RAW 12/09/2016: It's Kevin Owens Show!


Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το χθεσινό Monday Night Raw που διεξήχθη στην Βαλτιμόρη. Ας παρακολουθήσουμε λοιπόν την ροή του κόκκινου σόου.
Διαβάστε το ρεπορτάζ (φώτο:www.wwe.com/).


Το επεισόδιο ξεκίνησε με τον General Manager του Raw, Mick Foley να μας παρουσιάζει εν μέρει το πρόγραμμα της βραδιάς. Στην συνέχεια παρουσίασε στο WWE Universe την RAW Women's Champion Charlotte συνοδευόμενη πάντα από την Dana Brooke. Η πρωταθλήτρια απαίτησε από την Brooke να της ζητήσει συγγνώμη, θεωρώντας την υπεύθυνη για την ήττα της από την Bayley καθώς και για το tap-out που έκανε στο Bank Statement της Sasha Banks.

Καθώς λοιπόν είχε πάρει τον λόγο ο Mick Foley, την είσοδο της στο ring έκανε η Boss Sasha Banks λέγοντας στην Charlotte πως είναι έτοιμη να πάρει τον τίτλο της πίσω στο Clash Of Champions. Η Bayley ωστόσο μπήκε αμφότερά στο ρινγκ και δήλωσε με δισταγμό πως θεωρεί τον εαυτό της άξια για να κατακτήσει τον τίτλο, δήλωση που έκανε την Banks έξαλλη. Έτσι ο Mick Foley όρισε No.1 Contender Match μεταξύ των Sasha Banks και Bayley. Ωστόσο αργότερα έγινε η μεγάλη ανατροπή. Η Charlotte διαφωνώντας με την απόφαση, έσπρωξε με δύναμη την Brooke.

Κάτι τέτοιο εξόργισε την Dana με αποτέλεσμα να χαστουκίσει την Charlotte. Έτσι ο Mick Foley πρόσθεσε και την Dana Brooke στον No.1 Contender Match όπου η νικήτρια θα αντιμετωπίσει την Charlotte στο Clash of Champions για το RAW Women's Championship.



Sasha Banks vs. Bayley vs. Dana Brooke (No.1 Contender Match)

Σε έναν πολύ όμορφο και χορταστικό αγώνα, η Sasha Banks τελικώς ήταν η νικήτρια. Η νίκη ήρθε για την Boss μετά από roll-up που έκανε στην Bayley, την ώρα που αυτή έκανε pinfall στην Dana Brooke μετά από το Belly To Bayley! Έτσι η Sasha Banks διατήρησε το δικαίωμα της να αντιμετωπίσει την Charlotte στο Clash Of Champions για το RAW Women's Championship.


Μεταφερόμαστε στα Backstage όπου συναντάμε τους Epico & Primo να διαφημίζουν τις διακοπές στο  Puerto Rico στον R-Truth. Αρχικά ο Truth φαίνεται να πείθεται να έρθει στο Puerto Rico ωστόσο ο Goldust τον απομάκρυνε από τους Epico & Primo. Σαν να μην έφτανε αυτό για τους Shining Stars, εμφανίστηκαν οι Big Cass & Enzo Amore λέγοντας τους πως την προηγούμενη εβδομάδα τους νίκησαν κλέβοντας. Αυτό ήταν ένας πρόδρομος για πιθανό ματς μεταξύ τους αργότερα την βραδιά!


Συνεχίζουμε να ήμαστε στα Backstage καθώς ο Tom Phillips είχε καλεσμένο τον WWE Universal Champion, Kevin Owens. Χωρίς πολλά-πολλά, ο KO είπε πως ο Roman Reigns δεν αξίζει να είναι στο ίδιο ρινγκ μαζί του και πως ο Seth Rollins είναι ζηλιάρης επειδή ο Triple H κατάλαβε πως ο Owens είναι καλύτερος από τον Rollins. Επιπλέον τόνισε πως το match στο Clash of Champions θα παραμείνει 1v1 καθώς ο πρωταθλητής θα κερδίσει τον Reigns.


   Μετά την αποχώρηση του KO, εμφανίστηκε ο Chris Jericho, λέγοντας πως ο Mick Foley "έκλεψε" τον καλεσμένο του (δηλαδή τον Kevin Owens) για το "The Highlight Reel" βάζοντας τον να παλέψει. Ωστόσο τόνισε πως ο νέος του καλεσμένος θα είναι ο παλιός κολλητός του ΚΟ, ο Sami Zayn.


Bo Dallas vs. Brandon Scott

Επιστρέφουμε στην δράση, και το καθορισμένο ματς με local Wrestler για τον Bo Dallas. Δεν έγινε κάτι το αξιοσημείωτο για να σας ενημερώσουμε σχετικά μονάχα η νίκη του Dallas. Πάμε παρακάτω!


"The Highlight Reel" με καλεσμένο τον Sami Zayn

To show του Chris Jericho ξεκίνησε με τον ίδιο τον Y2J να παινεύει τον καλύτερο του φίλο, Kevin Owens και παρουσιάζοντας με εντελώς απαξιωτικά λόγια τον καλεσμένο του Sami Zayn. Ο Jericho ξεκίνησε λέγοντας τον Sami πως αυτός είναι η αιτία που σαν φίλοι χωρίσανε με τον Owens. Η απάντηση του Καναδού είναι πως δεν δίνει καμιά πλέον σημασία για τον KO αλλά μόνο για το WWE Universal Championship που κάποια στιγμή θα κατακτήσει. Επιπλέον, πρόσθεσε πως αν νομίζει ο Jericho πως ο ΚΟ είναι ο καλύτερος φίλος-αδερφός του, τότε "...you trully are a stupid idiot." και πως ο KO δεν νοιάζεται ούτε για τους φανς, ούτε για τους φίλους του παρά μονάχα για τον εαυτό του.



Με την σειρά του, ο Chris Jericho αποκάλεσε τον Zayn ζηλιάρη και αγενή.  Το ποτήρι ξεχείλισε όταν ο Sami Zayn είπε τα εξής λόγια: "Είσαι πρωταθλητής 16 φορές, είναι ο πρώτος Undisputed Champion αλλά τώρα δεν είσαι τίποτ' άλλο παρά... Kevin Owen's bitch!". Αυτό εξόργισε τον Y2J, επιτέθηκε στον Sami Zayn και του "κέρασε" ένα Codebreaker.

Sheamus vs. Cesaro (Best of Seven Series)

Με το σκορ να βρίσκεται στο 3-1 υπέρ του Sheamus, ο Cesaro είχε 2 επιλογές, ή να δεχτεί ακόμη μια ήττα ή να μειώσει ακόμη περισσότερο, σε 3-2. Να σημειώσουμε για όσους δεν το γνωρίζουν, πως ο Cesaro μείωσε σε 3-1 σε live event στο Λονδίνο. Το τελικό αποτέλεσμα δικαίωσε τον Cesaro καθώς ο Ελβετός πήρε την νίκη απέναντι στον Ιρλανδό (όχι με τον πιο δίκαιο τρόπο) και... 3-2!


Γυρνώντας στα backstage, ο Seth Rollins συνάντησε τον GM του Raw Mick Foley ρωτώντας του το αυτονόητο: "...έχω το ματς που δικαιούμαι απέναντι στον Owens για το Universal Championship. O Roman Reigns τι σχέση έχει και του δίνεις την ευκαιρία για να συμμετάσχει στο ματς του Clash Of Champions; Δεν βγάζει κανένα νόημα".  Η απάντηση του Foley ήταν ότι ο Reigs έχει διασημότητα. Από την πλευρά του ο Rollins συμβούλεψε τον Foley να μην καταντήσει να είναι η τσέπη της Stephanie Mcmahon. Αυτή η δήλωση ενόχλησε τον Harcore Legend και θέλησε ο Rollins να μην παρέμβει στο ματς του Owens με τον Reigns.


Nia Jax vs. Alicia Fox

Ή αλλιώς... Δαυίδ εναντίον Γολιάθ. Μόνο που σε αυτή την περίπτωση νικητής ήταν... ο Γολιάθ. Ο αγώνας ωστόσο έληξε ως No Contest καθώς η μανία της Nia Jax έβγαλε Knock Out την Fox που δεν μπόρεσε να συνεχίσει μετά τα απανωτά χτυπήματα της Jax εκτός ρινγκ!


The New Day vs. Gallows & Anderson

Οι New Day μπήκαν στο ring λέγοντας πως οι Club προσπάθησαν να διασκεδάσουν το κοινό την προηγούμενη εβδομάδα. Ο Woods με οργισμένο βλέμμα είπε πως το θέμα διασκέδαση είναι αποκλειστικά δική τους ευθύνη! Βγαίνοντας οι Club αφού υποτίμησαν το κοινό της Βαλτιμόρης (πράγμα που εξόργισε το universe) και τόνισαν πως στο Clash Of Champions θα πάρουν τους τίτλους των New Day!

  Στα του αγώνα, σε μια πρόβα για το τι θα παρακολουθήσουμε στο Clash Of Champions, οι Club πήραν την νίκη, όχι όμως και τους τίτλους διότι ο αγώνας ήταν non-title match. Η νίκη για τους Gallows & Anderson ήρθε μετά την γνωστή πλέον συνδυαστική κίνηση Magic Killer επάνω στον Woods!


Jack Swagger vs. Jinder Mahal

Ένας φίλος ήρθα απόψε από τα παλιά! Ο Jack Swagger επέστρεψε ως ο Real American για να κερδίσει τον μη-Αμερικανό, Jinder Mahal. O Mahal πριν αρχίσει ο αγώνας μίλησε για τα καλά της ειρήνης. Στα του αγώνα, ο Swagger για άλλη μια φορά έμεινε στα λόγια και στην μόστρα για την Αμερική καθώς ηττήθηκε από τον Mahal.


Enzo Amore vs. Epico

Σαν μια ρεβάνς για το προηγούμενο επεισόδιο του RAW, ο Enzo Amore αντιμετώπισε τον Epico σε ένα θεωρητικά εύκολο ματς για τον Amore. Παρόλ' αυτά ο Epico ανέτρεψε όλα τα δεδομένα και τα προγνωστικά και πήρε για δεύτερη σερί εβδομάδα την νίκη απέναντι στον Enzo Amore! Καθαρά; Μάλλον όχι διότι ο Primo έβαλε το χεράκι του έτσι ώστε να μην μπορέσει ο Amore να ακουμπήσει τα σχοινιά και να διακοπεί το pinfall!


Kevin Owens vs. Roman Reigns

Και φτάσαμε στο Main Event της βραδιάς. Θυμίζουμε πως εάν ο Roman Reigns κέρδιζε τον Kevin Owens τότε ο Reigns θα συμμετείχε στον αγώνα στο Clash Of Champions για το WWE Universal Championship. Στα του αγώνα, το ματς είχε ρυθμό, ο Kevin Owens πάλευε σαν αληθινός πρωταθλητής και ο Roman Reigns πάλευε για μια θέση στο Clash Of Champions.


Όλα κυλούσαν ομαλά, μέχρι που ο Seth Rollins εμφανίστηκε και επιτέθηκε στον Kevin Owens με αποτέλεσμα ο αγώνας να λήξει DQ υπέρ του Owens. Αυτή η κίνηση εξόργισε τον Mick Foley που εμφανίστηκε και αυτός στην αρένα και "διέταξε" την επανέναρξη του ματς! Μέχρι και το τέλος του αγώνα, το ματς είχε πολλά reversals και πολύ δράση. 


Κατά την διάρκεια του ματς, εμφανίστηκε από το πουθενά ο Rusev ο οποίος απέσπασε την προσοχή του Roman Reigns. Αυτό το εκμεταλλεύτηκε ο KO και κέρασε ένα Pop-Up powerbomb και πήρε την μεγάλη νίκη. Μετά το τέλος του αγώνα,ο Rusev επιτέθηκε και αποτελείωσε τον Roman Reigns. Πιθανών να έχουμε νέο ματς για το Clash Of Champions μεταξύ αυτών. Αναμένουμε!


Δείτε όλο το επεισόδιο παρακάτω:


για το Ringside House,
Χρήστος Δήμου
Νεότερη Παλαιότερη