SmackDown Live 16/05/2017: Μετά τον Orton, κέρδισε και τον Styles!



Αρκετές εξελίξεις είχαμε στο τελευταίο επεισόδιο του μπλε σόου πριν το Backlash της Κυριακής, ένα επεισόδιο στο οποίο είδαμε τον Jinder Mahal να παίρνει το προβάδισμα κερδίζοντας με καθαρό pinfall τον AJ Styles. Ακολουθεί το ρεπορτάζ.


Το επεισόδιο άνοιξε από τον Kevin Owens, παρουσιάζοντας το δικό του Highlight Reel, ενώ δεν παρέλειψε να περάσει μερικά ειρωνικά μηνύματα προς τον Chris Jericho. Τον διέκοψε ο AJ Styles για να τον προειδοποιήσει ο,τι αυτή την Κυριακή θα πάρει το United States Championship μέσα από τα χέρια του. Και τους δύο σταμάτησε ο Jinder Mahal για να ζητήσει αγώνα από τον "Phenomenal One", φυσικά και ο δεύτερος δέχτηκε να τον αντιμετωπίσει.


AJ Styles vs. Jinder Mahal

Πρώτος αγώνα της βραδιάς ήταν αυτός ανάμεσα στον AJ Styles και τον Jinder Mahal. Κατά την διάρκεια του αγώνα ο Kevin Owens έκανε παρέμβαση (βρισκόταν στο τραπέζι των σχολιαστών), ενώ μαζί του ήταν και οι Bollywood Boyz οι οποίοι απασχολούσαν συχνά τον διαιτητή του αγώνα, έτσι δόθηκε η ευκαιρία στον Ινδό να χτυπήσει με το The Khallas τον AJ Styles και να πάρει την μεγάλη αυτή νίκη. Σημαντικό momentum για τον Mahal.

 
Breezango vs. The Colons

Στο δεύτερο ματς της βραδιάς, οι Breezango προσπάθησαν να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό απέναντι στους Colons, σε ένα tag team match, και πήραν την νίκη ώστε να κερδίσουν αγώνα κόντρα στους Usos για τα SmackDown Tag Team Championships. Έπειτα οι πρωταθλητές εμφανίστηκαν και μίλησαν στους διεκδικητές.


Έπεσαν οι υπογραφές

Σε ένα σύντομο segment ανάμεσα στις divas του SmackDown Live, ο Shane McMahon όρισε ένα Six-Woman Tag Team Match για το Backlash. Έτσι στο ρινγκ ήρθαν οι Natalya, Charlotte Flair, Naomi, Becky Lynch, Tamina, Carmella και James Ellsworth ώστε να υπογράψουν το συμβόλαιο για τον αγώνα. Παρ' όλα αυτά ξέσπασε ένα segment μεταξύ Carmella - Naomi που μάλιστα οδηγήθηκαν σε αγώνα αμέσως μετά.


Carmella vs. Naomi

Ενώ κατά την διάρκεια του αγώνα είχε ξεσπάσει brawl έξω από το ρινγκ ανάμεσα στις υπόλοιπες γυναίκες, η Carmella εκμεταλλεύτηκε το γεγονός και πέρασε μέσα από ένα roll-up την Naomi για να πάρει το θετικό αποτέλεσμα.


Randy Orton vs. Baron Corbin

Στο main event της βραδιάς, ο WWE Champion αντιμετώπισε τον "Lone Wolf", Baron Corbin σε ένα κλασικό αγώνα. Ο Randy Orton πήρε το προβάδισμα και κέρδισε την αναμέτρηση αφού πέρασε μέσα από ένα RKO (από το πουθενά) τον αντίπαλό του. Στη συνέχεια, εμφανίστηκε ο Jinder Mahal και έκανε ένα promo, ενώ με την βοήθεια των Bollywood Boyz επιτέθηκε στον "Viper".


Αποτελέσματα SmackDown Live 16/05/2017:

- O Jinder Mahal κέρδισε τον AJ Styles
- Οι Breezango νίκησαν τους Colons
- Η Carmella επικράτησε της Naomi
- Ο Randy Orton επιβλήθηκε του Baron Corbin

Δείτε το επεισόδιο παρακάτω:
http://watchwrestlingup.info/watch-wwe-smackdown-live-51617-online-16th-may-2017-full-show-free/



για το Ringside House,
Αποστόλης Μάρης
Νεότερη Παλαιότερη