Ανεγκέφαλοι bloggers δημοσίευσαν ότι ο Big Show είναι... νεκρός;


Ένας μικρός και κακός χαμός γίνεται στα social media την τελευταία ώρα, καθώς ανεγκέφαλοι (όπως γράφουμε και στον τίτλο) bloggers δημοσίευσαν ανάρτηση που ήθελαν τον Big Show... νεκρό.

Το δημοσίευμα είχε μεγάλη απήχηση και αρκετές κοινοποιήσεις από το WWE Universe, καθώς αρκετοί από τους οπαδούς τρομοκρατήθηκαν. Μάλιστα, η είδηση δεν άργησε να φτάσει στα αυτιά των στελέχων της εταιρίας του Κονέκτικατ.

Συγκεκριμένα, η ιστορία ξεκίνησε από ένα blog όπου ονομάζεται "WWE" που δημοσίευσε ένα άρθρο υποστηρίζοντας ότι ο WWE Superstar, Big Show, είναι νεκρός από αυτοκινητιστικό δυστύχημα. Ωστόσο, ο Chris Bellitti που εργάζεται ως εκπρόσωπος στην εταιρία του Κονέκτικατ διέψευσε το δημοσίευμα λέγοντας πως η ανακοίνωση είναι ψευδής και ο Paul Donald Wight II (το πραγματικό του όνομα) είναι καλά και ζωντανός.

Προφανώς και το συγκεκριμένο blog δεν έχει επαφές με το World Wrestling Entertainment και κατά πάσα πιθανότητα όλα ξεκίνησαν με σκοπό να τρομοκρατηθεί ο κόσμος (troll). Το μήνυμα που θέλει να περάσει το Ringside House πάνω σε αυτό, είναι ο,τι δεν αξίζει να εμπιστεύεστε οποιονδήποτε.


για το Ringside House,
Αποστόλης Μάρης
Νεότερη Παλαιότερη