NXT 31/05/2017: Η επιστροφή του "γίγαντα"!


Η επιστροφή του No Way Jose ήταν αυτή που "ξάφνιασε" τον κόσμο του ΝΧΤ. Ο Χαβανέζος γίγαντας, επέστρεψε απρόσμενα και βοήθησε τους "καλούς" να δώσουν ένα καλό μάθημα στην SAnitY!

O Ciampa ξεκαθαρίζει το τοπίο

Όλοι γίναμε μάρτυρες της απερίγραπτης επίθεσης του Tommaso Ciampa στον-πρώην πλέον-tag team partner του, Johnny Gargano στο TakeOver. Ο Ciampa θέλησε να μιλήσει ανοιχτά για την επιλογή του αυτή και το τι τον οδήγησε εκεί. Η δικαιολογία του ήταν πως ο Gargano ήθελε να τον περιορίσει. Και αυτό γιατί, ο μικροτραυματισμός που τον ταλαιπωρεί στο πόδι, θα οδηγούσε τον Gargano να βρει άλλον partner. Το κοινό εξοργίστηκε και τον αποδοκίμασε έντονα.


Peter Dunne vs Danny Burch

Ο νέος UK Champion, Peter Dunne, θα έδινε τον πρώτο του αγώνα αφότου κέρδισε το UK Championship. Η νίκη δεν άργησε να έρθει για τον Βρετανό superstar. Αφού "ξάπλωσε" τον Burch με ένα german suplex, πήρε την νίκη με Bitter End,


Cezar Bononi vs Andrade Almas

Ο Almas, αν και είχε έναν πολύ μεγαλύτερο (ως προς τη σωματοδομή) αντίπαλο, δεν έδειξε να πτοείται. Ο luchador κινήθηκε πολύ επιθετικά απέναντι στον Bononi και κυριάρχησε στο μεγαλύτερο κομμάτι του αγώνα. Kι όμως, ο Bononi ήταν αυτός που "χαμογέλασε" τελευταίος. Ένα small package ήταν αυτό που του χάρισε την νίκη.


Roderick Strong & Cassius Ohno vs Eric Young & Alexander Wolfe

Η κόντρα του Strong με τη SAnitY συνεχίζεται! Όπως κάθε αγώνας που εμπλέκεται η SAnitY, το χάος κυριάρχησε. Κυρίως, λόγο των ανισσοροπιών στους αριθμούς. Όπως πάντα, ο Killian Dain έκανε την εμφάνισή του, επιτιθέμενος στους Strong & Ohno. Όμως, η ξαφνική επιστροφή του No Way Jose, ξάφνιασε άπαντες! Ο Χαβανέζος superstar, επιτέθηκε στον Dain, επαναφέροντας την "τάξη" και βοηθώντας τους "καλούς". Πάνω στο χάος, ο Strong χτύπησε τον Young με το "End Of Hartache", δίνοντας την νίκη στην ομάδα του!



Δείτε ολόκληρο το επεισόδιο:



για το Ringside House,
Γιώργος Γκίκας

Νεότερη Παλαιότερη