UFC 203: Δεν έφτασε ούτε στην πηγή...


Ο CM Punk πραγματοποίησε το πολυπόθητο ντεμπούτο του στο UFC, και μάλιστα ηττήθηκε από τον αρκετά ανεβασμένο Mickey Gall, με Rear Naked Choke στο 2:14 του Α' Γύρου.

Από την αρχή της αναμέτρησης ο CM Punk φαινόταν αρκετά αγχωμένος. Με την έναρξη του αγώνα έτρεξε κατευθείαν επάνω στο σώμα του Gall, το οποίο τον οδήγησε και στην ήττα καθώς η άμυνά του ήταν πραγματικά άσχημη. Πλέον ο Mickey Gall θεωρείται ένα από τα κορυφαία και καυτά ονόματα στο UFC, καθώς αυτή η νίκη τον... εκτόξευσε στα μάτια του κόσμου.

Οι αναλυτές τα έλεγαν εξ' αρχής ότι ο CM Punk θα τα βρει σκούρα ξεκινώντας στο ξερό από το UFC, στο οποίο δεν βγήκαν και λανθασμένοι τώρα που τα λέμε... Και τα λόγια περί θα επιστρέψω δυνατότερος στην αγωνιστική δράση και μην σταματάς να ελπίζεις, ας τα αφήσουμε καλύτερα στην άκρη και να πούμε την πικρή αλήθεια.

Εδώ και 2 χρόνια μας λένε ότι ο Punk θα κάνει ντεμπούτο, μας τον έχουν ανεβάσει αρκετά στα μάτια μας, έβγαλαν το "Evolution of Punk", και μας πέρασαν το μήνυμα ότι ο Phil Brooks είναι έτοιμος να μπει στο οκτάγωνο και να δαγκώσει αυτιά.

Από εκεί και πέρα το UFC δεν λαμβάνει καμία απολύτως ευθύνη για την ήττα του CM Punk, και όλο το φταίξιμο πάει στον ίδιο. Συμφωνώ εν μέρει πως έκανε μεγάλη προσπάθεια για να φτάσει σε αυτό το σημείο, αλλά ο CM Punk δεν έχει την εμπειρία των MMA και φαίνεται πολύ χλωμό πως θα πετύχει στη συνέχεια.

Πιστεύω πως έχει ακόμα 2 με 2,5 χρόνια στο UFC, αλλά μετά θα επιστρέψει στα καθήκοντά του, και αναφέρομαι στο Pro Wrestling. Είναι ένας επαγγελματίας παλαιστής, δεν είναι αθλητής των μεικτών πολεμικών τεχνών σαν τον Brock Lesnar, είναι ο γνωστός σε όλους μας CM Punk.



ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δείτε όλο τον αγώνα του CM Punk στο UFC 203.



για το Ringside House,
Αποστόλης Μάρης
Νεότερη Παλαιότερη