O Shawn Michaels μιλάει για τον Undertaker, τον Bobby Roode και τους αγαπημένους του από το NXT


   Πρόσφατα το Orlando Sentinel πήρε συνέντευξη από τον Shawn Michaels προκειμένου ο θρυλικός wrestler να προωθήσει την εμφάνιση του στο event WrestleCon που θα πραγματοποιηθεί την εβδομάδα πριν τη WrestleMania. Στη διάρκεια αυτής της συνέντευξης ο Showstopper μίλησε για πολλά θέματα, από τα οποία ξεχώρισαν οι αναφορές στον Undertaker, τον Bobby Roode και τους παλαιστές του NXT που τον έχουν εντυπωσιάσει. Διαβάστε παρακάτω.


   Για τη διάρκεια που είχε ο Undertaker στο χώρο:

   "Όταν πρωτοεμφανίστηκε ο Undertaker, είχε το καλύτερο gimmick που είχε υπάρξει ποτέ αλλά υπήρχε ένα βασικό ερώτημα. Πόσο θα διαρκούσε; Η επιτυχία του λοιπόν σε αυτόν τον τομέα είναι και αυτή που τον κάνει να ξεχωρίζει από κάθε άλλο παλαιστή στο χώρο. Έκανε διάφορα πειραγμένα πράγματα, άλλες φορές μικρά και άλλες μεγαλύτερα, αλλά πάντα αυτά ήταν κάτι καινούριο και γι' αυτό το λόγο κατάφερε να διατηρήσει μια καριέρα 25 χρόνων. Οι καριέρες στις μέρες μας είναι πολύ μικρότερες, και ενώ πολλοί παλαιστές έχουν σταματήσει σε σύντομο χρονικό διάστημα, αυτός παραμένει εδώ."

Σχετική εικόνα

   Για τους παλαιστές που του αρέσουν περισσότερο από το NXT:

   "Λατρεύω τους Revival, τον Roderick Strong, τον Tye Dillinger. Μου αρέσει επίσης ο Elias Samson- συγνώμη αλλά μου αρέσει πραγματικά το gimmick του Drifter, είναι κάτι που για εμένα ξεχωρίζει. Βλέπω κάτι το ιδιαίτερο σε ένα νέο παιδί, τον Patrick Clark. Πιστεύω πως οι Tomaso Ciampa και Johnny Gargano είναι εξαιρετικά ταλαντούχοι."

   Για τον Bobby Roode:

   "Κάνουν κάτι πραγματικά καλό και ιδιαίτερο με αυτόν, με την είσοδο του και την παρουσίαση του. Έχει γίνει εξαιρετικά δημοφιλής σε ένα επίπεδο που δεν έχει συνηθίσει, αλλά από τη στιγμή που το κοινό τον αγαπάει τόσο, όταν έρθει στο βασικό ρόστερ θα πρωταγωνιστήσει για μεγάλο χρονικό διάστημα."

 Αποτέλεσμα εικόνας για bobby roode nxt

   O θρυλικός wrestler επίσης αναφέρθηκε και στη διδασκαλία στο Performance Center, τις συμβουλές που δίνει όσον αφορά τα promo, αν εξακολουθεί να έχει σχέσεις με την Kliq και πολλά άλλα που μπορείτε να διαβάσετε κάνοντας κλικ εδώ.



   Για το Ringside House,
   Kill Bill
Νεότερη Παλαιότερη