SMACKDOWN LIVE 06/12/2016: Αυτά είναι καλό να μη γίνονται...


Με επιτυχία και 2 αγώνες τίτλων ολοκληρώθηκε το πρώτο επεισόδιο του SmackDown Live μετά το Tables, Ladders & Chairs 2016. Ακολουθεί το ρεπορτάζ.

Το επεισόδιο άνοιξε από τους AJ Styles και James Ellsworth, ο πρωταθλητής δήλωσε πως δεν είναι σε θέση να αγωνιστεί διότι τραυματίστηκε στο TLC, ωστόσο το WWE World Title Match δεν θα το πάρει απόψε ο Ellsworth. Ξαφνικά, εμφανίστηκε από το πουθενά ο Dean Ambrose και χτύπησε με Dirty Deeds τον James Ellsworth ο οποίος του κόστισε τον τίτλο στο περασμένο PPV.


SmackDown Tag Team Championship Match
The Wyatt Family (c) vs. Heath Slater & Rhyno

Σε επαναληπτικό αγώνα του TLC για τους ομαδικούς τίτλους, οι Bray Wyatt και Randy Orton έδωσαν την ευκαιρία στους πρώην πρωταθλητές να τους αντιμετωπίσουν για τους τίτλους. Ωστόσο, στο τελείωμα του αγώνα ο Eater of the Worlds ώθησε τον Heath Slater προς τον Apex Predator και αυτός τον πέρασε με RKO για την νίκη.


Καβγάδες πίσω από την Carmella, την Natalya, και την Nikki Bella

Εμφανίστηκε η Carmella και μίλησε για την ιστορία πίσω από το storyline με την Nikki Bella, δεν άργησε να αναφερθεί και στην Natalya, αλλά η Neidhart δεν το άφησε έτσι και της επιτέθηκε, η πρώτη οδηγήθηκε στα backstage μέχρι που η Natalya έπεσε ξαφνικά επάνω στην Nikki, εκείνη τη στιγμή το segment έλαβε τέλος με την Fearless να αποχωρεί.


The Hype Bros vs. The Ascension

Η ανοδική πορεία των Zack Ryder και Mojo Rawley συνεχίζεται, καθώς αυτή την εβδομάδα τους δόθηκε αγωνιστικός χρόνος και αντιμετώπισαν τους Viktor & Konnor οι οποίοι έχουν πάρει τον κατήφορο. Έτσι, η νίκη για τους babyfaces ήρθε μετά από Hype Ryder στον Viktor.


The MizTV
Special Guest: Dean Ambrose

Περνάμε στο Miz TV με καλεσμένο τον Dean Ambrose. Η πρώτη ερώτηση του The Miz ήταν για το πόσο θυμωμένος νιώθει ο Lunatic Fringe μετά τις πράξεις του James Ellsworth, ο οποίος του κόστισε το WWE World Championship στο TLC Match της περασμένης Κυριακής. Ο Ambrose δεν πρόλαβε να απαντήσει ολοκληρωτικά καθώς τα αίματα άναψαν, τελικά, ο Intercontinental Champion "δώρισε" στον Dean το Participation Award.


Kalisto vs. Baron Corbin

Και εκεί που ελπίζαμε πως αυτή η αντιπαλότητα έφτασε στο τέλος της, τελικά βγήκαμε λανθασμένοι. Σε επαναληπτικό αγώνα του TLC (χωρίς το stipulation), ο Baron Corbin δεν άργησε να πάρει το θετικό αποτέλεσμα με End of Days κόντρα στον ταλαιπωρημένο Kalisto.


Chad Gable vs. Tyler Breeze

Με τους Jason Jordan και Fandango να βρίσκονται στο ringside, ο Chad Gable έκανε επίδειξη δύναμης κόντρα στον Tyler Breeze, συγκεκριμένα έβαλε μια ακόμη νίκη στο ιστορικό του χρησιμοποιώντας ένα θεαματικό German Suplex.


Κοιτάζει τίτλο η Becky Lynch

Σε ένα σύντομο segment προχώρησαν οι Becky Lynch & Alexa Bliss, με την Ιρλανδή να μην μπορεί να αποδεχθεί ως νέα πρωταθλήτρια την Bliss. Η SmackDown Women's Champion προκάλεσε σε "Fight" την Lynch, αλλά έπειτα αποχώρησε γνωρίζοντας έντονες αποδοκιμασίες.


Intercontinental Championship Match
The Miz (c) vs. Dean Ambrose

Ένας αγώνας ο οποίος ορίστηκε για το main event από τον General Manager, Daniel Bryan, ήταν για το Intercontinental Championship μεταξύ Dean Ambrose - The Miz. Ο αγώνας κυλούσε καλά για τον Lunatic Fringe μέχρι που έγινε παρέμβαση από την Maryse και τον James Ellsworth αντίστοιχα, για να αποσπάσουν την προσοχή του διεκδικητή και να ηττηθεί με Skull Crushing Finale.


Αποτελέσματα SmackDown Live 06/12/2016:

- Οι Wyatt Family κέρδισαν τους Heath Slater & Rhyno (παρέμειναν SmackDown Tag Team Champions)
- Οι Hype Bros νίκησαν τους The Ascension
- Ο Baron Corbin υπερίσχυσε του Kalisto
- Ο Chad Gable επικράτησε του Tyler Breeze
- Ο The Miz κέρδισε τον Dean Ambrose (παρέμεινε Intercontinental Champion)

Δείτε όλο το επεισόδιο παρακάτω:


για το Ringside House,
Αποστόλης Μάρης
Νεότερη Παλαιότερη