Χρειάζεται δυνατή ενίσχυση η WWE Tag Team Division...

Ο Αποστόλης Μάρης γράφει την άποψη του στο Ringside House για την σημερινή Tag Team Division, για το ασταμάτητο title reign των New Day, και για τις νέες ομάδες που σχηματίστηκαν στο SmackDown δίνοντας μάχη για την κατάκτηση των νεοσύλλεκτων Tag Team Championships που μας παρουσίασαν οι Shane McMahon και Daniel Bryan.

Αρχικά θέλω να εκφράσω τον ενθουσιασμό μου που το WWE μας έκανε ακόμη πιο ενδιαφέρον σόου το SmackDown Live ρίχνοντας στη φωτιά το Women's Title και τα Tag Team Titles, το θέμα όμως που θα σχολιάσω στο συγκεκριμένο άρθρο δεν είναι για την γυναικεία κατηγορία, αλλά για την ομαδική κατηγορία των ανδρών, μια division κάτω του μετρίου η οποία χρειάζεται όπως αναφέρω και στον τίτλο, δυνατή ενίσχυση.

Αυτή τη στιγμή ομαδικοί πρωταθλητές είναι οι New Day, κρατώντας ένα title reign για περισσότερες από 300+ μέρες. Και η αλήθεια είναι πως το RAW έχει ακόμη πιο αδύναμη division σε σχέση με το SmackDown γιατί αν τα συγκρίνουμε έχει τους New Day, Gallows & Anderson, Enzo & Cass, Golden Truth, και Shining Stars. Αλλά για να είμαστε ρεαλιστές, πέτα απ' τους New Day καμία άλλη ομάδα δεν αξίζει να κερδίσει τους ομαδικούς τίτλους πέρα απ' τους Gallows & Anderson και Enzo & Cass, διότι δεν διαθέτουν όλο το πακέτο που χρειάζονται.

Το μεγάλο πλήγμα είναι το σπάσιμο της Wyatt Family, γιατί εκτός του ότι οι Strowman και Rowan μόνοι τους δεν θα βρουν στον ήλιο μοίρα, θα μπορούσαν σαν ομάδα κάτω από τη στέγη του RAW να στεφθούν πρωταθλητές δίνοντας μεγαλύτερη βάση στην tag team division, και το έχουμε δει στο παρελθόν (The Shield vs. The Wyatt Family, The New Day vs. The Wyatt Family, The Usos vs. The Wyatt Family και πάει λέγοντας).

Το επόμενο κακό είναι πως από τη στιγμή που υπάρχουν στο τραπέζι οι Gallows & Anderson, οι οποίοι έχουν δουλέψει αρκετά τους τελευταίους 2 μήνες για να φτάσουν στη θέση που βρίσκονται (ως Contenders δηλαδή) είναι κρίμα και άδικο να τους το στερήσεις. Όπως αναφέρω και σε εκπομπές το συνεχόμενο αυτό σερί των New Day έχει κουράσει και μάλιστα οι Big E, Kofi Kingston, και Xavier Woods θα μπορούσαν να δουλέψουν εξίσου υπέροχα δίχως τα πρωταθλήματα γύρω από την μέση τους.

Ωστόσο φεύγοντας από το RAW, θέλω να καταλήξω στο εξής: Πρέπει οι τίτλοι να αλλάξουν χέρια και να δοθούν περισσότερες ευκαιρίες σε μικρότερες ομάδες (Shining Stars - Golden Truth) για να υπάρχει μια ισοδύναμη ομαδική κατηγορία στο κόκκινο σόου. Βέβαια, υπάρχει και η επιλογή για επιστροφή μιας κορυφαίας φατρίας, όπως οι Hardy Boyz (παράδειγμα) που θα μπορούσα να την εκτοξεύσουν.

Και πάμε στο SmackDown Live, το μπλε σόου έχει ως ισχυρότερη ομάδα τους American Alpha οι οποίοι έγιναν drafted από το NXT. Ακολουθούν φατρίες όπως οι Usos, Ascension, Hype Bros, Breezango, και Vaudevillains. Εντάξει, μιλάμε για μια σοβαρή tag team division με καμία team να μοιάζει λιγότερο δυνατότερη η κάτι τέτοιο, είναι απρόβλεπτη και θεαματική.

Το κλειδί στην επιτυχία πιστεύω ήταν η απόφαση των Commissioner και General Manager του Show στο να ρίξουν λάδι στη... φωτιά, παρουσιάζοντας τα αποκλειστικά για το SmackDown, Tag Team Championships. Τα οποία θα μπουν υπό διεκδίκηση στο επικείμενο Pay-Per-View του Backlash.

Αυτή την χρονική περίοδο αν με βάλει κανείς να συγκρίνω την tag team division του RAW με του SmackDown, θα επιλέξω με σιγουριά του μπλε σόου! Δεν χρειάζεται καν να αναφέρω τον λόγο, τον τονίζω και παραπάνω... Και για να είμαι ειλικρινής, μου αρέσει να βλέπω κάθε Τρίτη βράδυ στο SmackDown περισσότερα Tag Team Matches παρά Women's Matches, ο λόγος; ΘΕΑΜΑ! Το να βλέπεις σε κάθε εμφάνιση τους Chad Gable και Jason Jordan να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό για να σε ψυχαγωγήσουν, δεν το λες και λίγο.

Κατά την ταπεινή μου άποψη, το καλύτερο θα ήταν οι American Alpha να φύγουν με τα Tag Team Championships γύρω από τους ώμους τους διότι το έχουν δουλέψει περισσότερο και διαθέτουν όλο το πακέτο για έναν λάτρη του SmackDown. Υπάρχουν φυσικά και οι ομάδες που περιμένουν στη σειρά όπως οι ανεβασμένοι Hype Bros και οι αρκετά βελτιωμένοι Breezango, αλλά θα προτιμούσα ως άλφα επιλογή τους Gable & Jordan. Και για να καταλήξω στο τελείωμα...

Και οι δύο Tag Team Divisions χρειάζονται μια ενίσχυση, θέλω να πω ότι υπάρχουν αδυναμίες ότι και να λέμε, το RAW χρειάζεται νέους πρωταθλητές, το SmackDown είναι ανώτερης κλάσης αλλά λείπει αυτό το κάτι... αυτό το κάτι που το λένε Wyatt Family... που το λένε Rowan & Harper...


Αυτή είναι η δική μου άποψη στο θέμα της Tag Team Division, όλες οι γνώμες σεβαστές, μπορείτε να σχολιάσετε παρακάτω στα σχόλια τις δικές σας σκέψεις/απόψεις/κ.α.


για το Ringside House,
~ Ready ~ Willing ~ Gable ~
Αποστόλης Μάρης
Νεότερη Παλαιότερη