RAW 29/08/2016: Προδοσία!


Με επιτυχία και πολλές εκπλήξεις ολοκληρώθηκε το χθεσινοβραδινό Monday Night RAW που διεξήχθη στο Houston. Ας παρακολουθήσουμε τι έγινε λοιπόν στο κόκκινο σόου.
Διαβάστε το ρεπορτάζ (φώτο: WWE.com).

Προτού ξεκινήσει επίσημα το επεισόδιο, το WWE πρόβαλε την κάρτα όπου εκφράζει την λύπη του για τον θάνατο του θρυλικού Mr. Fuji!


Ας ξεκινήσουμε λοιπόν! Το κόκκινο σόου ξεκίνησε με τους 4 εκδικητές του Universal Championship, Roman Reigns, Seth Rollins, Kevin Owens και Big Cass να βρίσκονται για τελευταία φορά σε τετ-α-τετ πριν το Fatal 4-Way. Ο καθένας έβγαλε λόγο σχετικά με το ματς. Όλοι; Μάλλον όχι. Ο Roman Reigns δεν έβγαλε κουβέντα καθώς ενώ είχε το μικρόφωνο στο χέρι προτίμησε να επιτεθεί στον KO και μετά να ακολουθήσει μια συμπλοκή μεταξύ των 4 Superstars. Μετά από αυτήν την συμπλοκή πολλοί καταλάβανε πως το Fatal 4-Way θα είχε πολύ ενδιαφέρον!


Chris Jericho vs. Neville

Ο Y2J είχε καυγά με fan κατά την διάρκεια λέγοντας τον "Shut up, just shut your mouth". Αυτό δεν τον επηρέασε καθώς πήρε την νίκη απέναντι στον Neville με τον Y2J να χρησιμοποιεί το Walls of Jericho.


Nia Jax vs. Hyan

Η Nia Jax πήρε την νίκη απέναντι στην Hyan. Η νίκη ήρθε πολύ εύκολα για την Jax καθώς δεν συνάντησε ιδιαίτερη αντίσταση από την Hyan.


Στα πλαίσια του επεισοδίου, εμφανίστηκαν οι The Club ως... συνταξιούχοι γιατροί. Ξεκίνησαν το promo τους λέγοντας πως είναι οι αίτιοι που οι Dudley Boyz βγήκαν στην σύνταξη και πως η επόμενη ομάδα που θα πρέπει να συνταξιοδοτηθεί είναι οι WWE Tag Team Champions, New Day! Σε αυτό ωστόσο θα βοηθήσει και η... νοσοκόμα Dana Brooke.


Sami Zayn vs. Jinder Mahal

Στην συνέχεια του επεισοδίου ο Sami Zayn αντιμετώπισε με επιτυχία τον Jinder Mahal. Το ματς ήτανε... τυπικό Monday Night RAW Match με τον Καναδό να παίρνει την νίκη με Helluva Kick στην αριστερή γωνία του ρινγκ!


The New Day & Bayley vs. Gallows & Anderson & Dana Brooke

Σε έναν αγώνα που θα μπορούσε άνετα να ήταν για κάποιο PPV, οι πρωταθλητές με την βοήθεια της νεοεισελθούσας στο WWE, Bayley, δεν άφησαν αναπάντητες τις προκλήσεις των Gallows, Anderson, και Brooke. Το αποτέλεσμα ήταν να πάρουν την νίκη οι New Day μετά από έναν αρκετά ωραίο αγώνα! Να σημειωθεί πως στο commentary table βρισκόταν η Women's Champion, Charlotte.



Sheamus vs. Cesaro (Best of Seven Series)

Να θυμίσουμε πως ο Sheamus είχε κερδίσει τον Cesaro στο kickoff του Summerslam. Εφόσον το σκορ μεταξύ των 2 superstars είναι 1-0 υπέρ του Sheamus, ο Cesaro είχε την ευκαιρία να ισοφαρίσει το σκορ. Ωστόσο κάτι τέτοιο δεν έγινε καθώς ο Sheamus πήρε την δεύτερη νίκη απέναντι στον Cesaro κάνοντας το 2-0! Στο τέλος του αγώνα, ο Swiss Superman φαίνεται να έχει υποστεί κάποιον τραυματισμό!


Braun Strowman vs. Americo

Το σίγουρο είναι πως κανένας δεν θα ήθελε να βρίσκεται στην θέση του Americo! Στα του αγώνα, ο Strowman έκανε μια καλή... προπόνηση, απέναντι στον Americo παίρνοντας την νίκη σε λιγότερο από 2 λεπτά! Μετά το τέλος του αγώνα, ο Strowman έβγαλε την μάσκα του Americo ως ένδειξη δύναμης!


Στην συνέχεια του RAW, την εμφάνιση της στο ρινγκ έκανε η RAW Commissioner, Stephanie McMahon θέλοντας να αποκαλύψει την ποινή του Brock Lesnar. Θυμίζουμε ο λόγος που ο Beast τιμωρήθηκε με πρόστιμο 500 δολαρίων ήταν το F5 που... κέρασε στον SmackDown Commissioner, Shane McMahon στο SummerSlam. Καθώς μιλούσε όμως η Stephanie, ο Paul Heyman την διέκοψε λέγοντας πως δεν δικαιολογεί τον πελάτη του και ήρθε στο ρινγκ για να πληρώσει το πρόστιμο.

   Ο Heyman άρχισε να πετάει ένα ένα τα δολάρια στο έδαφος, πράγμα που εξόργισε την Stephanie κάνοντας της να χαστουκίσει τα υπόλοιπα δολάρια που είχε ο Heyman στο χέρι του. O Heyman θέλησε η Stephanie να αποδεχτεί τα χρήματα ως πληρωμένο πρόστιμο καθώς ζήτησε και συγνώμη αποκλειστικά σε αυτήν και όχι στον Shane McMahon. H Stephanie είπε "apology accepted" και αποχώρησε από το ρινγκ με τον Paul Heyman να χαμογελάει όσο αυτή αποχωρούσε.


Titus O'Neil vs. Darren Young (with Bob Backlund)

Θυμάστε στο πιο πρόσφατο παρελθόν που υπήρχε σε κάθε RAW ένα ματς Tag Team μεταξύ των Breezango και των Golden Truth; Ε, απ' ότι φαίνεται βρήκαμε... αντικαταστάτες, καθώς για ένα ακόμη επεισόδιο ο Titus O'Neil και ο Darren Young βρέθηκαν αντιμέτωποι! Για την ιστορία, ο Darren Young ήταν αυτός που πήρε την νίκη. Μετά το τέλος του αγώνα, ο O'Neil επιτέθηκε στον Young αλλά και στον Backlund!


Πριν το μεγάλο Main Event στα Backstage o Seth Rollins συνάντησε τους Mick Foley και Stephanie McMahon για μια privet συζήτηση. Ο Rollins είπε πως θα είναι το καλύτερο main event και πως θα φέρει τον τίτλο του Universal Championship. Η Stephanie συμφώνησε, λέγοντας του πως απόψε είναι η βραδιά του!


WWE Universal Championship Match
Big Cass vs. Kevin Owens vs. Roman Reigns vs. Seth Rollins

Φτάσαμε στο main event! Οι 4 Superstars δώσανε τον καλύτερο τους εαυτό προκειμένου να κατακτήσουν τον τίτλο! Ο Big Cass ήταν ο πρώτος Superstar που αποκλείστηκε μετά από Frog Splash του Kevin Owens. Μετά από το elimination όλα τα πράγματα κυλούσαν ομαλά. Ποιος θα το περίμενε όμως αυτό που θα συνέβαινε μετά; Μάλλον κανείς! Από το πουθενά, εμφανίστηκε ο Triple H (!!!) μέσα από τους fans και κέρασε Pedigree στον Roman Reigns. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να τον αποκλείσει με pinfall ο Seth Rollins. Ωστόσο η έκπληξη δεν ήταν αυτό. Ο The Game γύρισε την πλάτη στον Rollins και τον χτύπησε με Pedigree με αποτέλεσμα ο Kevin Owens να κάνει το τελικό pinfall και να γίνει ο νέος WWE Universal Champion. Δεν το πιστεύαμε ούτε εμείς μα ούτε και ο Kevin Owens. Απ ότι φαίνεται η Stephanie McMahon και ο Mick Foley δεν γνώριζαν τίποτα περί επιστροφής του Triple H καθώς και οι ίδιοι ήτανε σοκαρισμένοι μετά το τέλος του αγώνα.


Δείτε όλο το επεισόδιο παρακάτω:


για το Ringside House,
Χρήστος Δήμου
Νεότερη Παλαιότερη