WWE 205 Live 20/12/2016: O Neville αφήνει το στίγμα του!


Στο επεισόδιο που διεξήχθη τα ξημερώματα της Τετάρτης, ξεχώρισε το μεγάλο main event, με tag team match μεταξύ των Kendrick-Neville εναντίον TJ Perkins-Swann. O"Arrow" μάλιστα, έδειξε τις δυνατότητές του και πως έχει βάλει τον Cruiserweight τίτλο στο μάτι!

Αriyah Daivari vs. Lince Dorado

Το"Περσικό λιοντάρι" όπως είναι το παρατατσούκλι του, είχε να αντιμετωπίσει ένα γρήγορο και"ιπτάμενο" luchador. Χρησιμοποίησε τη δύναμή του και επιστράτευσε κάποια γρήγορα χτυπήματα, "έβγαλε" ένα frog splash και κέρδισε τον αγώνα.


Drew Gulak vs. Cedric Alexander

Η κόντρα για την καρδιά της Alicia Fox έχει "πάρει" σάρκα και οστά. Η κοπέλα του Alexander, η οποία ήταν παρών στον αγώνα εκτός ρινγκ, τραυματίστηκε όταν ο Gulak έσπρωξε τον Alexander πάνω της. Εκείνη την ώρα έκανε την εμφάνισή του ο Noam Dar, με σκοπό να βοηθήσει την Fox, ο Gulak εκμεταλλεύτηκε τη στιγμή και προσπάθησε να"κλέψει" τη νίκη(αποτυχημένα όμως). Ο Alexander ανέτρεψε τη ροή του αγώνα, κέρδισε και πήγε κατ' ευθείαν προς το πλευρό της συντρόφου του.


Neville & The Brian Kendrick vs. TJ Perkins & Rich Swann

Το main event είχε τα"βαριά χαρτιά" του show. Την αρχή έκαναν οι Neville και Perkins, με τον Βρετανό να έχει αρχικά τον έλεγχο του αγώνα, αλλά ο"Flashy" ανέκαμψε. Αν και οι"καλοί" Swann και Perkins είχαν αρκετές στιγμές, η ανεξάντλητη ενέργεια του Neville και η επιθετικότατη στρατηγική του ήταν οι παράγοντες που καθόρισαν τον αγώνα. Ο Neville"καθάρισε" με Red Arrow και έστειλε το μήνυμα στον πρωταθλητή καθώς και οποιοδήποτε φιλοδοξεί να βρεθεί στο δρόμο του.



Δείτε όλο το επεισόδιο παρακάτω:


για το Ringside House,
Γιώργος Γκίκας
Νεότερη Παλαιότερη