WWE 205 Live 16/05/2017: Μια κόντρα δίχως τέλος!


Το περασμένο επεισόδιο του 205 Live φιλοξενούσε την αναμενόμενη συνέχεια της μεγάλης κόντρας για το Cruiserweight Championship. Οι Austin Aries και Neville ήρθαν αντιμέτωποι γι' άλλη μια φορά, έστω κι αν δεν αγωνίζονταν ο ένας κόντρα στον άλλον.
Noam Dar vs Gran Metalik

Οι δύο παλαιστές έχουν αρκετά διαφορετική προσέγγιση στο wrestling και αυτό έδινε ένα παραπάνω ενδιαφέρον στον αγώνα. Ο Dar φρόντισε να επιβάλλει το δικό του ρυθμό στον αγώνα, βασιζόμενος όμως και κατά πολύ στην βοήθεια της ντάμας του, Alicia Fox. O Μetalik έκανε την αντεπίθεσή του, βάζοντας τη δύναμή του στο προσκήνιο. Ο Dar όμως αιφνιδίασε με ένα running kick και πήρε την νίκη.


Η επίθεση του Gulak στον Mustafa Ali

Ο Ali ετοιμαζόταν για αγώνα με τον Tony Nese, όταν ο Drew Gulak του επιτέθηκε πισώπλατα κατά την είσοδό του στο ρινγκ. Ο Gulak ήταν αδίστακτος στις ενέργειές του, κατατροπώνοντας τον Ali. Μετά το beatdown, έβγαλε ένα λόγο"μειώνοντας" τις ικανότητες και τις φιλοδοξίες του Mustafa Ali και αποχώρησε.


Austin Aries vs TJ Perkins

Ο Aries ήταν "εκρηκτικός" στο ξεκίνημά του. Ο "Double A" ανέλαβε δράση γρήγορα-γρήγορα, αιφνιδιάζοντας τον Perkins, αλλά εκείνος φρόντισε να περάσει χτυπήματα στο τραυματισμένο γόνατο του Aries. Αν και ο Aries ανέκαμψε, πάλι έχασε το momentum του προς στιγμήν, με τον Perkins να τον σταματάει στις κρίσημες στιγμές. Ο Aries αποφάσισε να "τραβήξει" τα όρια, δοκιμάζοντας κάποιες κινήσεις υψηλού κινδύνου. Εν τέλει, ο AA πήρε την νίκη με το The Last Chancery. Μετά τον αγώνα, ο Neville επιτέθηκε στον Aries, κάνοντας το double-team με τον Perkins. Από το πουθενά όμως, ο Jack Gallagher εμφανίστηκε για να σώσει(επιτυχημένα) τον Austin Aries.



Δείτε ολόκληρο το επεισόδιο:



για το Ringside House,
Γιώργος Γκίκας
Νεότερη Παλαιότερη