Τέλος ο Lio Rush από το ROH - Πιθανή εισαγωγή του στο ρόστερ του NXT;


   Σύμφωνα με πληροφορίες από ξένα δημοσιεύματα, ο νεαρός παλαιστής του ROH, Lio Rush, μπορεί ήδη να θεωρηθεί παρελθόν από το ρόστερ του αμερικάνικου promotion. Το συγκεκριμένο γεγονός έχει ως επακόλουθο την έντονη φημολογία πως ο εικοσιδιάχρονος wrestler θα αποτελέσει πιθανότατα το νέο μέλος του θυγατρικού brand του WWE, NXT.

   Ο Lio Rush θα αποτελέσει για κάποιο χρονικό διάστημα μέρος του promotion ονόματι EVOLVE και μάλιστα θα αγωνιστεί στο EVOLVE 81 που θα πραγματοποιηθεί κατά τη διάρκεια της εβδομάδας που θα διεξαχθεί η Wrestlemania. Η συγκεκριμένη κίνηση στην ουσία δείχνει πως οι σχέσεις του νεαρού wrestler με το ROH ανήκουν στο παρελθόν και πως ο εικοσιδιάχρονος δεν ενδιαφέρεται να υπογράψει νέο αποκλειστικό συμβόλαιο με το promotion.

Αποτέλεσμα εικόνας για lio rush vs marty scurll


   Αν αναλογιστεί κανείς το έντονο ενδιαφέρον που είχε δείξει παλαιότερα το WWE για την απόκτηση του νεαρού, μπορεί εύκολα να συμπεράνει πως η πιθανή υπογραφή συμβολαίου με την κορυφαία εταιρεία στο χώρο του pro wrestling και η εισαγωγή του στο NXT brand είναι πράγματα που έχουν μεγάλες πιθανότητες να συμβούν. Φυσικά τίποτε δεν είναι ακόμη επίσημο και όλα αποτελούν θεωρίες του διαδικτύου. Το σίγουρο πάντως είναι πως αν συμβεί η συγκεκριμένη κίνηση, θα είναι ένα μεγάλο αλλά και ταυτόχρονα επικίνδυνο βήμα για την καριέρα του πολυτάλαντου νέου, καθώς βρίσκεται στην ενεργό δράση μόλις τρία χρόνια (το ντεμπούτο του στα ρινγκ έγινε το 2014) και ακόμη δε διαθέτει την απαραίτητη εμπειρία ώστε να αντεπεξέλθει σε αυτό το επίπεδο. Είναι φανερό εξάλλου πόσο μεγάλες είναι οι απαιτήσεις των ιθυνόντων του WWE.



   Για το Ringside House,
   Kill Bill
Νεότερη Παλαιότερη