Πιθανή μετακίνηση μεγάλου αστέρα του RAW στο SmackDown LIVE στο Draft του καλοκαιριού!



   Σύμφωνα με πληροφορίες από την αντίπερα όχθη του Ατλαντικού, το φετινό Draft, που θα προκαλέσει την αθρόα μετακίνηση παλαιστών από το RAW στο SmackDown LIVE και αντίστοιχα, θα λάβει χρόνο τον Ιούλιο. Πολλοί είναι οι WWE Superstars που φημολογούνται να εισαχθούν στα νυν αντίπαλα τους στρατόπεδα. Οι φήμες του διαδικτύου παίρνουν και δίνουν, μία όμως από αυτές κυριαρχεί και φαίνεται να αποτελεί την πιο πιθανή μετακίνηση που θα συμβεί κατά τη διάρκεια του μεγάλου γεγονότος του καλοκαιριού.
 
   Το όνομα λοιπόν που αποτελεί φαβορί ώστε να πραγματοποιήσει αυτή τη μετακίνηση δεν είναι άλλο από αυτό του Roman Reigns. Οι ιθύνοντες του WWE σκέφτονται σοβαρά το ενδεχόμενο εισαγωγής του Big Dog στο ρόστερ του <<μπλε>> brand, κάτι που όχι μόνο θα αναζωογονήσει την καριέρα του αλλά θα απαλλάξει και το WWE Universe από την συνεχή παρακολούθηση αγώνων του με top ονόματα του RAW όπως ο Kevin Owens και ο Chris Jericho, παρακολούθηση η οποία είχε καταντήσει ρουτίνα. Επιπλέον, η σαφής έλλειψη που έχει το ρόστερ του SmackDown LIVE σε babyfaces που μπορούν να πρωταγωνιστήσουν στη main event σκηνή, αποτελεί άλλον έναν λόγο για τον οποίο οι ιθύνοντες της εταιρείας σκέφτονται αυτή τη μετακίνηση. Δεδομένου δηλαδή ότι οι John Cena και Randy Orton αποτελούν πλέον part-timers και οι εμφανίσεις τους θα είναι σποραδικές, παρατηρείται ένα μεγάλο κενό στη main event section, το οποίο θα κληθεί να καλύψει ο Samoan Badass.


   Όπως είχατε διαβάσει σε προηγούμενο άρθρο του Ringside House, τη δεδομένη χρονική στιγμή κυκλοφορούν έντονες φήμες στο διαδίκτυο που κάνουν λόγο για πραγματοποίηση ενός ακόμη αγώνα ανάμεσα στους Brock Lesnar και Roman Reigns. Ο αγώνας αυτός μάλιστα, όπως λέγεται, θα αποτελέσει το main event της επόμενης WrestleMania και θα γίνει με διακύβευμα το Universal Championship. Γίνεται εύκολα αντιληπτό στον καθένα λοιπόν πως αν ισχύουν οι φήμες που αναφέρθηκαν λίγο πιο πάνω στο άρθρο που διαβάζετε, περί εισαγωγής του Reigns στο ρόστερ του SmackDown LIVE, τότε το φημολογούμενο main event της WrestleMania 34 δεν είναι τίποτε άλλο παρά ψευδείς πληροφορίες. Υπάρχει δηλαδή μια έντονη αντίφαση ανάμεσα σε αυτά τα δυο σημεία. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε αυτή τη στιγμή είναι να περιμένουμε για περαιτέρω διαρρεύσεις και να σας ενημερώσουμε.


  Θα σας άρεσε αν επαληθευόντουσαν οι φήμες και ο Roman Reigns εντασσόταν στο ρόστερ του SmackDown LIVE; Γράψτε την άποψη σας στα σχόλια.



   Για το Ringside House,
   Kill Bill
Νεότερη Παλαιότερη