Παρασκηνιακές πληροφορίες για Charlotte - Bayley και Banks - Jax


Φεύγοντας από το επεισόδιο της Δευτέρας, δεν θα ξεχάσουμε τους νέους μπελάδες για την πρωταθλήτρια Charlotte και πρώην διεκδικήτρια, Sasha Banks. Το Ringside House έκανε καλή αναζήτηση και σας φέρνει... μεγάλα νέα.

Ελάτε τώρα, μεταξύ μας, και εσείς βαρεθήκατε να βλέπετε το γνωστό "Charlotte Flair vs. Sasha Banks", σαφώς και σεβαστήκαμε το storyline και τους θεαματικούς αγώνες που μας πρόσφεραν, αλλά κούρασε τόσο πολύ που μας έκανε να θυμηθούμε το γνωστό "John Cena vs. Randy Orton".

Τέλος πάντων, τέλος καλό, όλα καλά...

Σύμφωνα με παρασκηνιακές πληροφορίες, ο Mr. McMahon είναι ιδιαίτερα ευχαριστημένος από την δουλειά της Bayley τόσο στο θυγατρικό NXT όσο και στο "μεγάλο πρωτάθλημα", main roster. Ωστόσο, ο Chairman στηρίζεται στο γεγονός ο,τι η Bayley μπορεί να γίνει η «Top Female Babyface» της γυναικείας κατηγορίας του WWE, ενώ προορίζεται να πάρει Title Shot στο Royal Rumble 2017.

Όσο για την Sasha Banks, ενημερωθήκαμε πως η εταιρία δεν έχει μακροπρόθεσμα σχέδια με πρωταθλήτρια την Legit Boss. Προφανώς θα συνεχίσει το feud με την Nia Jax ενώ κατά πάσα πιθανότητα θα τεθούν αντιμέτωπες στο Royal Rumble Pay-Per-View.

Σε περίπτωση που μάθουμε περισσότερες πληροφορίες θα σας κρατήσουμε ενήμερους...


για το Ringside House,
Αποστόλης Μάρης
Νεότερη Παλαιότερη