NXT TakeOver Chicago: Ο Ciampa τρελάθηκε!


Σε ένα ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ Pay-Per-View, όπως συνηθίζουμε να βλέπουμε από το ΝΧΤ, τη βραδιά επισκίασε το main event. Εκεί όπου ασχέτως του αποτελέσματος, οι ενέργειες του Tommaso Ciampa μετά τον αγώνα ήταν αυτές που έκλεψαν την παράσταση!


Roderick Strong vs Eric Young

O αγώνας έγινε υπό το θερμότατο κλίμα μεταξύ των δύο αθλητών. Ο Young, είχε πιάσει στο στόμα του το νεογνό παιδί του Strong, εξοργίζοντας τον δεύτερο. Ο Strong ήταν κάτι παραπάνω από κυρίαρχος, "κατεδαφίζοντας" τον Young κατά την μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα! Την κατάσταση μετρίασε η έφοδος του Killian Dain, ο οποίος βοήθησε τον Young, χτυπώντας τον Strong. Οι ισσοροπίες άλλαξαν άρδην και ο Strong βρέθηκε σε δύσκολη θέση, αλλά δεν παρέδιδε τα όπλα. Ρίχνοντας τον Young από το τρίτο σχοινί, ο Strong "χτύπησε" με suplex release double knee backbreaker και πήρε την νίκη, γνωρίζοντας την αποθέωση!


Peter Dunne vs Tyler Bate (UK Championship)

Ο αγώνας για το UK Championship είχε διαφορετική "αύρα", καθώς η παρουσία και μόνο του Jim Ross στο σχολιασμό, ήταν αρκετή για να "απογειώσει" τον αγώνα! Ισορροπημένα τα πράγματα εξ' αρχής, με χτυπήματα εκατέρωθεν. Ο Bate πήγε να βρει ρυθμό, αλλά ο Dunne του το χάλαγε επί μονίμου. Μάλιστα, έφτασε απίστευτα κοντά στην νίκη, με nearfall ύστερα από ένα airplane spin. Το θέαμα ήταν εξαιρετικό, καθιστώντας τον αγώνα για υποψήφιο αγώνα της χρονιάς. Ο Dunne κατάφερε να πάρει την νίκη, ύστερα από το Bitter End!


Asuka vs Ruby Riot vs Nikki Cross (NXT Women's Championship)

Άλλος ένα εξαιρετικός αγώνας. Οι τρεις superstars έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό. Το πρώτο highlight ήρθε όταν η Riot ήταν έτοιμη για το pin στην Cross. Eκεί η Asuka, έβγαλε ένα πανίσχυρο german suplex, κρατώντας τον αγώνα"ανοιχτό". Η Asuka, έδειξε το πόσο πιο έμπειρη είναι, καθώς την ώρα που η Riot θα εκτελούσε Senton, η πρωταθλήτρια την "έπιασε" σε Asuka Lock. Η νίκη της πρωταθλήτριας ήρθε με πολύ έξυπνο τρόπο. Η Riot έκανε το pin στην Cross, η Asuka ήρθε και με knee έβγαλε νοκ-άουτ την Riot, κάνοντας ένα διπλό pin(!)



Bobby Roode vs Hideo Itami (NXT Championship)

Ο αγώνας είχε ξεκάθαρο αουτσάιντερ, τον Ιtami. O Γιαπωνέζος έχει ταλαιπωρηθεί πολλές φορές στην μέχρι τώρα παρουσία του στο "κίτρινο" σόου, κυρίως από τραυματισμούς. Και τώρα ήρθε η ώρα του να αποδείξει το ότι μπορεί να αποκριθεί στις υψηλές απαιτήσεις. Ο Itami ξεκίνησε πολύ δυναμικά, αλλά δίχως να πετύχει κάποια ζημιά στον Bobby Roode. Πράγμα το οποίο κατάφερε ο πρωταθλητής, καθώς τραυμάτισε το αριστερό πόδι του Ιάπωνα. Ο τραυματισμός αυτός τον εμπόδιζε από το να πετύχει το GTS, τουλάχιστον όταν έπρεπε. Και το λέμε αυτό γιατί, όταν τελικά ο Itami το πέτυχε, ο Roode βρέθηκε εκτός ρινγκ και έχοντας χρόνο να πάρει κάποιες δυνάμεις, έκανε το kick-out. Ο πρωταθλητής βρήκε momentum και εκτέλεσε δύο DDT, πέρνοντας την νίκη και διατηρώντας τον τίτλο.


#DIY vs Authors Of Pain (NXT Tag Team Championship)

Aπίστευτος αγώνας σε θέαμα! Οι δύο ομάδες έδωσαν τα πάντα, σε έναν αγώνα δίχως όρια, όπως είναι ένα ladder match. Τίποτα όμως δεν προμήνυε το τι θα ακολουθούσε. Ο Rezar έφτασε ένα "κλικ" μακριά από το να πιάσει τους τίτλους, αλλά ο Ciampa με ηρωϊκό german suplex, κράτησε τους #DIY στον αγώνα. Οι #DIY πήγαν με φόρα για τους τίτλους, αλλά οι AοΡ τους "έκοψαν" τη φόρα, πετώντας τους από τις σκάλες. Μετά, τους αποτελείωσαν με ένα Super Collider και πήραν τους τίτλους. Μετά τον αγώνα, έγινε αυτό που σόκαρε άπαντες! Ο Ciampa επιτέθηκε στον Gargano στο stage του event, πραγματοποιόντας το heel turn! Μένει να δούμε τι ξημερώνει για τους πρώην-πλέον-tag team partners.



Δείτε ολόκληρο το event:


για το Ringside House,
Γιώργος Γκίκας
Νεότερη Παλαιότερη