SPOILER για τον WWE World Title αγώνα στο SummerSlam


Ο αγώνας Ambrose vs Ziggler έχει κανονιστεί για το Summerslam και πολλές πηγές έχουν αποκαλύψει το πιο πιθανό αποτέλεσμα. 

Όπως όλοι ξέρουμε πλέον, ο Dolph Ziggler έχει την ευκαιρία να αντιμετωπίσει τον Dean Ambrose για το WWE World Championship στο Summerslam, αφού βγήκε νικητής σε Six Pack Challenge ανάμεσα στους John Cena, AJ Styles, Baron Corbin, Apollo Crews και Bray Wyatt. Πηγές αναφέρουν πως ο Ziggler αποτελεί "transitional" αντίπαλος του Ambrose και δεν υπάρχει περίπτωση να κερδίσει τον τίτλο. 

Αρχικά το WWE σχεδίαζε να μας δώσει Dean Ambrose εναντίον του AJ Styles στο Summerslam αλλά πολλοί συνειδητοποίησαν ότι ο Styles και ο Cena θα μπορούσαν να συνεχίσουν το feud τους και έτσι αποφάσισαν να δώσουν έναν τελευταίο John Cena vs AJ Styles αγώνα στο PPV του Αυγούστου. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Cena θα αποχωρήσει για λίγο μετά το Summerslam για να συμμετέχει στα γυρίσματα του American Grit. Το WWE αναμένεται μετά το PPV να γυρίσει στα αρχικά πλάνα και να ξεκινήσει το feud μεταξύ Ambrose και Styles για τον τίτλο.


Για το Ringside House,
Γρηγόρης Χριστακάκης 
Νεότερη Παλαιότερη