SMACKDOWN 30/08/2016: Ένας όρθιος, δύο κάτω!


Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το εβδομαδιαίο επεισόδιο του SmackDown Live, στο οποίο είδαμε την επιστροφή των Headbangers, μάθαμε ποιες ομάδες προκρίθηκαν στην επόμενη φάση του τουρνουά, είδαμε τον αρκετά προκλητικό Dolph Ziggler, καθώς και άλλα...
Διαβάστε το ρεπορτάζ (φώτο: WWE.com).

Το επεισόδιο άνοιξε με τους Daniel Bryan και Shane McMahon να παρακολουθούν στα παρασκήνια το segment της περασμένης εβδομάδας ανάμεσα στον General Manager και τον The Miz. Ο Shane O' Mac είπε στον Yes-Man πως πρέπει να απολογηθεί στον IC Champion για τις πράξεις του, ο δεύτερος συμφώνησε.


Ωστόσο, πρώτος στο ρινγκ εμφανίστηκε ο εκνευρισμένος Miz μαζί με την εκθαμβωτική Maryse στο πλευρό του κάνοντας ένα promo, όπου στην ουσία ισχυρίστηκε ότι δεν είναι δειλός παλαιστής, και ο τρόπος του Bryan είναι απαράδεκτος! Τον διέκοψε ο Dolph Ziggler όμως... Ο Show Off τον έβαλε στη θέση του προκαλώντας τον να παίξουν... ξύλο, ώστε να αποδείξει ότι δεν είναι δειλός. Ο A-Lister έκανε τα δικά του mind games μέχρι που αποχώρησε με την παρέμβαση της γυναίκας του.

SmackDown Tag Team Championship Tournament Match
The Hype Bros vs. The Vaudevillains

Στον πρώτο αγώνα της βραδιάς, οι Zack Ryder και Mojo Rawley πήραν το εισιτήριο για τα ημιτελικά του τουρνουά για την ανάδειξη των πρώτων SmackDown Tag Team πρωταθλητών, στο Backlash. Η νίκη ήρθε από το Hype Ryder του Zack.


AJ Styles vs. Apollo Crews

Την είσοδό του έκανε ο AJ Styles χαμογελαστός παίρνοντας τα θερμά χειροκροτήματα του κοινού! Ο Phenomenal One αφέθηκε σ' ένα μικρό promo τονίζοντας πως αυτός είναι ο άνθρωπος που "τρέχει" αυτό το σόου! Όμως, τον διέκοψε ο Apollo Crews και του ανακοίνωσε ότι απόψε θα αναμετρηθούν.


Σε ένα σχετικά σύντομο αγώνα, ο AJ Styles πήρε την νίκη κόντρα στον Apollo Crews με Phenomenal Forearm. Πλέον είναι έτοιμος για το ματς με τον Dean Ambrose, στο Backlash.

Bray Wyatt & Randy Orton - Segment

Στο ρινγκ ήρθε ο Bray Wyatt τονίζοντας ότι δεν φοβάται κανέναν, γιατί ο ίδιος είναι ο φόβος! Σχετικά με τον Randy Orton ανέφερε πως δεν είναι κάποιο φίδι, παρά μόνο ένας απλός άνθρωπος, που δεν μπορεί να τα βάλει με έναν... θεό.


Ο Viper όμως είχε άλλη άποψη! Δεν άργησε να τον διακόψει για να βάλει τα λόγια του σε μια σειρά. Συγκεκριμένα αποδέχτηκε την πρόκληση του Eater of the Worlds και ο αγώνας τους για το επικείμενο Backlash έχει ανακοινωθεί.

Natalya & Alexa Bliss vs. Becky Lynch & Naomi

Στον γυναικείο αγώνα της βραδιάς, η ομάδα των Natalya και Alexa Bliss πήραν την νίκη από τις Becky Lynch και Naomi, χάρις το έξυπνο Roll-Up της Bliss στην Lynch. Αξίζει να σημειωθεί ότι στο τραπέζι των σχολιαστών βρισκόταν και η Nikki Bella η οποία δέχτηκε την επίθεση της Carmella.


SmackDown Tag Team Championship Tournament Match
Heath Slater & Rhyno vs. The Headbangers

Την επιστροφή τους μετά από 16 χρόνια στο WWE, έκαναν οι Headbangers! Είδαμε ένα δυναμικό αγώνα με... αίμα, καθώς μια δυνατή μπουνιά του Thrasher άνοιξε το φρύδι του Rhyno, τότε ο Gore Machine εκνευρισμένος τρύπησε το στομάχι του αντιπάλου του με GORE, παίρνοντας το εισιτήριο για τα ημιτελικά του SmackDown Tag Team Championship Tournament, όπου θα αντιμετωπίσουν τους Hype Bros.


Στην συνέχεια εμφανίστηκε ένας άγνωστος τύπος, και μάλιστα προκάλεσε οποιονδήποτε να αντιμετωπίσει από τα backstage, είχε ξεχάσει όμως τον κίνδυνο ονόματι... KANE! Πιο συγκεκριμένα, ο Big Red Monster έκανε την είσοδό του και κέρασε τον κέρασε ένα Chokeslam.


Dean Ambrose vs. Baron Corbin

Στο main event της βραδιάς, την νίκη με Disqualification πήρε ο Corbin κόντρα στον WWE World Champion, Dean Ambrose, διότι έκανε παρέμβαση στον αγώνα ο AJ Styles ο οποίος βρισκόταν στο announce table. Όταν τελείωσε η αναμέτρηση ο Lunatic Fringe χτύπησε με Dirty Deeds τον Lone Wolf, όσο για τον Phenomenal One, αυτός κατέληξε στα... σχοινιά !


Δείτε όλο το επεισόδιο παρακάτω:


για το Ringside House,
Αποστόλης Μάρης
Νεότερη Παλαιότερη