NXT 07/12/2016: Εμβληματική παρουσία!


Όταν σε ολόκληρο live show έγιναν τρεις αγώνες, από τους οποίους ο ένας ήταν μαγνητοσκοπημένος, τότε μιλάμε για ένα show το οποίο δε θα μείνει στις μνήμες μας. Παρ'όλα αυτά, τη διαφορά έκανε η σύντομη παρουσία του Damo, του γιγαντόσωμου αυτού αθλητή και όλα δείχθουν πως η SAnitY έχει βρει έναν πανίσχυρο σύμμαχο...

 Το πάρτυ των #DIY "σχόλασε" νωρίς...

Οι πρωταθλητές της ΝΧΤ Tag Team Division, #DIY, γνώρισαν θερμό καλοσόρισμα από το κοινό. Το εύθημο κλίμα φρόντισαν να χαλάσουν οι Authors Of Pain, νικητές του Dusty Rhodes Tag Team Classic. Ο manager της ομάδας, Paul Ellering, πήρε το μικρόφωνο και φρόντισε να ξεκαθαρίσει τους σκοπούς της ομάδας του, οι οποίοι είναι η κατάκτηση του NXT Tag Team Championship. Μάλιστα, οι Authors δεν έμειναν μόνο στα λόγια, καθώς επιτέθηκαν στους καινούργιους πλεόν, αντιπάλους τους.


Eric Young & Alexander Wolfe vs. No Way Jose & Rich Swann

Ο Cruiserweight Champion, Rich Swann συμμάχησε με τον Jose, με σκοπό να αντιμετωπίσουν από κοινού τη SAnitY. Ο αγώνας ήταν αρκετά δυναμικός και με καλό ρυθμό, κρατώντας τις ισσοροπίες, καθώς αν και η SAnitY ξεκίνησε πολύ δυνατά, οι Swann & Jose έφεραν τον αγώνα στα"ίσια". Όλα κρίθηκαν όταν ο γιγαντόσωμος Damo έκανε την είσοδό του, έβγαλε εκτός μάχης τους Jose & Swann, "στέλνοντας" το μήνυμά του στον αρχηγό του stable, Eric Young. O Sawyer Fulton ήταν απών από το stable και σε αυτό το επεισόδιο.


Ember Moon vs. Kimber Lee

Εντυπωσιακή εμφάνιση της Moon, καθώς ήταν απόλυτα καλύτερη και με αέρα νικήτριας. Αν και η Lee προσπάθησε, δεν κατάφερε να αντισταθεί και δέχθηκε το pin έπειτα από corkscrew stunner της Moon.


Shinsuke Nakamura vs. Samoe Joe

Δε χρειάζεται να αναφέρουμε κάτι , καθώς ο αγώνας ήταν σε μαγνητοσκόπιση αποκλειστικά για το WWE Network. Το ρεπορτάζ του αγώνα καθώς και ολόκληρου του live event που είχε γίνει στην Osaka στις 3 Δεκέμβρη, είχατε διαβάσει αποκλειστηκά από τη σελίδα μας.


Δείτε ολόκληρο το επεισόδιο:


για το Ringside House,
Γιώργος Γκίκας
Νεότερη Παλαιότερη