UFC 206: Και το σερί συνεχίζεται!


Ο Holloway αποδείχθηκε "πολύς" για τον αντίπαλό του, Anthony Pettis. Ο Χαβανέζος κέρδισε τον αγώνα, αύξησε το σερί των νικών του σε 10 (είναι πέμπτος στην all-time κατάταξη των σερί νικών), έγινε ο πρώτος μαχητής που κερδίζει τον Pettis με ΤΚΟ και πλέον ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει τον Jose Aldo.

Holloway vs. Pettis

Ο αγώνας των Pettis-Holloway κρίθηκε από την τακτική του Χαβανέζου. Κρατούσε αποστάσεις στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και φρόντιζε να επιτίθεται με λακτίσματα, τα οποία είχαν τρομερή ακρίβεια. Ο Pettis αναγκάστηκε να αλλάξει στρατηγική από τον πρώτο κιόλας γύρο, όταν σε γροθιά που επιχείρησε, βρήκε στο κλουβί. Η νίκη ήρθε για τον Holloway στον τρίτο γύρο, όταν αυτός εξαπέλησε συνδυασμό επιθέσεων και έθεσε τον Pettis εκτός μάχης. Ο Χαβανέζος είναι πλέον ο νέος featherweight πρωταθλητής και έχει το δικαίωμα να αντιμετωπίσει τον Jose Aldo για να γίνει undisputed πρωταθλητής!



Cerrone vs. Brown

Tι και αν ο Matt Brown συνέχισε μετά από τέσσερις (!) "γεμάτες" κλωτσίες που δέχθηκε στο πρόσωπο; Δεν μπόρεσε να αντέξει και πέμτη, η οποία τον έβγαλε νοκ-άουτ στον τρίτο γύρο. Ο αγώνας ήταν σκληρότατος, μιας και οι δύο μαχητές επέλεξαν να κινηθούν πολύ επιθετικά με ισχυρότατα χτυπήματα, αλλά ο Cerrone ήταν αυτός που είχε τον τελευταίο λόγο.


Swanson vs. Ho Choi

Ήταν ο αγώνας της βραδιάς! Τα δύο "γκρεμίσματα" που πέρασε ο Swanson καθώς και ένα takedown ήταν αυτά που έκριναν τον αγώνα και έγειραν την πλάστιγγα υπέρ του. Παρ' όλα αυτά, όσα κλειστό και οριακό ήταν (φαινομενικά) το αποτέλεσμα, ενδιαφέρον είχαν και οι στατιστικές του αγώνα, όπου στα χτυπήματα, ο Swanson ξεπέρασε τον Choi με 122-87. Τέλος, παρ' όλο που ηττήθηκε, ο Choi κέρδισε πολλές εντυπώσεις, καθώς παρά τα πάμπολλα χτυπήματα που δέχθηκε, κατάφερε να μείνει όρθιος μέχρι το τέλος του αγώνα!



Gastelum vs. Kennedy

Ο Gastelum ήταν αδιαμφισβήτητα καλύτερος του αντιπάλου του. Κατάφερε να ελέγξει τον αγώνα, "διάβασε" σωστά τη wrestling στρατηγική του Kennedy και με πολλά strikes και takedowns, εξάντλησε τον αντίπαλό του και το ΤΚΟ ήρθε στον τρίτο γύρο.


Meek vs. Mein

Ο Meek ξεκίνησε δυνατά, αλλά τραυματίστηκε νωρίς και αναγκάστηκε να αλλάξει τακτική. Αυτό δεν τον εμπόδισε να πάρει όχι μόνο τη νίκη με ομόφωνή απόφαση, αλλά κατάφερε και να ξεπεράσει κατά πολύ τον αντίπαλό του στα χτυπήματα, με 91-39. Ενδιαφέρον ντεμπόυτο για τον Νορβηγό.


Τα αποτελέσματα του UFC 206:

Main Card:

- Ο Μax Holloway κέρδισε τον Anthony Pettis με ΤΚΟ στα 4:50 του τρίτου γύρου
- Ο Donald Cerrone κέρδισε τον Matt Brown με ΚΟ στα 0:34 του τρίτου γύρου
- Ο Cub Swanson κέρδισε τον Doo Ho Choi με ομόφωνη απόφαση (30-27, 30-27, 29-28)
- Ο Κelvin Gastelum κέρδισε τον Tim Kennedy με ΤΚΟ στα 2:45 του τρίτου γύρου
- Ο Emil Weber Meek κέρδισε τον Jordan Mein με ομόφωνη απόφαση (29-28, 29-28, 29-28)

Preliminary Card:

- Ο Μisha Cirkunov κέρδισε τον Nikita Krylov με submission στα 4:38 του πρώτου γύρου
- O Olivier Mercier κέρδισε τον Drew Dober με submission στα 2:57 του δεύτερου γύρου
- H Viviane Pereira κέρδισε την Valerie Letourneau με split απόφαση (29-28, 28-29, 29-28)
- O Μatthew Lopez κέρδισε τον Mitch Gagnon με ομόφωνη απόφαση (29-28, 29-28, 29-27)
- Ο Lando Vannata κέρδισε τον John Makdessi με ΚΟ στα 1:40 του πρώτου γύρου
- Ο Rustam Khabilov κέρδισε τον Jason Saggo με ομόφωνη απόφαση (30-27, 30-27, 30-27)
- Ο Dustin Ortiz κέρδισε τον Zach Makovsky με απόφαση split (29-28, 28-29, 29-28)

Δείτε ολόκληρο το event παρακάτω:


για το Ringside House,
Γιώργος Γκίκας
Νεότερη Παλαιότερη