Ο θάνατος της Nicole Bass ήταν κάτι περισσότερο από ανατριχιαστικός!


Πριν από λίγες ώρες η Nicole Bass άφησε την τελευταία της πνοή στην ηλικία των 52 ετών. Η Nicole ήταν αρκετά γνωστή στους οπαδούς του WWE και του ECW από την δεκαετία του 1998. Στην καριέρα της δεν κατάφερε να κατακτήσει κάποιο τίτλο, ωστόσο ήταν μεγάλη μορφή λόγω του σωματότυπου που διατηρούσε, καθώς εκείνη την εποχή δεν υπήρχαν πολλές γυναίκες με τόσο ισχυρά σώματα (πέρα απ' την Chyna).

Μέσα σε όλα, το 2006, αφού η καριέρα της συνεχίστηκε μακριά από την εταιρία του Κονέκτικατ σε μικρότερα promotions, η Bass μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο καθώς είχε επηρεαστεί το πάγκρεας από τις υπερβολικές δώσεις των στεροειδών.

Όσο για τον θάνατό της, μόνο άσχημο μπορούμε να τον χαρακτηρίσουμε. Αρχικά, η 52χρονη είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο τις τελευταίες μέρες καθώς ήταν άρρωστη, όπως ομολόγησε ένας φίλος της. Οι γιατροί επιχείρησαν να κάνουν ότι περνούσε από το χέρι τους για να την κρατήσουν εν ζωή, αλλά ήταν πολύ αργά διότι ο εγκέφαλός της ήταν... νεκρός. Η Nicole Bass έπεσε σε κώμα για μερικές ώρες, ενώ άλλες πηγές είχαν ήδη βγάλει αναφορές στα social media πως ήταν νεκρή, η ίδια όμως βρισκόταν σε κώμα, το οποίο σημαίνει πως δεν ήταν 100% νεκρή. Ο θάνατός της επιβεβαιώθηκε στις 17 Φεβρουαρίου 2017 γύρω στις 20:40 το απόγευμα.


Οι συντάκτες του Ringside House εκφράζουν τα συλλυπητήρια τους στην οικογένεια της Nicole Bass.



για το Ringside House,
Αποστόλης Μάρης
Νεότερη Παλαιότερη