SmackDown Live 21/03/2017: Δεν τα βάζεις με έναν McMahon!


   Σε αντίποινα προέβη ο Shane McMahon στον AJ Styles, για τις πράξεις του τελευταίου την προηγούμενη εβδομάδα. Ο commissioner του SmackDown LIVE πέρασε μέσα από το τραπέζι των σχολιαστών τον Phenomenal και έδειξε πως έχει πάρει στα σοβαρά την μεταξύ τους αναμέτρηση στη WrestleMania. Πιο δυνατός από ποτέ δήλωσε ο Bray Wyatt, επέστρεψε με ορέξεις ο Dean Ambrose, στέφθηκαν νέοι Tag Team πρωταθλητές. Διαβάστε παρακάτω τα αποτελέσματα του χθεσινού επεισοδίου του SmackDown LIVE.


   Για δεύτερη συνεχή 'βδομάδα, ο AJ Styles άνοιξε την αυλαία με ένα promo του. Καυχήθηκε για τις πράξεις του την προηγούμενη εβδομάδα και δήλωσε χαρούμενος που εν τέλει θα αγωνιστεί στη WrestleMania έστω και με αντίπαλο έναν τύπο που δεν είναι καν παλαιστής. Έκλεισε την ομιλία του λέγοντας πως ότι θα συμβεί σήμερα, θα αποτελέσει ντεζαβού της προηγούμενης εβδομάδας και έσπευσε προς την περιοχή του πάρκινγκ για να περιμένει ξανά τον Shane McMahon.


   American Alpha vs. The Usos για τα SmackDown Tag Team Championship

   Σε έναν αρκετά όμορφο αγώνα με ωραία spots και high drama στο φινάλε, οι Usos κατόρθωσαν να εκθρονίσουν τους American Alpha και να στεφθούν οι νέοι Tag Team πρωταθλητές του «μπλε» brand. Το νικηφόρο pinfall πέτυχε ο Jey Uso μετά από Superkick στον Jason Jordan.

                                     
The Usos celebrate after claiming the titles from their longstanding rivals.

                                   
   Randy Orton vs. Baron Corbin - Ο Dean Ambrose πραγματοποιεί την επιστροφή του

   Σε έναν αγώνα που ανακοινώθηκε λίγα λεπτά μετά την έναρξη του σόου, ο Randy Orton φάνηκε να δυσκολεύεται αρκετά από τον Baron Corbin. Εν τέλει ο Viper κατάφερε να πάρει τη νίκη με RKO, έπειτα από ασίστ του Dean Ambrose που πραγματοποίησε την επιστροφή του και απέσπασε την προσοχή του Lone Wolf. Μετά τη λήξη της αναμέτρησης, ο Lunatic Fringe έσπευσε προς το ρινγκ και αφού "φύτεψε" στον καμβά τον Corbin με ένα Dirty Deeds, του ανακοίνωσε πως δέχεται να τον αντιμετωπίσει στη WrestleMania σε μια αναμέτρηση με διακύβευμα το Intercontinental title.


   Ο Bray Wyatt παίζει mind games με τον Randy Orton

   Στα παρασκήνια, ο προ λίγου νικητής, Randy Orton, έδωσε συνέντευξη στη Renee Young και είπε πως πίστευε πως θα ξεφορτωνόταν τον Bray Wyatt αν έκαιγε το πτώμα της Sister Abigail αλλά τελικά έκανε λάθος. Τα φώτα τότε άρχισαν να χαμηλώνουν ώσπου το δωμάτιο βυθίστηκε στο απόλυτο σκοτάδι. Όταν άναψαν ξανά, ο Viper βρέθηκε περικυκλωμένος από δεκάδες άντρες που φορούσαν τη μάσκα ενός προβάτου. Προσπάθησε να τους επιτεθεί, όμως αυτοί τον ακινητοποίησαν. Τότε έκανε την εμφάνιση του ο Bray Wyatt, ο οποίος ευχαρίστησε τον Randy Orton για ότι του έκανε διότι αυτό που κατάφερε στα αλήθεια ήταν να τον μετατρέψει σε έναν πιο δυνατό και σκοτεινό Bray Wyatt.

   John Cena vs Fandango

   Σε μια πολύ σύντομη αναμέτρηση, ο John Cena υπέταξε τον Fandango με το STF. Στα αξιοσημείωτα, το γεγονός ότι ο Tyler Breeze έκανε την εμφάνιση του στον αγωνιστικό χώρο φορώντας το attire της Nikki Bella και στη συνέχεια πλήρωσε τις συνέπειες καθώς δέχθηκε την επίθεση της αγαπητικιάς του Cena.


   Όσον αφορά το "χτίσιμο" της κόντρας των Cena, Nikki με τους Miz, Maryse, συνέχισε να εξελίσσεται σε ακόμη πιο προσωπικό επίπεδο καθώς οι τελευταίοι παρουσίασαν, ανά διαστήματα της εξέλιξης του επεισοδίου, μια παρωδία του Total Bellas με σκοπό να πικάρουν το αντίπαλο ζευγάρι.

   Becky Lynch vs. Carmella - Ξεσπάει brawl ανάμεσα στις γυναίκες του SmackDown Live

   Πολύ γρήγορα έληξε η αναμέτρηση ανάμεσα στις Becky Lynch και Carmella. Η Natalya, καθώς και όλο το γυναικείο ρόστερ του «μπλε» brand που θα συμμετέχει στο Women's Title Match στη WrestleMania, επιτέθηκαν στις αγωνιζόμενες και ακολούθως ξέσπασε άγριο brawl. Από αυτό, μόνη όρθια έμεινε η Alexa Bliss.


   Ο Shane McMahon προκαλεί τον AJ Styles. Ξεσπάει brawl ανάμεσα τους, από το οποίο ο commissioner του SmackDown LIVE παίρνει το πάνω χέρι στη μεταξύ τους κόντρα.

   Σε όλη τη διάρκεια του σόου βλέπαμε αποσπάσματα από την περιοχή του πάρκινγκ, στην οποία ο AJ Styles περίμενε τον Shane McMahon για να εμφανιστεί. Ο commissioner του «μπλε» brand όμως ήταν ψιλιασμένος αυτή τη φορά και ξεγέλασε τον AJ, αφού μέσα στο αυτοκίνητο του δε βρισκόταν ο ίδιος αλλά οι Heath Slater και Rhyno. Ο Shane πραγματοποίησε την εμφάνιση του στον αγωνιστικό χώρο και προκάλεσε τον Phenomenal να έρθει να λύσουν τις διαφορές τους σαν άντρες. Η Renee Young ενημέρωσε τον AJ Styles πως ο Shane-O-Mac βρίσκεται στο ρινγκ και τον προκαλεί να εμφανιστεί. Ο Phenomenal έσπευσε προς τα εκεί, πήρε ένα μικρόφωνο και δήλωσε πως είναι ευγνώμων στον Shane που του έδωσε την ευκαιρία να αγωνιστεί στη WrestleMania. Πριν προλάβει να πει περισσότερα, δέχθηκε την επίθεση του commissioner του «μπλε» brand και αμέσως ξέσπασε άγριο brawl ανάμεσα τους. Από αυτό, το πάνω χέρι πήρε το Shane που πέρασε μάλιστα τον AJ μέσα από το τραπέζι των σχολιαστών, με ένα dive, και στη συνέχεια στάθηκε πάνω από το αναίσθητο του σώμα και έδειξε χαρακτηριστικά το σήμα της WrestleMania.

Shane delivers an incredible diving elbow off the top rope onto Styles, making a major statement ahead of The Ultimate Thrill Ride.

   Αποτελέσματα SmackDown LIVE 21/03/2017:

  • Οι Usos κέρδισαν τους American Alpha με pinfall και στέφθηκαν οι νέοι SmackDown Tag Team Champions.
  • O Randy Orton κέρδισε τον Baron Corbin με pinfall.
  • O John Cena υπέταξε τον Fandango με submission.
  • O αγώνας ανάμεσα σε Becky Lynch και Carmella έληξε σε No Contest.

Δείτε όλο το επεισόδιο παρακάτω:


   Για το Ringside House,
   Kill Bill
Νεότερη Παλαιότερη