SMACKDOWN 13/09/2016: Χτύπημα στον αδύναμο κρίκο του Bray Wyatt.


Στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο είδαμε την επιστροφή του John Cena, επίσης ανακοινώθηκε ως νέα διεκδικήτρια η Alexa Bliss, συνεχίζει να προκαλεί ο Miz, υπέγραψε αποκλειστικό συμβόλαιο με το SmackDown Live ο Heath Slater, ενώ πήραν μετά από αρκετό καιρό title shot οι Ascension.

Το επεισόδιο άνοιξε από τους AJ Styles, John Cena, και Dean Ambrose οι οποίοι ήρθαν σε λεκτική αντιπαράθεση για το ποιος από τους δύο διεκδικητές αξίζει να πάρει αυτό το title shot εναντίον του Phenomenal One. Ο Shane McMahon τους διέκοψε για να βάλει τα πράγματα σε μια σειρά ανακοινώνοντας πως στο No Mercy θα δούμε ένα Triple Threat Match μεταξύ AJ Styles - Dean Ambrose - John Cena σε αγώνα με έπαθλο το WWE World Championship.


The Usos vs. The Hype Bros

Επίδειξη δύναμης έκανε η heel ομάδα των Usos αυτή την εβδομάδα στο επεισόδιο του SmackDown Live, με νίκη κόντρα στους Zack Ryder & Mojo Rawley. Η νίκη ήρθε με Samoan Splash του Jey Uso στον Mojo Rawley.


Εμφανίστηκε ο θυμωμένος Dolph Ziggler (κούρασε), και μάλιστα ζήτησε rematch από τον The Miz για το Intercontinental Championship επειδή η Maryse του κόστισε τον αγώνα στο Backlash. Την ίδια στιγμή τους σταμάτησε ο Daniel Bryan για να ανακοινώσει πως πράγματι αξίζει αυτό το rematch ο Ziggler! Παρ' όλα αυτά, ο A-Lister δεν δέχτηκε την πρόταση του General Manager και αποχώρησε από την αρένα.


Έπειτα εμφανίστηκε ο Baron Corbin καθώς είχε προγραμματιστεί να αντιμετωπίσει τον Apollo Crews, κατά την διάρκεια του entrance του, πριν προλάβει καλά καλά να μπει στο ρινγκ ο Lone Wolf επιτέθηκε άσχημα στον αντίπαλό του, κάτι που κατέληξε με End of Days στο ringside.


Όλα αυτά κράτησαν μέχρι που εμφανίστηκε ο... Jack Swagger. Ο RAW Superstar έκανε την είσοδό του και απομάκρυνε τον Baron Corbin από την αρένα, έπειτα πήρε ένα μικρόφωνο και υπογράμμισε πως το συμβόλαιο που είχε με το κόκκινο σόου έληξε και αποφάσισε να υπογράψει στο SmackDown.


No. 1 Contender SmackDown Women’s Championship Fatal 5-Way Match
Alexa Bliss vs. Nikki Bella vs. Naomi vs. Carmella vs. Natalya

Η Carmella χτύπησε με Superkick την Nikki Bella, και η Alexa Bliss εκμεταλλεύτηκε το χτύπημα πετώντας εκτός ρινγκ την Carmella για να γίνει αυτή η νέα #1 Contender του SmackDown Women's Championship της Becky Lynch.


Συμβόλαιο με το SmackDown Live υπέγραψε ο Heath Slater ο οποίος κέρδισε τα SmackDown Tag Team Championships μαζί με τον Rhyno στο Backlash. Έπειτα η ευκαιρία δόθηκε στους Ascension οι οποίοι πήραν ένα title shot μετά από πολλούς μήνες.


SmackDown Tag Team Championship Match
Heath Slater & Rhyno (c) vs. The Ascension

Δίχως ιδιαίτερη δυσκολία, η ομάδα των Slater & Rhyno έκανε το πρώτο της retain αφού ο ECW Original χτύπησε με GORE τον Viktor για να διατηρήσουν τους ομαδικούς τίτλους του μπλε σόου.


Την είσοδό του στην αρένα έκανε ο Randy Orton ο οποίος γνώρισε την θερμή υποδοχή του κοινού, στην συνέχεια προκάλεσε τον Bray Wyatt να έρθει στο ρινγκ για να βρεθεί αντιμέτωπος με τον άνθρωπο που φοβάται, αλλά αυτός του έπαιξε μερικά Mind Games μέσω της γιγαντοοθόνης. Το segment έληξε με τον Apex Predator να κερνάει ένα RKO τον Erick Rowan.


John Cena & Dean Ambrose vs. AJ Styles & The Miz

Στο main event της βραδιάς ο AJ Styles εμφανίστηκε έχοντας στο πλευρό του... τον James Ellsworth, τελικά ο Intercontinental πρωταθλητής χτύπησε στο entrance τον James για να πάρει τη θέση του ως tag team partner του Phenomenal One. Παρ' όλα αυτά οι Dean Ambrose και John Cena κέρδισαν τον αγώνα με τον δεύτερο να εκτελεί Attitude Adjustment στον The Miz.


Το επεισόδιο έκλεισε με τον Dean Ambrose να εκτελεί Dirty Deeds στον 15-φορές παγκόσμιο πρωταθλητή, δείχνοντας έτοιμος για το No Mercy όπου θα αντιμετωπίσει τους Cena & Styles για το WWE World Title.


Δείτε όλο το επεισόδιο παρακάτω:



για το Ringside House,
Αποστόλης Μάρης
Νεότερη Παλαιότερη