Η Dixie Carter επιβεβαιώνει το ενδιαφέρον του WWE για το TNA


Όλοι γνωρίζουμε το "μπάχαλο" που έχει γίνει τις τελευταίες μέρες στα social media, με το ενδιαφέρον του WWE για την αγορά του TNA, καθώς και για την δύσκολη θέση της Dixie Carter η οποία δεν "βγαίνει" στα οικονομικά να κρατήσει το promotion σταθερό.

Μια γνωστή και έγκυρη πηγή από την απέναντι όχθη του Ατλαντικού, αναφέρει πως η Dixie Carter είχε μια συνάντηση με δικό της ταλέντο την περασμένη εβδομάδα, πριν τα γυρίσματα του Impact Wrestling αυτή την Δευτέρα, ώστε να μιλήσει για τα τελευταία γεγονότα. Η Chairman του promotion δεν είχε την οικονομική δυνατότητα για την τηλεοπτική κάλυψη του εβδομαδιαίου επεισοδίου, ωστόσο ένα «τρίτο πρόσωπο» την βοήθησε για άλλη μια φορά.

Επίσης, η Dixie Carter επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον του WWE για την αγορά του Total Nonstop Action, ωστόσο ισχυρίστηκε πως δεν πρόκειται το promotion να καταλήξει σε αυτά τα χέρια. Σχετικά με τις πληρωμές, η εταιρία λέει πως περιμένει πρώτα να λάβει μερικά χρήματα και έπειτα να πληρωθούν τα ποσά που χρειάζεται.

Για την ώρα, το μέλλον του TNA βρίσκεται στα χέρια του Billy Corgan. Εάν πέσουν οι υπογραφές θα σας ενημερώσουμε το συντομότερο δυνατό.


για το Ringside House,
Αποστόλης Μάρης
Νεότερη Παλαιότερη