Ανακοινώθηκαν 4 αγώνες (+ το main event) για το Clash of Champions


Μόλις δύο εβδομάδες έμειναν για την έναρξη του ετήσιου Clash of Champions, και το WWE στο χθεσινό επεισόδιο του RAW μας επισήμανε τους πρώτους 4 αγώνες που πρόκειται να δούμε.

Συγκεκριμένα, ο Sami Zayn θα αντιμετωπίσει τον Chris Jericho σε ένα singles match, οι δύο superstars άρχισαν ένα feud στο χθεσινό Highlight Reel του Monday Night RAW, όπου είχαν λεκτική αντιπαράθεση καταλήγοντας στο Codebreaker του Y2J στον πρώην φίλο του Kevin Owens. Έπειτα το WWE εξέδωσε την ανακοίνωση.


Ο δεύτερος αγώνας που μπήκε στην κάρτα του Clash of Champions, είναι αυτός ανάμεσα στις Charlotte και Sasha Banks, η δεύτερη κέρδισε το #1 Contender's Match στο RAW και απέκτησε τα δικαιώματα της διεκδίκησης του τίτλου. Ο αγώνας θα είναι επαναληπτικός σαν αυτόν του SummerSlam όπου η Legit Boss είχε ηττηθεί.


Φυσικά από την matchcard δεν θα μπορούσε να λείπει ο αγώνας για τα Tag Team Championships των New Day. Οι Gallows & Anderson θα πάρουν την τελευταία τους ευκαιρία με σκοπό να εκθρονίσουν τους ασταμάτητους Kofi Kingston, Big E, και Xavier Woods. Οι δύο ομάδες έχουν αρχίσει το storyline εδώ και περίπου 2 μήνες.


Επίσης, στο main event της βραδιάς θα δούμε τους Seth Rollins και Kevin Owens αντιμέτωπους. Ο Prizefighter θα υπερασπιστεί για πρώτη φορά στη καριέρα του το WWE Universal Championship κόντρα σε πρώην παγκόσμιο πρωταθλητή και πλέον νούμερο ένα διεκδικητή. Είχε και ο Roman Reigns την ευκαιρία να συμμετάσχει στον αγώνα αλλά ο KO τον κέρδισε στο RAW με DQ και έχασε την θέση του στην κάρτα.


Αξίζει σε αυτό το σημείο να σημειώσουμε πως την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να προστεθούν περισσότεροι αγώνες στην κάρτα του Clash of Champions 2016, ωστόσο μείνετε συντονισμένοι στο Ringside House.





για το Ringside House,
Αποστόλης Μάρης
Νεότερη Παλαιότερη