Αποτελέσματα Live Event 17/2/2017 (Dallas, Texas)


Χθες, το WWE διεξήγαγε ένα ακόμα Live Event (House show) στο Dallas της πολιτείας του Texas. Δείτε παρακάτω τα αποτελέσματα του show.

- Οι Enzo Amore και Big Cass επικράτησαν των Rusev και Jinder Mahal.

- Ο κάτοχος του Cruiserweight championship, Neville, κατάφερε να διατηρήσει τον τίτλο του, επικρατώντας του Rich Swann.

- Οι Tag Team πρωταθλητές του RAW, Karl Anderson και Luke Gallows επιβλήθηκαν των New Day, Cesaro και Sheamus και διατήρησαν τους τίτλους.

- Η αναμέτρηση R-Truth, Sin Cara, Curtis Axel και Goldust εναντίον Bo Dallas, Curtis Axel και Shining Stars δεν ολοκληρώθηκε ποτέ, αφού ο Brock Lesnar, πλαισιωμένος από τον manager του, Paul Heyman, εμφανίστηκε από το πουθενά και ισοπέδωσε τους πάντες. Στη συνέχεια, ο Heyman προκάλεσε τον Big Show, ο οποίος ανταποκρίθηκε και τέθηκε αντιμέτωπος με τον Lesnar. Ο ''Beast Incarnate'' δεν δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα και έφτασε στη νίκη με συνοπτικές διαδικασίες.

- Ο Samoa Joe νίκησε τον Sami Zayn.

- Οι Sasha Banks και Bayley επικράτησαν των Dana Brooke και Charlotte Flair. Μετά τη λήξη του αγώνα, οι Banks και Bayley γνώρισαν την αποθέωση από το κοινό του Dallas.

- Ο πρώην United States πρωταθλητής, Roman Reigns, έκαμψε την αντίσταση του γιγαντιαίου, Braun Strowman, και πρόσθεσε άλλη μία νίκη στο ενεργητικό του.



Για το Ringside House,
Αλέξανδρος Ταβουλάρης
Νεότερη Παλαιότερη