SMACKDOWN LIVE 27/12/2016: Δαβίδ εναντίον Γολιάθ...


Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το τελευταίο επεισόδιο του SmackDown Live για το 2016, στο οποίο είδαμε 3 αγώνες για τίτλους καθώς και νέους πρωταθλητές. Αξιοσημείωτο μέρος της βραδιάς ήταν και η επιστροφή του John Cena στο WWE.

Το επεισόδιο άνοιξε με την επιστροφή του John Cena, ο 15-φορές παγκόσμιος πρωταθλητής "πειραματίστηκε" λίγο με τις αντιδράσεις του WWE Universe εναντίον του, ενώ δεν παρέλειψε να επισημάνει ότι ο νικητής του Triple Threat Match της βραδιάς θα είναι ο αντίπαλός του στο Royal Rumble, για το WWE Championship.


SmackDown Tag Team Championship Four Corners Elimination Match
Wyatt Family (c) vs. America Alpha vs. The Usos vs. Slater & Rhyno

Ο πρώτος αγώνας της βραδιάς ήταν για τα SmackDown Tag Team Championships των Wyatt Family. Σε κάθε κόρνερ βρισκόντουσαν οι Luke Harper & Randy Orton, Chad Gable & Jason Jordan, Jimmy & Jey Usos, και Heath Slater & Rhyno. Ωστόσο, είδαμε έναν πανέμορφο αγώνα με αρκετά σκαμπανεβάσματα. Προς το τελείωμα του αγώνα οι Orton & Harper έκαναν κάκιστη συνεργασία με αποτέλεσμα να ακολουθεί το Grand Amplitude των American Alpha και να έχουμε νέους πρωταθλητές. Το WWE Universe σοκαρίστηκε (το ίδιο κι εμείς), οι νικητές έσταζαν δάκρυα χαράς και συγκίνησης. Συγχαρητήρια...


SmackDown Women's Championship Match
Alexa Bliss (c) vs. Becky Lynch

Επαναληπτικό αγώνα για τον γυναικείο τίτλο πήρε ξανά η Becky Lynch, μόνο που αυτή τη φορά έφτασε κοντά στη πηγή αλλά... δεν ήπιε νερό, καθώς είχαμε την παρέμβαση μιας άγνωστης ντίβας που φορούσε την στολή της La Luchadora, για να κοστίσει τον τίτλο από την Ιρλανδή. Το αποτέλεσμα κρίθηκε μετά το DDT της Alexa Bliss, αφού προσποιηθεί πρώτα ότι έσπασε το χέρι της.


Περνάμε στα backstage. Η Renee Young πλησίασε στα αποδυτήρια και στο δωμάτιο του Miz, με σκοπό να του κάνει μερικές ερωτήσεις για μια συνέντευξη. Κατά την διάρκεια της συνέντευξης πίσω από τον The Miz εμφανίστηκε ο Dean Ambrose με την στολή ενός security, αφού κατέστρεψε τους υπόλοιπους security που βρισκόντουσαν γύρω του, επιτέθηκε και στον Intercontinental Champion.


WWE Championship Match
AJ Styles (c) vs. Baron Corbin vs. Dolph Ziggler

Και φτάσαμε στο μεγάλο main event της βραδιάς όπου ο Styles υπερασπίστηκε τον τίτλο του απέναντι στους Corbin και Ziggler. Όμορφη αναμέτρηση με πολλά highlights και spots, όπως την επίθεση που δέχτηκε ο Lone Wolf από τους δύο αντιπάλους του επάνω στο announce table, καθώς και το combo που είχαμε μεταξύ End of Days + Zig Zag. Το τελικό αποτέλεσμα ήρθε με τον Baron να χτυπάει με End of Days τον Ziggler, και τον AJ Styles να σερβίρει το Phenomenal Forearm στον Corbin για να σκοράρει το τελικό pinfall.


Μεγάλη η νίκη για τον AJ Styles, αλλά δεν τελειώσαμε ακόμη εδώ διότι ο John Cena κάνει την παρέμβαση του από την μέση του πουθενά. Ο Αμερικανός έδωσε το χέρι του στον νικητή, με αποτέλεσμα να έχουμε ένα μικρό handshake. Οι δυο τους ανανέωσαν το ραντεβού τους για το Royal Rumble, τον Ιανουάριο του 2017.


Αποτελέσματα SmackDown Live 27/12/2016:

- Οι American Alpha κέρδισαν τους Wyatt Family, Slater & Rhyno, και Usos (νέοι SmackDown Tag Team Champions)
- Η Alexa Bliss επιβλήθηκε της Becky Lynch (παρέμεινε SmackDown Women's Champion)
- Ο AJ Styles επικράτησε των Baron Corbin και Dolph Ziggler (παρέμεινε WWE Champion)

Δείτε όλο το επεισόδιο παρακάτω:


για το Ringside House,
Αποστόλης Μάρης
Νεότερη Παλαιότερη