Στο WWE ο Kazuchika Okada;


Ο Okada είναι αναμφισβήτητα το μεγαλύτερο ταλέντο στο New Japan Pro Wrestling σήμερα, έτσι δεν αποκλείεται στο άμεσο μέλλον να τον δούμε να αγωνίζεται στο WWE.

 Ο Kazuchika Okada την προηγούμενη εβδομάδα βρισκόταν στα backstage της εταιρίας του Κονέκτικατ με μοναδικό σκοπό να συναντήσει τους φίλους του, Shinsuke Nakamura και Hideo Itami, μάλιστα δημοσίευσαν και μια φωτογραφία στο Instagram την οποία μπορείτε να δείτε εδώ. Η συγκεκριμένη εικόνα "τάραξε" τους οπαδούς του NJPW καθώς κυκλοφόρησαν φήμες ότι πήγε στο SummerSlam ώστε να συναντηθεί με τον Mr. McMahon για να διαπραγματευτεί, κάτι τέτοιο μπορούμε όπως να το διαψεύσουμε εμείς οι ίδιοι.

Και ο λόγος; Ο λόγος είναι ότι ο 28χρονος δεν μπορεί να υπογράψει αυτή τη χρονική περίοδο με κανένα άλλο Promotion διότι βρίσκεται σε συμβόλαιο με το New Japan Pro Wrestling. Επίσης, υπήρξε μια φήμη από το παρελθόν που έλεγε ότι η εταιρία του Vince McMahon δεν συμπεριφερόταν καλά στους Ιάπωνες παλαιστές, κάτι το οποίο τον κάνει να δείχνει λιγότερο ενδιαφέρον για το WWE.


για το Ringside House,
Αποστόλης Μάρης
Νεότερη Παλαιότερη