RAW 05/12/2016: Οικογενειακός εμφύλιος!


Με επιτυχία ολοκληρώθηκε ακόμη ένα επεισόδιο Monday Night Raw που διεξήχθη στο University of Texas! Διαβάστε το ρεπορτάζ.

Το επεισόδιο άνοιξε με τον Seth Rollins να μπαίνει στο ρινγκ και να καλεί ανοιχτά τον Triple H να εμφανιστεί. Αντί αυτού εμφανίστηκε ο Kevin Owens ο οποίος μετά από ένα promo πρόσφερε ένα....δώρο στον Rollins. Το δώρο του; Ένα ματς με τον Big Show! Ναι, ο Largest Athlete in The World επέστρεψε.


Seth Rollins vs. Big Show

Ο πρώτος αγώνας λοιπόν της βραδιάς είναι γεγονός. Ο Big Show στον πρώτο του αγώνα μετά την επιστροφή του αποφάσισε να δώσει την νίκη στον Seth Rollins. Αφού κέρασε ένα chokeslam στον Kevin Owens, αποχώρησε από το ρινγκ με αποτέλεσμα να χάσει τον αγώνα με count-out. Μετά το τέλος του αγώνα ο Seth Rollins αποτελείωσε τον Kevin Owens με Perigree.


Jack Callagher vs. Ariya Daivari

Ντεμπούτο για τον Jack Callagher στο main roster του Cruiserweight Division. Ο Βρετανός είχε νικηφόρο ντεμπούτο καθώς επικράτησε του Daivari. Μετά το τέλος του αγώνα ο Callagher έδωσε το χέρι του στον Ariya Daivari ως ένδειξη σεβασμού αλλά ο 2ος του επιτέθηκε.


Kevin Owens vs/ Sami Zayn

Μια κόντρα από τα παλιά, αναζωπυρώθηκε μέσα στο ρινγκ. Οι άλλοτε καλύτεροι φίλοι, είχανε ματς. Όπως πάντα έτσι και τώρα, το ματς ήτανε πάρα πολύ καλό, είχε near-falls και τελικό νικητή τον Universal Champion Kevin Owens.


Rich Swann vs. T.J. Perkins

Στην πρώτη του εμφάνιση ως πρωταθλητής, ο Rich Swann φαίνεται ασταμάτητος. Μετά την μεγάλη του νίκη επί του Brian Kendrick κέρδισε και τον πρώην πρωταθλητή T.J. Perkins σε έναν αρκετά ωραίο αγώνα.


Titus O'Neil vs. Mark Henry ("The Tussle in Texas" Match)

Ο Mark Henry επέστρεψε στην πολιτεία του όπου κέρδισε τον Titus O'Neil σε λιγότερο από 1 λεπτό! Μετά το τέλος του αγώνα, ο Mark Henry αγκαλιάστηκε με κάποιους fans.


Roman Reigns (c) vs. Chris Jericho (για το USA Championship)

Ο Chris Jericho δεν έχει κατακτήσει ποτέ του το United States championship και η ευκαιρία να το κατακτήσει ήταν στο επεισόδιο του Raw. Ωστόσο κάτι τέτοιο δεν έγινε καθώς ο Roman Reigns υπερασπίστηκε επιτυχώς τον τίτλο του και επικράτησε του Y2J σε έναν εξαιρετικό αγώνα με πολύ αγωνία για τον τελικό νικητή. Να σημειωθεί πως ο Kevin Owens αρχικά βοήθησε τον Jericho, ωστόσο ο Y2J του ζήτησε να αποχωρήσει, με αποτέλεσμα να δεχθεί το Spear του Reigns και να ηττηθεί.


Η Lana και ο Rusev παγιδεύουν τον Enzo Amore.

Και ενώ όλοι περιμέναμε να δούμε το προγραμματισμένο ματς μεταξύ του Rusev και του Big Cass, οι κάμερες πήγαν στα backstage όπου ο Enzo Amore πήγε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου που διέμενε η Lana. Εκεί η Lana καλοσόρισε τον Amore και τον έπεισε να βγάλει την μπλούζα και το παντελόνι του και να μείνει μόνο με το εσώρουχο του. Έπειτα η Lana φώναξε τον Rusev και αυτός επιτέθηκε στον Enzo Amore ολοκληρώνοντας άριστα αυτήν την καλοστημένη παγίδα.


Karl Anderson & Luke Gallows vs. Sheamus & Cesaro (No.1 Contender για τους RAW Tag Team Championships)

Με τους New Day να κάθονται στο ringside, οι Anderson και Gallows αντιμετώπισαν τους ανανεωμένους Sheamus και Cesaro. Ο αγώνας κυλούσε πολύ ωραία και ομαλά, ώσπου ένα clothesline από τον Big E και γενικά η επίθεση των New Day στους διεκδικητές δεν άφησε πολλά περιθώρια στον διαιτητή και έτσι ο αγώνας έληξε ως No Contest.


Η απολογία της Charlotte

Η πρώην WWE Raw Women's champion Charlotte, θέλησε αρχικά να ζητήσει συγγνώμη από τον μπαμπά της Ric Flair σχετικά με την συμπεριφορά της στο παρελθόν όταν τον είχε χαστουκίσει. Ο HOF εμφανίστηκε στο ρινγκ πιστεύοντας πως έτσι θα λύνονταν η παρεξήγηση. Αντ' αυτού η Charlotte χαστούκισε ΞΑΝΑ τον Ric Flair! Άμεσα η Sasha Banks εμφανίστηκε στο ρινγκ προκειμένου να υπερασπιστεί τον Nature Boy, ωστόσο η Charlotte ξέσπασε επάνω της.


Τα αποτελέσματα του Raw 05/12/2016:

- Ο Seth Rollins νίκησε τον Big Show με count-out
- O Jack Callagher κέρδισε τον Ariya Daivari
- Ο Κevin Owens επικράτησε του Sami Zayn
- O Rich Swann νίκησε τον TJ Perkins
- Ο Mark Henry κέρδισε τον Titus O'Neil
- O Roman Reigns επικράτησε του Chris Jericho (παρέμεινε USA Champion)
- O αγώνας των Karl Anderson & Luke Gallows vs Cesaro & Sheamus έληξε ως No Contest

 Δείτε όλο το επεισόδιο παρακάτω:


για το Ringside House,
Χρήστος Δήμου
Νεότερη Παλαιότερη