Με το ένα πόδι στο WWE οι Hardys


Όπως οι περισσότεροι έχετε ενημερωθεί εδώ στο Ringside House, οι Jeff και Matt Hardys βρίσκονται πολύ κοντά στο να υπογράψουν με την εταιρία του Κονέκτικατ μετά την λήξη συμβολαίου τους με το Impact Wrestling. Ωστόσο μιας και έχουμε την σεζόν της WrestleMania οι φήμες θα συνεχίσουν να εμφανίζονται ολοένα στις οθόνες μας.

Οι δύο πλευρές βρίσκονται σε συζητήσεις εδώ και αρκετές εβδομάδες, πριν προλάβει το συμβόλαιο των δύο αδερφών να λήξει με το TNA, έτσι, πιθανολογείται να βρήκαν το "χρυσό" deal. Όπως αναφέρουν διάφορα ρεπορτάζ από την αντίπερα όχθη του Ατλαντικού, το WWE ενδιαφέρεται περισσότερο για την υπογραφή του Matt Hardy καθώς το τελευταίο 6μηνο ο "Broken" θεωρείται το πιο καυτό όνομα των Indies.

Κάτι που αξίζει επίσης να σημειωθεί, είναι πως το WWE προμοτάρει διάφορα βιντεάκια σε Facebook και Twitter όπου αφορούν μέσα τους Jeff και Matt Hardy, μάλιστα δεν παρέλειψε να... "παίξει" λίγο με τα μυαλά μας ο Matt ο οποίος έκανε μια περίεργη ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.



Θα είναι μια τεράστια προσθήκη στα δυναμικά των δύο shows σε περίπτωση που υπογράψουν την συμφωνία (αν δεν το έχουν κάνει ήδη) με την κορυφαία εταιρία στο πλανήτη, σκεφτείτε απλά τους τηλεοπτικούς αριθμούς που δεν αποκλείεται να φτάσουν και πάλι αριθμούς επί εποχής CM Punk.



για το Ringside House,
Αποστόλης Μάρης
Νεότερη Παλαιότερη