RAW 12/12/2016: Η ιστορία θα γράφει New Day!


Mε επιτυχία ολοκληρώθηκε το επεισόδιο του Monday Night Raw που διεξήχθη στην Φιλαδέλφεια της Πενσιλβανίας. Ας παρακολουθήσουμε τι έγινε λοιπόν στο κόκκινο σόου!

The New Day (c) vs. Luke Gallows & Karl Anderson vs. Sheamus & Cesaro (για τα Raw Tag Team Titles)

Μετά από καιρό, το επεισόδιο ανοίγει ένα ματς και όχι κάποιο promo. Μετά από έναν ωραίο αγώνα, οι New Day φύγανε για άλλη μια φορά νικητές και όχι μόνο διατήρησαν τους τίτλους τους, αλλά σπάσανε και το ρεκόρ των Demolition και είναι οι μεγαλύτεροι σε διάρκεια χρόνου Tag Team Champions στην ιστορία του WWE.


Braun Strowman vs. Curtis Axel

Σαν σε προπόνηση, ο Braun Strowman "εξουδετέρωσε" τον Curtis Axel σε λίγα λεπτά.Μετά το τέλος του αγώνα, ο Strowman ρωτήθηκε για την θέληση του Sami Zayn να παλέψει μαζί του. Η απάντηση του Braun ήτανε πως κανείς δεν αντέχει παραπάνω από 2 λεπτά στο ρινγκ μαζί του.


Ariya Daivari vs. Lince Dorado

Πηγαίνουμε στο Cruiserweight Division! Ο αγώνας των Daivari και Dorado έληξε με DQ υπέρ του πρώτου μετά από παρέμβαση του Jack Callagher ο οποίος κρατώντας το μικρόφωνο ανακοίνωσε την...παρέμβαση του στο ρινγκ. Interfierence αλα τζέντλεμαν!


The Rollins Report

Το σόου του Seth Rollins είχε σειρά στην ροή του προγράμματος. Το θέμα του σόου ήτανε: την Κυριακή θα παλέψει ο Seth Rollins με τον Chris Jericho μόνο του ή με τον Kevin Owens στο πλευρό του; Γι' αυτό, καλεσμένος του The Rollins Report ήταν ο Universal Champion Kevin Owens. Ουσιαστικά ξεκάθαρη απάντηση δεν δόθηκε από τον πρωταθλητή, αντιθέτως ειπώθηκαν υποτιμητικά λόγια (ως συνήθως) μεταξύ των 2 πλευρών. Ο KO ανακοίνωσε, πως μετά από προσωπική του αίτηση προς την Stephanie McMahon, οι New Day θα υπερασπίζονταν τους τίτλους τους, για 2η φορά την ίδια βραδιά (σ.σ. χθες) εναντίον του ιδίου και του Chris Jericho.

O Chris Jericho με την σειρά του δεν φάνηκε ιδιαίτερα πρόθυμος να γίνει το tag team του KO. Ωστόσο μετά από πολλά προσβλητικά σχόλια του Seth Rollins, επιτέθηκαν μαζί στον Architect. O Rollins φαινόταν αβοήθητος μέχρι που επενέβη ο Roman Reigns. O United States champion και ο Seth Rollins κατάφεραν και απομάκρυναν τους Owens και Jericho και το περιστατικό έληξε εκεί.


T.J. Perkins vs. The Brian Kendrick

Στον δεύτερο αγώνα για το Cruiserweight Division, η κόντρα του T.J. Perkins και του Brian Kendrick αναζωπυρώθηκε. Οι 2 πρώην Cruiserweight champions έδωσαν ως συνήθως έναν πολύ καλό αγώνα με νικητή τον Brian Kendrick.


Bayley vs. Alicia Fox

Πολύ εύκολα η Bayley πήρε την νίκη απέναντι στην Alicia Fox. Η νίκη της Bayley ήρθε μετά από μια ωραία εκτέλεση του Bayley to Belly!


O Big Cass επιτίθεται στον Rusev

 Ο Rusev και η Lana μπήκανε στο ρινγκ και κάνανε μια ανασκόπηση για το τι έγινε στον Enzo Amore την προηγούμενη εβδομάδα. Καθώς δείχνανε το βίντεο με την επίθεση-παγίδα του Rusev και της Lana στον Amore, το ανδρόγυνο χασκογελούσε. Αυτός που δεν γελούσε όμως, ήτανε ο Big Cass. Να σημειωθεί πως ο Big Cass μπήκε μόνος του στην αρένα, καθώς ο Enzo Amore βρισκόταν σε στάδιο ανάρρωσης. Ο Big Cass φανερά εκνευρισμένος, έτρεξε στο ρινγκ και επιτέθηκε στον Rusev για την τιμή του φίλου του.


Sami Zayn vs. Jinder Mahal

Νωρίτερα στα backstage, o Sami Zayn είπε στον Mick Foley πως εφόσον δεν παίρνει ευκαιρίες, θα πρέπει να προχωρήσει σε άλλες λύσεις. Με την σειρά του ο GM of Raw, του απάντησε πως θα έρθει σε επικοινωνία με τον GM of Smackdown, Daniel Bryan για πιθανή ανταλλαγή του Zayn με κάποιον superstar από το Smackdown. Ο Sami Zayn κλήθηκε να αντιμετωπίσει τον Jinder Mahal. Η νίκη του ήρθε σχετικά εύκολα μιας που δεν συνάντησε ιδιαίτερη αντίσταση.


 Μετά το τέλος του αγώνα, ο Mick Foley ενημέρωσε τον Καναδό, πως η ανταλλαγή του έγινε δεκτή. Μόνο που στην συμφωνία του Foley με τον Bryan, αναφερότανε πως ο Sami Zayn θα ανταλλαχτεί με την...Eva Marie, γεγονός που έκανε έξαλλο τον Καναδό.  Ο Zayn ζήτησε σε κατάσταση αμόκ ματς με τον Braun Strowman και μετά από την τόσο μεγάλη εμμονή, ο Mick Foley επείσθη. Το περιστατικό έληξε, με τον Mick Foley να δείχνει πως ΠΟΤΕ δεν έγινε η ανταλλαγή δείχνοντας του μια λευκή κόλα αντί του συμβολαίου ανταλλαγής!


The New Day (c) vs. Jeri-KO vs. Roman Reigns & Seth Rollins (για τα Raw Tag Team Titles)

Στα Backstage νωρίτερα, ο Mick Foley ενημέρωσε τους Seth Rollins και Roman Reigns πως θα συμμετάσχουν και αυτοί στο Raw Tag Team Championship δυσκολεύοντας ακόμη περισσότερο το έργο των New Day. Ο αγώνας ήταν εξαιρετικός με πολλά near-falls και πολύ αγωνία, όσο στο κοινό άλλο τόσο και στους ίδιους τους superstars. Τελικοί νικητές ήταν οι New Day διατηρώντας και τους τίτλους αλλά πολύ περισσότερο το πολυπόθητο ρεκόρ όλων των εποχών στην ιστορία του WWE!
Η νίκη για τους New Day ήρθε μετά από τυχαίο cover του Xavier Woods στον Chris Jericho μετά από Pedigree του Seth Rollins (ο Rollins δεν μπόρεσε να κάνει το cover γιατί τον κρατούσε ο Big E).
Μετά το τέλος του αγώνα, ο Y2J φάνηκε να είπε στον Kevin Owens "It's over". Ο KO στην προσπάθεια του να μεταπείσει τον Jericho δέχθηκε το spear από τον Roman Reigns.


Τα αποτελέσματα του Raw 12/12/2016:

- Οι New Day νίκησαν τους Luke Gallows & Karl Anderson και Sheamus & Cesaro (παρέμειναν Raw Tag Team Champions)
- O Braun Strowman κέρδισε τον Curtis Axel
- O Ariya Daivari επικράτησε του Lince Dorado (με DQ)
- O Brian Kendrick κέρδισε τον TJ Perkins
- Η Bayley επικράτησε της Alicia Fox
- O Sami Zayn νίκησε τον Jinder Mahal
- Οι New Day επικράτησαν των Jeri-KO και Seth Rollins & Roman Reigns (παρέμειναν Raw Tag Team Champions)

Δείτε όλο το επεισόδιο παρακάτω:


για το Ringside House,
Χρήστος Δήμου
Νεότερη Παλαιότερη