσει.
Ο Leader of Cenation ανέβηκε στο ringpost και πήρε την σημαία της χώρας του και την ανέμιζε μέχρι που ο Bulgarian Brute του επιτέθηκε από πίσω. Ο Rusev αφού τον χτύπησε αρκετά εφάρμοσε το Accolade με τον Cena να παλεύει αρκετά ώστε να βγει από αυτό και να μπορεί. Έτσι, ο Βούλγαρος παλαιστής έστειλε ένα ξεκάθαρο μήνυμα για την Κυριακή.




Στα παρασκήνια βλέπουμε την Naomi να δίνει συνέντευξη στην Renne Young στην οποία είπε πως όποια και να είναι η αντίπαλος της εκεί θα είναι έτοιμη για το Summerslam. Τότε η Carmella εμφανίστηκε και έδιωξε την γνωστή δημοσιογράφο της εταιρείας και είπε στην πρωταθλήτρια ότι όπου πάει εκείνη πάει και η ίδια δείχνοντας το πολύτιμο βαλιτσάκι της.


Becky Lynch vs Charlotte Flair

Ο αγώνας άρχισε αρκετά δυνατά με την Lass Kicker να γυρνάει γρήγορα ένα German Suplex της Charlotte σε Dissarm Her με την Queen τελικά να ξεφεύγει από αυτό. Η Chalotte είχε έπειτα τον έλεγχο με την Becky να αντιδράει όμως αφού απέφυγε το Figure Four. Στην συνέχεια, η Ιρλανδή εφάρμοσε άλλες δύο φορές το Dissarm Her χωρίς επιτυχία όμως με την Queen να δείχνει τεράστια αντοχή. Τελικά, όμως η Lass Kicker πήρε την νίκη με tap out έπειτα από ένα βασανιστικό Dissarm Her.
Μετά τον αγώνα, οι δυο τους έδωσαν τα χέρια ως ένδειξη σεβασμού η μία στην άλλη με τις Tamina και Lana να εμφανίζονται οδεύοντας προς το ρινγκ. Έκαναν ταυτόχρονη επίθεση με την Natalya η οποία βρισκόταν όλη την ώρα στο τραπέζι των σχολιαστών. Οι 5 female superstars έδωσαν ένα δυνατό θέαμα και μας ετοίμασαν για την Κυριακή. Στο τέλος, η συμμαχία Lana με Tamina κυριάρχησε την οποία δύσκολα θα δούμε και στο Battleground.




AJ Styles & Shinsuke Nakamura vs Baron Corbin & Kevin Owens

Οι AJ Styles και Kevin Owens βγήκαν πρώτοι στο ρινγκ με τον Shinsuke Nakamura να ακολουθεί και να αποφεύγει την επίθεση του Corbin από πίσω κατά την είσοδο του. Οι Styles και Owens μπήκαν αμέσως στο παιχνίδι με ένα brawl να ακολουθεί στην σκηνή πριν αρχίσει ο αγώνας.
Ο αγώνας άρχισε με τον Shinsuke Nakamura αρχικά να στοχεύει τον Corbin αλλά έπειτα από παρέμβαση του KO, ο Lone Wolf παραλίγο να πάρει την νίκη από νωρίς με Deep Six με τον Styles να σπάει τελευταία στιγμή το pin. Στην συνέχεια, ο Phenomenal One ετοιμάζεται για το Phenomenal Forearm αλλά ο Prizerfighter τον ρίχνει από το arpon χωρίς να τον δει ο διαιτητής. Έπειτα, ακολουθεί ένα δυνατό brawl στο ringside και στο barricade κυρίως.
Στο ρινγκ επέστρεψαν οι Corbin και Styles με τον τελευταίο να κυριαρχεί κυρίως με strikes και να τον στέλνει στην γωνία όπου του κάνει tag ο Owens για να μπει χωρίς να το δει ο Styles. Ο Phenomenal One ετοιμαζόταν για το Styles Clash όμως ο KO ως legal τον εκτέλεσε με superkick και Pop-Up Powerbomb για την νίκη χωρίς ο Shinsuke Nakamura να παρεμβαίνει κάπου καθώς ήταν εκτός στο ringside.

 




Αποτελέσματα SmackDown Live 18/07/2017:

  • Ο Jimmy Uso νίκησε τον Kofi Kingston.
  • Ο Mike Kanellis επικράτησε ενάντια στον Sami Zayn.
  • Η Becky Lynch νίκησε την Charlotte Flair.
  • Οι Baron Corbin & Kevin Owens επικράτησαν ενάντια στους AJ Styles & Shinsuke Nakamura.



Για το Ringside House,
Χρήστος Αγγελάτος
Νεότερη Παλαιότερη