BACKLASH 2017: ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ Ο MAHAL



Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το Backlash 2017, στο οποίο δεν είδαμε αρκετούς τίτλους να αλλάζουν χέρια, παρά μόνο το WWE Championship το οποίο κέρδισε... ο Jinder Mahal. Ακολουθεί το ρεπορτάζ.


Kickoff

Tye Dillinger vs. Aiden English

Στον πρώτο και μοναδικό αγώνα του Kickoff, ο Tye Dillinger αντιμετώπισε νικηφόρα τον Aiden English. Ένας κλασικός αγώνας για Kickoff που έληξε μετά το Tye Breaker του Dillinger. Ξεσηκώθηκε το κοινό με την παρουσία του Tye στην αρένα του Backlash.


Dolph Ziggler vs. Shinsuke Nakamura

Το επεισόδιο άνοιξε από την είσοδο του Dolph Ziggler ο οποίος ήρθε στην αρένα αποφασισμένος για την νίκη. Ωστόσο στην εμφάνιση του Shinsuke Nakamura το κοινό άρχιζε να ζητωκραυγάζει. Έπειτα στα του αγώνα είδαμε ένα όμορφο ματς με όμορφα spots & highlights, νικητής δεν θα μπορούσε να ήταν άλλος πέρα από τον Nakamura ο οποίος πέρασε μέσα από το Kinshasa τον ταλαιπωρημένο Ziggler.


SmackDown Tag Team Championship Match
The Usos (c) vs. The Breezango
 
Περνάμε στον αγώνα για τους ομαδικούς τίτλους. Η ομάδα των Fandango και Tyler Breeze προσπάθησε αρκετά σκληρά να αγκαλιάσει το αποτέλεσμα και να φύγει με τους τίτλους του μπλε σόου, αλλά ένα δυνατό Superkick στον Fandango ήταν αρκετό για το retain.


Sami Zayn vs. Baron Corbin

Στα πλαίσια του επεισοδίου, είδαμε και την μάχη του Baron Corbin με τον Sami Zayn. Και οι δύο παλαιστές είχαν ανάγκη αυτή την νίκη, αλλά αυτός που κατάφερε να την πάρει ήταν ο Sami Zayn ο οποίος από το πουθενά πέρασε μέσα από ένα δυνατό Helluva Kick τον "Lone Wolf" και πήρε μια μεγάλη νίκη.



Naomi, Becky Lynch & Charlotte vs. Carmella, Tamina & Natalya

Στην γυναικεία αναμέτρηση της βραδιάς, η Natalya πέρασε μέσα από το θρυλικό Sharpshooter την Becky Lynch για να δώσει τη νίκη στην ομάδα της. Σημαντική νίκη για τα "κακά" κορίτσια.


United States Championship Match
Kevin Owens (c) vs. AJ Styles

Πρώτος την είσοδό του έκανε ο AJ Styles γνωρίζοντας μεγάλη αποθέωση από το WWE Universe, έπειτα ακολούθησε και η είσοδος του πρωταθλητή Kevin Owens μέσα σε ένα πλήθος αποδοκιμασιών. Οι δύο παλαιστές μπήκαν δυνατά στον αγώνα και κράτησαν τον ρυθμό σταθερό, όμορφος αγώνας, νικητής ο Kevin Owens καθώς το πόδι του Styles εγκλωβίστηκε στο τραπέζι των σχολιαστών. Στη συνέχεια ο "New Face of America" επιχείρησε να επιτεθεί στον "Phenomenal".


Luke Harper vs. Erick Rowan

Τα δύο πρώην μέλη της Wyatt Family τέθηκαν αντιμέτωποι στο κύριο σόου και όχι στο Kickoff όπως είχε αρχικά προγραμματιστεί. Στα του αγώνα, ο Rowan φάνηκε να είχε τον έλεγχο του ματς στα χέρια του, αλλά ένα δυνατό Clothesline από τον Harper ήταν αρκετό για να φύγει κερδισμένος.


WWE Championship Match
Randy Orton (c) vs. Jinder Mahal

Στο main event, οι δύο παλαιστές έκαναν την είσοδό τους, σε μια αναμέτρηση που κράτησε περίπου 20 λεπτά. Κατά την μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, ο Randy Orton κρατούσε τον έλεγχο σταθερό στα χέρια του, αλλά τα πράγματα άλλαξαν ξαφνικά όταν ο "Viper" ήταν απασχολημένος με τους Singh Brothers, ο Mahal ήρθε από πίσω και σκόραρε το τελικό pinfall για να στεφθεί πρώτη φορά στην καριέρα του WWE Champion.


Αποτελέσματα Backlash 2017:

- Ο Tye Dillinger νίκησε τον Aiden English
- Ο Shinsuke Nakamura κέρδισε τον Dolph Ziggler
- Οι Usos επικράτησαν των Breezango (παρέμειναν SD Tag Team Champions)
- Ο Sami Zayn επιβλήθηκε του Baron Corbin
- Οι Natalya, Carmella, και Tamina νίκησαν τις Becky Lynch, Charlotte Flair, και Naomi
- Ο Kevin Owens κέρδισε τον AJ Styles (παρέμεινε United States Champion)
- Ο Luke Harper επιβλήθηκε του Erick Rowan
- Ο Jinder Mahal επικράτησε του Randy Orton (νέος WWE Champion)

Δείτε όλο το επεισόδιο παρακάτω:
http://watchwrestlingup.info/watch-wwe-backlash-2017-ppv-live-52117-online-21st-may-2017-full-show-free/


για το Ringside House,
Αποστόλης Μάρης
Νεότερη Παλαιότερη