Πρόταση 1 εκατομμυρίου δολαρίων στον CM Punk για να επιστρέψει στο Pro Wrestling


Μετά από συνέντευξη του ο Βρετανός ιδιοκτήτης του 5 Star Wrestling, Daniel Hinkles ανακοίνωσε πως προσέφερε 1 εκατομμύριο δολάρια στον Cm Punk για να παραβρεθεί στην καλοκαιρινή περιοδεία του Αγγλικού Promotion.

Αναλυτικά ο Hinkles δήλωσε:

"Είχαμε προσπαθήσει να επικοινωνήσουμε με τον Punk στο πρώτο event του Promotion αλλά δεν μας βγήκε. Πρόσφατα κάναμε μία προσφορά στον Punk για να παραβρεθεί στην καλοκαιρινή μας περιοδεία που ξεκινάει στις 10 Ιουνίου και του προσφέρουμε 1 εκατομμύριο δολάρια (770.000 Αγγλικές λίρες).
Θα ήθελα πολύ να συνεργαστούμε, περιμένω την απάντηση του."

Να σας υπενθυμίσουμε ότι ο CM Punk αποχώρησε από το Pro Wrestling και συγκεκριμένα από το WWE τον Ιανουάριο του 2014 στο απόγειο της καριέρας του όταν ήρθε σε διαφωνία με τον Vince Mcmahon, τον Triple H, και με κάποια άλλα άτομα της εταιρίας.

Χωρίς να περάσει πολύς καιρός ο Punk αποφάσισε να ασχοληθεί με το ΜΜΑ και δεν άργησε να υπογράψει το πρώτο του συμβόλαιο με το UFC και να πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του στις 10 Σεπτεμβρίου 2016, όπου και ηττήθηκε από τον Mickey Gall μέσα σε 2 λεπτά και 14 δευτερόλεπτα.



Για το Ringside House,
Γρηγόρης Αττάλας
Νεότερη Παλαιότερη