Backlash 2016: Η εκκλησία του Δήμου προβλέπει


Άρχεται η συνεδρίασις. Ω άνδρες, γυναίκες, παιδιά και ζυγωτά. Το Backlash είναι εδώ και είμεθα εδώ να προβλέψουμε τα αποτελέσματα των αγώνων του PPV. 
Γράφει ο Χρήστος Δήμου. 


The Usos vs. The Hype Bros


Είναι η πρώτη φορά νομίζω πως γράφω άρθρο χωρίς να υπάρχει Kickoff. Στα του αγώνα, πιστεύω πως οι Usos θα πάρουν την νίκη και θα περάσουν στον τελικό ως οι heel μιας που είναι οι αίτιοι που o Chad Gable των American Alpha τραυματίστηκε.  

Πρόβλεψη: The Usos

Alexa Bliss vs. Becky Lynch vs. Carmella vs. Naomi vs. Natalya vs. Nikki Bella


H παραπάνω εικόνα θα μπορούσε να είναι για κάποιο εξώφυλλο περιοδικού που σχετίζεται με modeling! Αλλά επειδή εδώ είναι WWE και όχι Lifestyling, δεν θα κερδίζουν πάντα τα...προσόντα των Divas αλλά τα wrestling skills τους. Όσον αφορά το αποτέλεσμα πιστεύω πως είναι αρκετά προβλέψιμο πως θα κερδίσει η Nikki Bella μιας που έχει την εμπειρία και θεωρώ αρέσει περισσότερο ως πρωταθλήτρια. Έτσι η νίκη για την... Nikki!

Πρόβλεψη: Nikki Bella

The Usos/The Hype Bros vs. Heath Slater & Rhyno


Εδώ κανονικά θα έπρεπε να κάνω διπλή πρόβλεψη: Μια σε περίπτωση που προκριθούν οι Usos και μια σε περίπτωση που προκριθούν οι Hype Bros. Αλλά μεταξύ μας, πιστεύω πως οποιαδήποτε ομάδα και αν περάσει, δεν νομίζω ότι θα καταφέρουν να κατακτήσουν το SmackDown Tag Team Championship. Η δική μου εκτίμηση είναι πως οι Slater & Rhyno θα είναι οι νέοι πρωταθλητές.

Πρόβλεψη: Heath Slater & Rhyno

The Miz (c) vs. Dolph Ziggler


Ας τα ξαναπώ. Όσοι με γνωρίζουν προσωπικά ή με μάθανε από το Ringside House (το καλύτερο site για το WWE, YEAAAH!... εμ... σορρυ!) γνωρίζουν ότι είμαι ΑντιΜιζιακός. Ωστόσο η πορεία του Ziggler με έχει απογοητεύσει. Που είναι ο άλλοτε παγκόσμιος πρωταθλητής; Απ' την άλλη ο Miz ανεβαίνει μέρα με την μέρα, έχει βελτιωθεί και αυτό αποδεικνύεται επειδή έχει να ηττηθεί για το πρωτάθλημα αρκετό καιρό. Και κάτι μου λέει πως θα κερδίσει και σε αυτό το ppv. Δεν ξέρω πως, αλλά θα κερδίσει.

Πρόβλεψη: The Miz

Randy Orton vs. Bray Wyatt


Εξαιρετικά ενδιαφέρον ματς. Ο... ήρωας των παιδικών μου χρόνων, Randy Orton αντιμετωπίζει το New Face of Fear, Bray Wyatt. Θεωρητικά είναι δύσκολο ματς όσον αφορά την τελική μου πρόβλεψη. Σκεφτείτε πως o Wyatt είναι πονηρός και μπορεί με πολλούς τρόπους να πάρει την νίκη απέναντι στον Legend Killer (σας ψάρωσα ε;) όπως πχ ψυχολογικός "πόλεμος" κλπ. Όσον αφορά την τελική μου πρόβλεψη, θεωρώ πως ο Viper θα κερδίσει, αλλά όχι εύκολα.

Πρόβλεψη: Randy Orton

Dean Ambrose (c) vs. AJ Styles


Να είμαι ειλικρινής απέναντι σας, το πλάνο "WWE Champion - Dean Ambrose" δεν με ενθουσίασε. Τον προτιμούσα ως απλό... διεκδικητή παρά Champion. Ωστόσο σε πολλούς fans άρεσε και αυτό αυτόματα άρεσε στο αφεντικό! Από την άλλη μεριά ο AJ Styles "πρέπει" να γίνει πρωταθλητής. Τόσες ευκαιρίες του έχουν δοθεί... Κάποια στιγμή που θα πάει... Η τύχη θα του χαμογελάσει. Στο Backlash; Δεν νομίζω. Πιστεύω πως ο Lunatic θα παραμείνει πρωταθλητής και θα έχουμε rematch ίσως στο μακρινό No Mercy!

Πρόβλεψη: Dean Ambrose

Αυτά λοιπόν ω αγαπητοί άνδρες, γυναίκες παιδιά και ζυγωτά. Σας αφήνω τώρα πάω να βάλω το κοστούμι μου να παραγγείλω τις πίτσες και τις κόκα-κόλες μου και να παρακολουθήσω το νικητήριο ντεμπούτο του Best In The World στο UFC
#434

Λύνεται η συνεδρίασις!


για το Ringside House,
Χρήστος Δήμου
Νεότερη Παλαιότερη