RAW 24/04/2017: Ο Bray Wyatt και ο τρόμος κυριαρχούν!


Ο Bray Wyatt έκανε επιτέλους την εμφάνιση του στο κόκκινο show, διαλύοντας όλους τους συμμετέχοντες του main event του επεισοδίου. Έτσι έστειλε ξεκάθαρα ένα μήνυμα στον Randy Orton, με τον τρόμο να επικρατεί. Ακολουθεί αναλυτικό ρεπορτάζ.


Το επεισόδιο άνοιξε με τον Chris Jericho να εμφανίζεται, ανακοινώνοντας πως θα πραγματοποιηθεί το τελευταίο Highlight Reel για πάντα στο Raw. Ο ίδιος έκανε ένα σύντομο promo για την κόντρα του με τον Kevin Owens, δηλώνοντας πως θα πάρει πίσω τον τίτλο του.
Ωστόσο, ο Miz με την Maryse εμφανίστηκαν και είπαν πως το Highight Reel ακυρώθηκε και ώθησε τους υπάλληλους της εταιρείας να μετατρέψουν το show στο Miz Tv. Ο Dean Ambrose διέκοψε με την σειρά του τον A-Lister και εμφανίστηκε μετατρέποντας το show σε The Ambrose Asylum show. Ο Lunatic Fringe ζήτησε συγχώρεση από τον Chris Jericho για τα περσινά συμβάντα μεταξύ τους και του έκανε δώρο ένα jacker με χριστουγεννιάτικες λάμπες πάνω του.
Ο Miz τους διέκοψε λέγοντας ότι αυτός θα πρέπει να δέχεται δώρα από superstars, με τον Dean να μην χάνει ευκαιρία και να εκτελεί ένα Dirty Deeds συνοδευόμενο με την προσθήκη της Maryse στην λίστα του Jericho.




Matt Hardy vs Sheamus

Οι δυο τους είχαν έναν πού ενδιαφέρον αγώνα, υπό το βλέμμα των Jeff Hardy και Cesaro. Ο Matt Hardy χρησιμοποίησε μάλιστα και το Broken taunt, καθώς αποθεωνόταν από το κοινό. Ο Jeff Hardy με τον Cesaro είχαν κάποιες διαφωνίες έξω από το ρινγκ, όμως όλα τελείωσαν με ένα Twist of Fate με νικητή τον Matt Hardy. Μετά τον αγώνα οι ομάδες άλλαξαν χειραψίες χωρίς περαιτέρω γεγονότα.



Στα παρασκήνια, ο Miz αναστατωμένος συνομιλεί με τον Kurt Angle σε έντονο ύφος, ο οποίος τον προτρέπει να βρει tag team partner για να αντιμετωπίσει του Jericho & Ambrose στο main event της βραδιάς.


Neville & TJ Perkins vs Austin Aries & Jack Gallagher

Και περνάμε στην Cruiserweight division, με ένα brawl ανάμεσα στις δύο ομάδες πριν καν χτυπήσει το καμπανάκι για την έναρξη του αγώνα. Ο Austin Aries έκανε μία πολύ καλή εμφάνιση με ένα εμφατικό suicide dive στους αντίπαλους του. Την νίκη πήρε η ομάδα των face, με ένα discus five-arm από τον Aries στον Perkins.




Dumpster match: Kalisto vs Braun Strowman

Είχαμε καιρό να δούμε τέτοιο stipulation σε αγώνα, με τον Braun Strowman να κυριαρχεί αλλά με τον Kalisto να αντιστέκεται.Ο κάδος βρισκόταν στο ringsdie. Ο Luchador προσπάθησε να χρησιμοποιήσει την ταχύτητα του για καταφέρει να προσεγγίζει επιτυχώς τον Monster Among Men. Ο Kalisto προς έκπληξη όλων, κλώτσησε έξυπνα τα πόδια του αντίπαλου του, ο οποίος έπεσε μέσα στον κάδο όρθιος.
Όμως, ο Braun Strowman θυμωμένος ορμάει βάναυσα στον Kalisto, τον οποίο διαλύει στην κυριολεξία. Τον βάζει μέσα στον κάδο και από την stage πετάει κάτω τον κάδο, ο οποίος αναποδογυρίζει.




Έπειτα ο Bray Wyatt εμφανίζεται για ακόμη μία φορά στην big screen της arena, προβαίνοντας σε ένα ακόμη όμορφο promo. Σ'αυτό εμφανίζονται διάφορες σκηνές και εικόνες από το House of Horrors που θα αντιμετωπίσει τον Randy Orton εκεί.


Alicia Fox vs Dana Brooke

Δεν είδαμε και τίποτα ιδιαίτερο απ'αυτόν τον αγώνα που έγινε υπό το βλέμμα της Emma στο ringside. Η νίκη ήρθε εύκολα για την Dana Brooke. Μετά τον αγώνα η Emma αγκάλιασε την νικήτρια και αποχώρησαν μαζί.




Seth Rollins & Big Cass & Finn Balor vs Samoa Joe & Karl Anderson & Luke Gallows

Πριν την έναρξη του αγώνα, ο Big Cass και ο Enzo Amore είχαν το συνηθισμένο τους promo, το οποίο δεν έληξε και καλά μιας και οι Anderson & Gallows διέλυσαν τον Enzo Amore. Έτσι ο Kurt Angle εμφανίστηκε και ανακοίνωσε τον αντικαταστάτη του, ο οποίος δεν ήταν άλλος από τον Finn Balor.
Είδαμε έναν όμορφο αγώνα με πολλά highlights όπως την suicide dive του Seth Rollins και τα Big Boot του Big Cass. Ο Samoa Joe είχε κυρίως στο μυαλό του τον Seth Rollins. Η νίκη ήρθε για την ομάδα των face με την νέα finisher του Seth Rollins. Ο Architect αντί να εκτελέσει το pedigree, χρησιμοποίησε μία δυνατή γονατιά στον Anderson για την νίκη.





Sasha Banks vs Alexa Bliss

Η Alexa Bliss πριν τον αγώνα είχε ένα έντονο segement με την πρωταθλήτρια bayley για τον αγώνα τους την Κυριακή. Η Boss τις διέκοψε και προκάλεσε την Bliss σε αγώνα, η οποία αντέδρασε μιας και ήθελε να είναι συγκεντρωμένη στον αγώνα της την Κυριακή. Τελικά ο αγώνας ορίστηκε.

Η Sasha Banks κυριάρχησε για την περισσότερη ώρα στο ρινγκ, κάτι που οδήγησε την Alexa Bliss σε μία πράξη δειλίας. Η Women Superstar βγήκε από το ρινγκ και έχασε με την θέληση της από count-out. Η Bayley εμφανίστηκε από πίσω και της επιτέθηκε, όμως εκείνη την απέφυγε και την ξάπλωσε στην stage. Η Boss κατέβηκε να δει εάν είναι καλά.



Στα παρασκήνια ο Dean Ambrose ζητάει την αφαίρεση του από την λίστα του Jericho. Ο Y2J αναγνωρίζει την καλή πράξη του δώρου του και τον διαγράφει απ'αυτήν.
Ταυτόχρονα, ο Miz ακόμα δεν έχει βρει partner για το main event του show.


Apollo Crews vs Curt Hawkins


Ο Curt Hawkins αντιμετώπισε τον Apollo Crews σε έναν αγώνα χωρίς ιδιαίτερο ενδιαφέρον από το κοινό. Ο Apollo πήρε την νίκη εύκολα και μετά τον αγώνα εμφανίστηκε ο Titus 'Neil ο οποίος πανηγύρισε με τον νικητή χωρίς να ανταπόκριση από τον Crews.



Καθώς το main event πλησιάζει, ο Miz ανακοινώνει στα παρασκήνια στον Kurt Angle ότι βρήκε έναν σπουδαίο partner. Εκείνη την ώρα περνάει από δίπλα ο Drifter από το NXT, Elias Samson με τον Miz να λέει πως δεν είναι εκείνος.

2 on 1 Handicap match
Chris Jericho & Dean Ambrose vs Miz

Ο Miz εμφανίστηκε και ανακοίνωσε πως ο partner του είναι σπουδαίος αλλά έχει αργήσει και ο αγώνας θα πρέπει να ακυρωθεί. Ωστόσο, ο Kurt Angle εμφανίστηκε και είπε πως ο αγώνας δεν ακυρώνεται και μετατρέπεται σε handicap match.
Στην αρχή, οι δύο partners κυριάρχησαν με τον Miz στην συνέχεια να αντιδρά όμως. Μάλιστα χαρακτηριστικές ήταν οι κλωτσιές του A-Lister στον LUnatic Fringe που ακολουθούνταν από το Yes Chant καθώς θύμιζαν αυτές του Daniel Bryan.


 O Ambrose μεταφέρει την μάχη έξω από το ρινγκ, στο τραπέζι των σχολιαστών και εκείνη την στιγμή τα φώτα σβήνουν και αναγράφονται εικόνες της Wyatt Familly στην big screen. Ο Bray Wyatt βρίσκεται στην θέση του Miz και ο Lunatic Fringe παθαίνει σοκ. Έπειτα ο Eater of the Worlds διαλύει την face team έξω και μέσα στο ρινγκ. Ο Miz σηκώνει το χέρι του μαζί μ΄αυτό του Bray και εκείνος του το ανταποδίδει με Sister Abigail. Ο Wyatt παίρνει θέση πάνω από τον Miz φωνάζοντας "Follow the buzzards" και το επεισόδιο κλείνει.





Αποτελέσματα RAW 17/04/2017:

  • Ο Matt Hardy νίκησε τον Sheamus
  • Οι Austin Aries και Jack Gallagher επιβλήθηκαν των Neville και TJ Perkins
  • Ο Kalisto νίκησε τον Braun Strowman
  • Η Dana Brooke νίκησε την Alicia Fox
  • Οι Seth Rollins, Finn Balor και Big Cass επικράτησαν των Luke Gallows, Karl Anderson και Samoa Joe
  • Η Sasha Banks επικράτησε της Alexa Bliss με count-out
  • Ο Apollo Crews νίκησε τον Curt Hawkins
  • Το Dean Ambrose & Chris Jericho vs Miz έληξε με No Contest (παρέμβαση Bray Wyatt)



Για το Ringside House,
Χρήστος Αγγελάτος
Νεότερη Παλαιότερη