RAW 22/05/2017: Στην «αγκαλιά» του θανάτου!



Με επιτυχία ολοκληρώθηκε ένα ακόμη επεισόδιο του Monday Night RAW. Ακολουθεί το αναλυτικό ρεπορτάζ και link για να το παρακολουθήσετε.


Roman Reigns vs. Bray Wyatt

Ο πρώτος αγώνας της βραδιάς ήταν ανάμεσα στους Roman Reigns και Bray Wyatt, οι οποίοι νωρίτερα είχαν μια λεκτική αντιπαράθεση στην έναρξη του επεισοδίου. Κατά την διάρκεια της αναμέτρησης έκανε παρέμβαση ο Samoa Joe ο οποίος πέρασε μέσα από το Coquina Clutch τον Roman Reigns, ενώ στη συνέχεια ο "Powerhouse" δέχτηκε την επίθεση από τους δύο heels που βρισκόντουσαν στο ρινγκ. Ξαφνικά, εμφανίστηκε ο Seth Rollins και καθάρισε την αρένα για να σώσει τον πρώην συνάδελφό του.


Akira Tozawa vs. Ariya Daivari

Αποφασισμένος για την νίκη φάνηκε να ήταν ο Akira Tozawa, ο οποίος πήρε το θετικό αποτέλεσμα κόντρα στον Ariya Daivari σε μια αναμέτρηση υπό το βλέμμα του The Brian Kendrick, ο οποίος βρισκόταν στα παρασκήνια και παρακολουθούσε από την οθόνη.


Elias Samson vs. Dean Ambrose

Το αγωνιστικό του ντεμπούτο έκανε ο Elias Samson στο επεισόδιο του Monday Night RAW, αυτή τη φορά κόντρα στον Dean Ambrose. Ο Samson ήταν αρκετά καλός στο ρινγκ και το έδειξε κατά την διάρκεια του αγώνα, ωστόσο εμφανίστηκε από το πουθενά ο Miz και τον χτύπησε στη πλάτη ώστε να πάρει τη νίκη με DQ και να ηττηθεί ο Ambrose. Έπειτα ξέσπασε καυγάς μεταξύ του "A-Lister" και του "Lunatic Fringe", με τον Intercontinental Champion να δέχεται ένα δυνατό Swinging Neckbreaker από τον Elias.


Συζήτηση μεταξύ Finn Balor και Paul Heyman

Εμφανίστηκε ο Finn Balor για να μιλήσει για το Fatal 5-Way Match του Extreme Rules, ενώ ίδιο ρινγκ βρισκόταν και ο Paul Heyman. Ο Manager του Brock Lesnar, έδωσε το χέρι στον "Demon King" και του ευχήθηκε καλή επιτυχία για τον αγώνα του στο Extreme Rules. Ο Balor αφού ανταπόδωσε δίνοντας κι αυτός το χέρι του, ισχυρίστηκε πως θα κερδίσει στο επερχόμενο PPV καθώς θέλει να πάρει πίσω τον τίτλο που ποτέ δεν έχασε.


Karl Anderson vs. Finn Balor

Αντιμέτωπος με τον πρώην συνάδελφό του, στην Bullet Club, ήρθε ο Finn Balor. Συγκεκριμένα, ο Balor κρατούσε τον έλεγχο στα χέρια του κατά τη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, παρά τις παρεμβάσεις του Gallows. Τελικά ο Finn κέρδισε τον αγώνα όταν πέρασε μέσα από ένα δυνατό Coup De Grâce τον Karl.


Sasha Banks vs. Alicia Fox

To 1-1 κόντρα στην Alicia Fox έκανε αυτή την εβδομάδα η Sasha Banks σε μια σύντομη αναμέτρηση. Η Alicia προσπάθησε αλλά δεν τα κατάφερε, αλλά το αίμα της πίσω πήρε αμέσως μετά τον αγώνα όπου πέρασε μέσα από Scissor Kick την "Legit Boss" όσο αυτή είχε «καυγάδες» με τον Noam Dar.


Kalisto vs. Apollo Crews

Τα ίδια, και τα ίδια. Σε μια κλασική αναμέτρηση ώσπου θα βοηθήσει να καλυφθεί ο χρόνος για την κάρτα του RAW, ο Kalisto κέρδισε τον Apollo Crews με το Salida Del Sol όσο ο Titus O'Neil προσπαθούσε να εμψυχώσει τον συνεργάτη του.


Οι «χρυσές μέρες» επέστρεψαν

Σε ένα σύντομο promo αφέθηκε ο Goldust κατά την διάρκεια του Monday Night RAW, στην ουσία ο Βετεράνος παλαιστής τόνισε πως βρήκε ξανά τον παλιό του εαυτό και ετοιμάζει τις χρυσές μέρες που θα έρθουν στο κόκκινο στρατόπεδο.


Matt Hardy vs. Sheamus

Θυμίζουμε πως ο νικητής του αγώνα είχε το δικαίωμα να διαλέξει το stipulation σε μια αναμέτρηση για τα RAW Tag Team Titles στο επερχόμενο PPV, ανάμεσα στους Hardy Boyz και τους Cesaro & Sheamus. Ωστόσο νικητής έφυγε ο Matt Hardy χτυπώντας με το Twist of Fate τον Sheamus, όσο είχε ξεσπάσει brawl ανάμεσα στους Cesaro και Jeff Hardy έξω από το ρινγκ.


Στην συνέχεια, οι Hardy Boyz απομακρύνθηκα προς την ράμπα, και μέσα από το μικρόφωνο έστειλαν το μήνυμα στους Cesaro & Sheamus λέγοντας πως θα πρέπει να ετοιμαστούν καθώς θα αγωνιστούν μέσα στο Steel Cage για τους ομαδικούς τίτλους του κόκκινου σόου. Σπουδαίο stipulation.


Austin Aries vs. Tony Nese

Σε μια ακόμη αναμέτρηση ανάμεσα σε δύο παλαιστές της κατηγορίας των Cruiserweights, ο Austin Aries υπέταξε τον Tony Nese και πήρε το momentum για το Extreme Rules. Αμέσως όταν ο αγώνας τελείωσε ο Neville από θυμό επιτέθηκε στον Nese.


Alexa Bliss vs. Mickie James

Στον τελευταίο γυναικείο αγώνα της βραδιάς, η πρωταθλήτρια Alexa Bliss αντιμετώπισε την πρώην φίλη της, Mickie James. Η Bliss δεν δυσκολεύτηκε και πέρασε μέσα από ένα δυνατό DDT την James για την νίκη. Όταν ο αγώνας τελείωσε, η RAW Women's Champion επιτέθηκε με το Kendo Stick στην ηττημένη, αλλά ήρθε η Bayley και την απομάκρυνε από το ρινγκ.


Roman Reigns & Seth Rollins vs. Bray Wyatt & Samoa Joe

Στο main event του RAW, είδαμε ένα ομαδικό αγώνα ανάμεσα στους συμμετέχοντες του Extreme Rules. Συγκεκριμένα, ο Samoa Joe έδωσε την νίκη στην ομάδα του αναγκάζοντας τον Seth Rollins να... τα φτύσει, στο Coquina Clutch. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Bray Wyatt ήταν ιδιαίτερα απασχολημένος με τον Roman Reigns έκτος ρινγκ.


Αποτελέσματα RAW 22/05/2017:

- Ο Roman Reigns έρδισε τον Bray Wyatt
- Ο Akira Tozawa νίκησε τον Ariya Daivari
- Ο Elias Samson επικράτησε του Dean Ambrose
- Ο Finn Balor υπερίσχυσε του Karl Anderson
- Η Sasha Banks νίκησε την Alicia Fox
- Ο Matt Hardy κέρδισε τον Sheamus
- Ο Austin Aries υπερίσχυσε του Tony Nese
- Η Alexa Bliss επικράτησε της Mickie James
- Οι Samoa Joe & Bray Wyatt κέρδισαν τους Seth Rollins & Roman Reigns

Δείτε όλο το επεισόδιο παρακάτω:
http://watchwrestlingup.info/watch-wwe-raw-52217-live-22nd-may-2017-full-show-free-5222017/


για το Ringside House,
Αποστόλης Μάρης
Νεότερη Παλαιότερη