RAW 17/07/2017: I'M NOT FINISHED WITH YOU!!!


Πριν λίγες ώρες διεξάχθηκε το καθιερωμένο εβδομαδιαίο κόκκινο σόου με τον Kurt Angle να κάνει επιτέλους την μεγάλη του ανακοίνωση. Είδαμε ακόμη τους Dean Ambrose και SethRollins όλο και πιο κοντά ενάντια στον Miz και την Miztourage. O Big Cass έδειξε ποιος είναι το αφεντικό και ταυτόχρονα μεγάλος αγώνας ανακοινώθηκε για την επόμενη εβδομάδα. Ωστόσο, στο main event είχαμε την απόλυτη καταστροφή που μεταφράζεται μέσα από το όνομα Braun Strowman. Ας ξεκινήσουμε...


Το επεισόδιο άνοιξε με τον Dean Ambrose να κρατάει μία καρέκλα στα χέρια, θαυμάζοντας την ταυτόχρονα. Δεν άργησε να καλέσει τον Miz και τους ακόλουθους του μόνο που εμφανίστηκε πρώτα ο Seth Rollins. Ο Architect του είπε πως αυτή είναι μία μάχη που δεν μπορεί να κοντρολάρει, αποκαλώντας τον και "Brother". Ο Lunatic Fringe νευρίασε και τόνισε ότι έκανε ο Kingslayer όταν ήταν μαζί στην Shield καθώς και στην συνέχεια. Εκείνος ζήτησε συγνώμη και είπε πως κάθε μέρα ζει με αυτά, αλλά το παρελθόν είναι παρελθόν.
Έπειτα, ο Miz τους διέκοψε μαζί με την Miztourage, λέγοντας ότι όλο αυτό το σκηνικό είναι συγκινητικό. Ωστόσο, οι τρεις τους περικύκλωσαν το ρινγκ και άμεσα επιτέθηκαν, αφού πρώτα έβγαλαν εκτός τον Amrbose στο ringside. Στην συνέχεια, ο Miz αποτελείωσε τον Rollins με ένα Skull Crushing Finale στην καρέκλα.





Bayley vs Alexa Bliss

Περνάμε σε Women's δράση και από την αρχή του αγώνα η Bayley κατάφερε να επιβάλει τον ρυθμό της στο μεγαλύτερο μέρος του. Όλα κυλούσαν ομαλά μέχρι που η Nia Jax βγήκε στο ringside και η Alexa Bliss χρησιμοποιώντας την, κατάφερε να πάρει κεφάλι με ένα cheap shot. Ωστόσο, από το πουθενά η Sasha Banks εμφανίστηκε και διέλυσε την Jax στο barricade. Ταυτόχρονα, η Bayley πήρε την νίκη με το χαρακτηριστικό της Bayley to Belly, με τις δύο face superstars να πανηγυρίζουν μαζί.




Στα παρασκήνια, ο Kurt Angle παραμένει αγχωμένος για την μεγάλη ανακοίνωση που θα κάνει. Ο Corey Graves είναι εκεί και του τονίζει ότι όλα αυτά θα ακουστούν από το στόμα του και πως όλα θα πάνε μια χαρά. Ο GM του κόκκινου σόου τον ευχαρίστησε για όλη αυτή την συμβολή του σε αυτό το θέμα.


Brian Kendrick & Drew Gulak vs Mustafa Ali & Jack Gallagher 

Ο αγώνας άρχισε με τον Mustafa Ali να έχει τον έλεγχο απέναντι στον Gulak, ο οποίος όμως αντέδρασε τελικά και βγήκε από πάνω. Στην συνέχεια, η Brian Kendrick και Mustafa Ali βρέθηκαν στο ρινγκ και μετά από μία σύντομη μάχη, ο Ali πήρε την νίκη για την ομάδα του με ένα inverted 450 στον Kendrick.



Στην συνέχεια, ο Enzo Amore βγήκε στο ρινγκ και με λίγα λόγια είπε ότι επιτέλους ήρθε η στιγμή που ο Big Cass θα τα βάλει με κάποιον στα μέτρα του, κάτι το οποίο θα ευχαριστηθεί πολύ καθώς θα το παρακολουθήσει από την πρώτη σειρά των θεατών. Ο Big Cass απάντησε πως ο Amore πήρε το μάθημα του αλλά τον διέκοψε γρήγορα η μουσική του Big Show.
Εκείνος πήγε να μπει στο ρινγκ αλλά ο Cass του επιτέθηκε και τον οδήγησε στο ringside όπου για λίγο ο Show άντεξε. Έπειτα, όμως ο Cass του διέλυσε τα πλευρά στο ringpost και τον έκανε να ματώσει αφού τον διέλυσε με μπουνιές στο ρινγκ. Ο Enzo πήγε να επιτεθεί στον Cass αλλά εκείνος τον πρόλαβε και με ένα Big Boot ον ξάπλωσε.




Στα παρασκήνια βλέπουμε τους Seth Rollins και Dean Ambrose να πονάνε παντού έπειτα από ότι ζήσανε. Ο Kurt Angle τόνισε ότι την επόμενη εβδομάδα δύο από τους Miz και Miztourage θα τους αντιμετωπίσουν. Οι Architect και Lunatic Fringe είπαν και πως τρεις να είναι δεν υπάρχει πρόβλημα. Έτσι, ορίστηκε ένα 2on3 Handicap match για την επόμενη εβδομάδα.


Finn Balor vs Elias Samson

Ο αγώνας άρχισε με τον Elias Samson να έχει για λίγο τον έλεγχο, εκτελώντας και ένα δυνατό powerbomb. Έπειτα, ο Demon King κυριάρχησε καθώς έστειλε τον Drifter στο ringside έπειτα από δυνατά kicks όπως αυτό στο apron. Ο Finn προσγείωσε τον Samson πάνω στο barricade και πανηγύρισε έξαλλα. Ο Samson όμως δεν φάνηκε ιδιαίτερα ευχαριστημένος, βγαίνοντας εκτός εαυτού και διαλύοντας την κιθάρα στο κεφάλι του και ο Finn Balor πήρε την νίκη με DQ.
Μετά το τέλος, του αγώνα ο Finn Balor με αίματα στο κεφάλι του αποχωρούσε μέχρι που τα φώτα έσβησαν και ο Bray Wyatt εμφανίστηκε στην μεγάλη οθόνη. Ο Eater of The Worlds είπε πως οι άνθρωποι πονάνε όπως ο Balor τώρα και πως πρέπει να ικανοποιήσει την ψυχή του, διαλύοντας τον Finn Balor. Τέλος, τόνισε πως θα το κάνει όλο αυτό και θα ευχαριστηθεί το κάθε δευτερόλεπτο.




Akira Tozawa vs Ariya Daivari

Στον συγκεκριμένο αγώνα είχαμε αρκετά nearfalls με τον Ariya Daivari να παίρνει τον έλεγχο στην αρχή αλλά ο Tozawa αντέδρασε γρήγορα με ένα δυνατό suplex. O Daivari όμως έφτασε κοντά στην νίκη με ένα running και στόχευσε στον αδύναμο ώμο του αντίπαλου του. Ο Titus O'Neil συνομιλεί με τον διαιτητή και τον παρακαλεί να λήξει τον αγώνα υπέρ του Daivari μιας και ο πελάτης του πονάει πολύ και έτσι ο Ariya παίρνει την νίκη.



Ο Kurt Angle βγαίνει στο ρινγκ και είπε πως είναι έτοιμος για μία ανακοίνωση για ένα θέμα που έχει ταλαιπωρήσει αρκετά πολλούς τον τελευταίο καιρό και γι΄αυτό ζητάει συγνώμη. Συνέχισε λέγοντας ότι πριν χρόνια γνώρισε μία κοπέλα στο κολέγιο με την οποία άρχισε να βγαίνει αλλά σύντομα σταμάτησε. Στην συνέχεια, τόνισε ότι πρόσφατα έμαθε πως 9 μήνες μετά το τελευταίο τους ραντεβού, γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι.
Έπειτα το υιοθέτησαν δύο υπέροχοι γονείς και τον βοήθησαν για να τα καταφέρει όλα. Έτσι, πήρε το πτυχίο του ως πολύ καλός μαθητής αλλά ακολούθησε και την καριέρα του στο pro wrestling η οποία τον οδήγησε εδώ ως WWE Superstar. Έπειτα, αποκάλυψε τον Jason Jordan ως γιο του και αμέσως λύγισε σε κλάματα. Ταυτόχρονα στον σχολιασμό, ο Corey Graves αποκάλυψε πως από το NXT ήταν φίλος με τον Jordan και έτσι εκείνος του μίλησε για όλο το σκηνικό. Οι δυο τους αγκαλιάστηκαν στο κέντρο του ρινγκ, προφανώς συγκινημένοι μετά από ένα τέτοιο reunion με τον Jordan να είναι πια μέλος του Raw.




Hardy Boyz vs The Revival

Ο αγώνας άρχισε με τους Hardys έπειτα από άψογη συνεργασία να κυριαρχούν ενάντια στον Dawson. Ο Matt πήγε να πάρει νωρίς την νίκη με ένα clothesline και bulldog με τον Dawson να κάνει kick out στο 2. Ο Wilder πήγε να βοηθήσει αλλά τα βρήκε σκούρα και αυτός απέναντι στην καλή συνεργασία των Hardys.
Ωστόσο, έπειτα οι Revival πήραν τον έλεγχο και με την σειρά έπεφταν πάνω στον Matt ώστε να τον έχουν κάτω ανήμπορο. Ο Matt πάλεψε αρκετή ώρα για να κάνει το tag και τα κατάφερε με τον Jeff να κυριαρχεί ενάντια στον Dawson με Twist of Fate και Poetry In Motion. Ήταν σε θέση να τον αποτελειώσει με Swanton Bomb αλλά ο Wilder χωρίς να τον δει ο διαιτητής ρίχνει τον Jeff στο τρίτο σκοινί στην μία αρκετά επίπονη περιοχή. Έπειτα, ο Dawson παίρνει τον Jeff για το pin και την νίκη.




Στα παρασκήνια βλέπουμε πάλι τον Kurt Angle να συζητάει με τις Bayley και Sasha Banks οι οποίες είχαν μία μικρή διαφωνία για το ποια θα αντιμετωπίσει την Alexa Bliss στο Summerslam. Ο GM του κόκκινου σόου αποφάσισε δίκαια να ορίσει ένα αγώνα ανάμεσα στις Bayley και Sasha Banks για την επόμενη εβδομάδα με την νικήτρια να πηγαίνει στο μεγαλύτερο event του καλοκαιριού ενάντια στην Alexa Bliss.

Samoa Joe vs Roman Reigns

Ο νικητής αυτού του αγώνα θα πήγαινε για το Universal Championship στο Summerslam ενάντια στον Brock Lesnar και έτσι η ατμόσφαιρα ήταν δυνατή. Ο Samoa Joe αν και κυριάρχησε στην αρχή ο Roman Reigns αντέδρασε γρήγορα με ένα Superman Punch. Ο Big Dog πάει για το Drive By αλλά ο Submission Machine τον προσγειώνει με ένα Clothesline. Ο Reigns μπλοκάρει ένα Uranage και ετοιμάζεται για το Superman Punch το οποίο χτυπάει για ένα count στο 2.
Οι δυο τους προσπαθούν να σταθούν στα πόδια τους αλλά η μουσική του Braun Strowman ακούγεται και το θηρίο εμφανίζεται με άγριες διαθέσεις έπειτα από το Great Balls of Fire. Ο Reigns αντιστέκεται ενάντια του για λίγο μέχρι που ο Monster Among Men τον πετάει σαν σακί με πατάτες από το ringside στο ρινγκ μέσα από τα σκοινιά. Ο Samoa Joe πάει να του επιτεθεί γιατί χάλασε τον αγώνα αλλά εκείνος απαντάει με ένα εμφατικό Clothesline.
Ο Strowman έχει και τους δύο στις γωνίες του ρινγκ και ορμάει με μανία σε αυτούς μέχρι που ο Big Dog αντιδράει και τον στέλνει στον Joe ο οποίος εφαρμόζει το Coquina Clutch σκαρφαλώνοντας πάνω του. Ο Reigns τον στέλνει κάτω με ένα Superman Punch αλλά ο Braun θα τον διαλύσει άσχημα με ένα δυνατό spinebuster. Έπειτα, θα βγάλει εκτός και τον Samoa Joe με ένα powerslam. Στην συνέχεια, φιλοδώρησε άλλα δυο running powerslams τον "αιώνιο" πια αντίπαλο του και πανηγύρισε έξαλλα, χωρίς να δίνει σημασία στους security που είχαν περικυκλώσει το ρινγκ αλλά δεν τολμούσαν να μπουν σε αυτό.






Αποτελέσματα RAW 17/07/2017:

  • Η Bayley νίκησε την Alexa Bliss.
  • Οι Mustafa Ali & Jack Gallagher επικράτησαν ενάντια στους Brian Kendrick & Drew Gulak.
  • Ο Finn Balor νίκησε με DQ υπέρ του τον Elias Samson.
  • Ο Akira Tozawa γνώρισε την ήττα από τον Ariya Daivari έπειτα από παράκληση του Titus O'Neil.
  • Οι Revival επικράτησαν ενάντια στους Hardy Boyz.
  • Ο αγώνας ανάμεσα στους Roman Reigns και Samoa Joe έληξε με No Contest.


Για το Ringside House,
Χρήστος Αγγελάτος
Νεότερη Παλαιότερη