Οι προβλέψεις του Χρήστου Αγγελάτου για το Extreme Rules


Σε λίγες ημέρες αναμένουμε την διεξαγωγή του Extreme Rules 2017 με μία πολύ ενδιαφέρουσα κάρτα αγώνων των οποίων το αποτέλεσμα θα κρίνει πολλά για την συνέχεια. Θα πραγματοποιηθεί στις 4 Ιουνίου, Κυριακή στις 03:00 (ξημερώματα Δευτέρας, ώρα Ελλάδας) στην Βαλτιμόρη. Το show θα κορυφωθεί βέβαια στο main event, το Fatal 5-Way θα αναδείξει τον νέο αντίπαλο του Brock Lesnar για το Universal Championship. Έχουμε και άλλους αγώνες όπως το Hardy Boys vs Cesaro & Sheamus σε Steel Cage και πολλά άλλα. Ας ξεκινήσουμε...


MAIN SHOW

Mixed Tag Team Match:
Rich Swann & Shasha Banks vs. Noam Dar & Alicia Fox



Ένα mixed tag team match που προέκυψε από το πουθενά κατά την γνώμη μου και έγινε μόνο και μόνο για να γεμίσει η κάρτα. Άμα σου έλεγε κανείς ένα μήνα πριν πως μία κόντρα στην Women's Division θα συνδυαζόταν με την cruiserweight division, θα τον πιστεύατε εσείς;

Δεν έχω πολλά να πω, αγώνας για διάλειμμα τουαλέτας κατά την γνώμη με νικητές τους Rich Swann & Shasa Banks από ότι φαίνεται. Οι μόνοι που θα κερδίσουν κάτι από αυτό τον αγώνα είναι οι cruiserwights supestars.

PREDICTION: Rich Swann & Sasha Banks win


Intercontinental Championship Match:
Dean Amrbose (c) vs. The Miz



Ένας αγώνας που έχουμε δει αρκετές φορές, αλλά τον αναμένουμε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Μάλιστα αν ο Dean Amrbose χάσει με Disqualification χάνει και τον τίτλο κάτι που σημαίνει πως πιθανότατα θα έχουμε αρκετές ανατροπές, ειδικά με την Maryse στο ringside.

Εννοείται όμως ότι θα προτιμούσα να δω τον συγκεκριμένο αγώνα ως Asylum Match, το οποίο ήταν απίθανο ανάμεσα στους Lunatic Fringe και Chris Jericho. Θέλω να νικήσει ο Dean Ambrose καθώς θα μπορούσε στο μέλλον να βγάλει μερικά καλά feuds με κάποιους superstars. Αλλά πιστεύω πως ο A-Lister θα πάρει τελικά την νίκη με disqualification υπέρ του.

PREDICTION: Miz wins with DQ and becomes Intercontinental Champion

Submission Match for Cruiserwight Championship:
Neville (c) vs Austin Aries



Ένας ακόμη επαναληπτικός ανάμεσα τους που αναμένεται απολαυστικός και λόγω του stipulation. Έχουμε δει αρκετές μάχες ανάμεσα στους δύο και πιθανότατα αυτή θα είναι και η τελευταία. Πιστεύω πως ήρθε επιτέλους η ώρα να κερδίσει τον τίτλο ο Austin Aries και θεωρώ ότι αυτό θα γίνει σε έναν όμορφο αγώνα.

PREDICTION: Austin Aries wins and becomes Cruiserwight Champion


Kendo Stick on a Pole Match for RAW Women's Championship:
Alexa Bliss (c) vs. Bayley



Ένας αγώνας και ένα feud που γενικά δεν έχουν προωθηθεί σωστά από την εταιρεία. Ειδικά, το τελευταίο promo στο Raw ξενέρωσε αρκετά πολλούς φιλάθλους και εξόργισε το κοινό που βρισκόταν εκεί. Προσωπικά δεν περιμένω πολλά από αυτόν τον αγώνα, καθώς ούτε το stipulation εντυπωσιάζει έστω και λίγο.

Η Womens Division του Raw έχει βυθιστεί για τα καλά. Ωστόσο, πιστεύω πως η Bayley θα πάρει τελικά τον τίτλο την Κυριακή και θα οδηγηθεί στην αναμενόμενη εδώ και καιρό, κόντρα της με την Sasha Banks.

PREDICTION: Bayley wins and becomes Raw Womens Champion


Steel Cage Match for RAW Tag Team Championships:
The Hardy Boyz (c) vs. Cesaro & Sheamus



Όποιον και να ρωτήσεις θα σου πει ότι αυτός ο αγώνας θα αφήσει σίγουρα εκπληκτικό θέαμα και ίσως κλέψει την παράσταση από το main event. Οι Hardys με οποιοδήποτε αντίπαλο μπορούν να βγάλουν εκπληκτικό αγώνα, κάτι που έχουμε παρατηρήσει και στο παρελθόν.

Το heel turn των Cesaro & Sheamus στο Payback, τους έσωσε πραγματικά και έκανε πιο ενδιαφέρουσα ακόμα την κόντρα τους με τους Hardys. Κατά την γνώμη μου, ο αγώνας θα είναι αρκετά αμφίβολος, καθώς οι Cesaro & Sheamus μπορούν να κάνουν την έκπληξη. Ωστόσο, πιστεύω και θέλω να νικήσουν οι Hardys για να συνεχίσουν αυτό το πολύ καλό title reign τους.

PREDICTION: Hardy Boyz retain


Fatal 5-Way Match, Winner faces Brock Lesnar:
Samoa Joe vs. Finn Balor vs. Seth Rollins vs. Bray Wyatt vs. Roman Reigns



Το συγκεκριμένο main event έχει προωθηθεί μέσω αγώνων ανάμεσα στους συμμετέχοντες στα προηγούμενα επεισόδια του Raw, οι οποίοι ήταν άκρως εντυπωσιακοί. Έτσι, λοιπόν αναμένεται και ο συγκεκριμένος και θα μπορούσε να ήταν καλύτερος αν ήταν elimination match κατά την γνώμη μου.

Θα αναλύσω έναν έναν τους superstars ώστε να καταλήξω στην πρόβλεψη μου. Αρχικά για μένα ο Roman Reigns είναι το αουτσάιντερ καθώς για το universal championship θα πάει κοντά στην εποχή της Wrestlemania 34. Ακόμη δεν νομίζω κάποιος από τους Bray Wyatt και Finn Balor να είναι οι νικητές, παρότι που θα ήθελα καθώς είναι οι δύο αγαπημένοι μου παλαιστές ( ειδικά ο Balor), καθώς θα έχουμε feud ανάμεσα τους που θα οδηγήσει στο Summerslam.

Έτσι λοιπόν έχουν μείνει οι Samoa Joe και Seth Rollins και θεωρώ πως σίγουρα ένας από αυτούς τους δύο θα είναι ο νικητής. Αλλά δεν μπορώ να επιλέξω ανάμεσα τους και από ένστικτο θα καταλήξω στον Seth Rollins.

PREDICTION: Seth Rollins wins

Αυτές ήταν οι προβλέψεις που για το επικείμενο Extreme Rules, αποκλειστικό PPV του Raw. Αναμένεται ένα ιδιαίτερο show με πολλές εκπλήξεις όπως και το Payback. Ίσως προστεθούν και άλλοι αγώνες στο show, αλλά αυτοί έχουν ανακοινωθεί για τώρα.



Για το Ringside House,
Χρήστος Αγγελάτος
Νεότερη Παλαιότερη