BACKLASH 2016: ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΑ INDIES!


Με 3 νέους πρωταθλητές και πολύ δράση εξελίχθηκε το ετήσιο αποκλειστικό Pay-Per-View του SmackDown Live, Backlash 2016. Τα πρόσωπα των Rhyno & Heath Slater, Becky Lynch, και AJ Styles έγραψαν το όνομά τους με χρυσά γράμματα χθες βράδυ στο Ρίτσμοντ της Βιρτζίνια.
Διαβάστε το ρεπορτάζ (φώτο: WWE.com).

Στο panel βρισκόντουσαν οι Renee Young, Booker T, Jerry "The King" Lawler, και Lita. Αφού μοιράστηκαν τις προβλέψεις τους μαζί μας, παρουσίασαν και τους αγώνες της βραδιάς. Επίσης ακολούθησαν συνεντεύξεις από τους Miz, Daniel Bryan, Heath Slater, Rhyno, Baron Corbin, και Apollo Crews στα backstage, όπου προχωρήσαμε στον πρώτο αγώνα του Kickoff.

Baron Corbin vs. Apollo Crews

Σε μια αναμέτρηση που δεν είχε ανακοινωθεί, αλλά ορίστηκε μέσω ενός segment στα backstage, ο General Manager του SmackDown Live όρισε μια μάχη μεταξύ Baron Corbin - Apollo Crews. Στα του αγώνα, ο Apollo Crews έφτασε ένα βήμα κοντά στη νίκη αλλά το End of Days του Baron Corbin ήταν αρκετό για να τον οδηγήσει στην ήττα. Αξίζει να σημειωθεί ότι προηγήθηκε και ένα Deep Six.


Six-Pack Elimination Challenge SmackDown Women's Championship Match
Natalya vs. Naomi vs. Becky Lynch vs. Nikki Bella vs. Carmella vs. Alexa Bliss

Στο SmackDown Women's Championship Match η Becky Lynch κέρδισε για πρώτη φορά στη καριέρα της με εντυπωσιακό τρόπο το SmackDown Women's Title, με υποταγή στην Carmella η οποία προηγουμένως είχε αποκλείσει την Nikki Bella.


Second Chance Tag Team Match To Qualify For The Tag Team Tournament Final
The Usos vs. The Hype Bros

Το εισιτήριο για το τελικό του SmackDown Tag Team Championship Tournament πήραν οι The Usos, κόντρα στους Hype Bros σε ένα σχετικά σύντομο αγώνα. Τα βλέμματα πλέον στράφηκαν στον τελικό οπού τα δίδυμα αδέρφια αντιμετώπισαν τους Heath Slater και Rhyno.


Intercontinental Championship Match
The Miz (c) vs. Dolph Ziggler

Με την Maryse να ρίχνει μια άγνωστη ουσία (άρωμα) στο πρόσωπο του Dolph Ziggler, ο The Miz κατάφερε να παραμείνει Διηπειρωτικός πρωταθλητής σε ένα πολύ όμορφο αγώνα, με αρκετά near falls.


No Holds Barred Match
Kane vs. Bray Wyatt

Ο Randy Orton δεν κατάφερε να αγωνιστεί στο Backlash διότι ο Eater of the Worlds τον τραυμάτισε μέσα σε ένα brawl στα backstage. Έτσι, αντί για τον The Viper εμφανίστηκε ο Demon Kane και κέρδισε με δεύτερο Chokeslam τον Eater of the Worlds, ενώ προηγουμένως του σέρβιρε ένα RKO ο Orton, αξίζει να σημειωθεί ότι η αναμέτρησή τους ήταν No Holds Barred.


SmackDown Tag Team Championship Match
Rhyno & Heath Slater vs. The Usos

Το θέλημά μας έγινε πράξη, και ναι, οι Heath Slater και Rhyno κατασπάραξαν τους The Usos και έγραψαν ιστορία ως η πρώτη ομάδα που κατακτά τα SmackDown Tag Team Titles. Η νίκη ήρθε μέσα από ένα ισχυρό GORE του Rhyno.


WWE World Championship Match
Dean Ambrose (c) vs. AJ Styles

Σόκαρε το κοινό ο Phenomenal One... Μετά την νίκη του κόντρα στον John Cena στο SummerSlam, έκανε το SmackDown δικό του σόου κερδίζοντας με Styles Clash τον Dean Ambrose. Για πρώτη φορά στην καριέρα του κατάφερε να φτάσει σε αυτή την θέση, ως παγκόσμιος πρωταθλητής του WWE.


Δείτε όλο το Backlash 2016 παρακάτω:


για το Ringside House,
Αποστόλης Μάρης
Νεότερη Παλαιότερη