RAW 08/08/2016: Του κατέστρεψε την γαμήλια γιορτή


Ακόμη ένα όμορφο επεισόδιο μας πρόσφερε το WWE στο RAW, σχετικά είδαμε ένα wedding celebration από τους Rusev και Lana το οποίο το διέλυσε ο Roman Reigns, εξελίξεις στην μάχη των Rollins και Balor, ανακοινώσεις για SummerSlam, παρά... τρίχα έσωσε από τον τραυματισμό ο Woods τον Kingston.
Διαβάστε το ρεπορτάζ (φώτο: WWE.com).

Το επεισόδιο άνοιξε από τους Enzo Amore και Big Cass και μέσα από το γνωστό τους promo ξεσήκωσαν το κοινό του Anaheim, αφού μίλησαν με προκλητικά λόγια για τον Chris Jericho, τότε ο Ayatollah of Rock 'n' Rolla τους διέκοψε μαζί με τον Kevin Owens για να προχωρήσουν στον πρώτο αγώνα.


Chris Jericho vs. Enzo Amore

Στον πρώτο αγώνα της βραδιάς, ο Chris Jericho έφυγε νικητής της αναμέτρησης καθώς την στιγμή που χτύπησε με Codebreaker τον αντίπαλό του, έκανε εισβολή ο Big Cass και τον "καθάρισε" με Big Boot για να λήξει με DQ. Στην συνέχεια καθώς οι Jericho και Owens πανηγύριζαν, οι Amore & Cass τους προκάλεσαν σε Tag Team Match στο SummerSlam, το οποίο και αποδέχθηκαν.


Braun Strowman vs. Jorel Nelson

Δεν έχει εμπόδιο ο Braun Strowman! Συγκεκριμένα κέρδισε έναν local athlete για ακόμη μια φορά με την χαρακτηριστική του κίνηση, Reverse Chokeslam. Ποιος θα είναι το επόμενο θύμα;


Darren Young vs. Titus O'Neil

Το αίμα του πίσω κατάφερε να πάρει o Darren Young μετά την ήττα του από τον ίδιο αντίπαλο την προηγούμενη εβδομάδα, καθώς και με τον ίδιο τρόπο. Πιο συγκεκριμένα, σε έναν αρκετά σύντομο αγώνα ο πελάτης του Bob Backlund "έκλεψε" την νίκη με Roll-Up.


Seth Rollins - Promo

Σε ένα όμορφο promo αφέθηκε ο αντίπαλος του Finn Balor για το SummerSlam, Seth Rollins, ο οποίος απευθύνθηκε στο WWE Universal Championship Match σε 2 εβδομάδες από τώρα. Δεν είδαμε κάποια παρέμβαση από τον Ιρλανδό, ωστόσο η απάντηση ήρθε λίγη ώρα αργότερα μέσω της γιγαντοοθόνης.


Cesaro vs. Sheamus

Για ακόμη μια φορά εξαιρετική χημεία είχαν εντός ρινγκ οι Cesaro και Sheamus με τον Ελβετό να φεύγει νικητής του αγώνα με ένα έξυπνο Roll-Up. Προηγουμένως, είδαμε τον διαιτητή της αναμέτρησης να βρίσκεται ανάσκελα στο πάτωμα με αποτέλεσμα το cover του Sheamus να μην γίνει δεκτό.


Neville & Sin Cara vs. The Dudley Boyz

New Era, κλασικοί Dudleys... Είδαμε μια σχετικά καλή αναμέτρηση με την ομάδα των babyfaces να παίρνουν την νίκη χάρις το Red Arrow του Neville, αφού προηγήθηκε μια κάκιστη συνεργασία από τους ECW Originals με τον D-Von να χτυπάει με Clothesline τον Bubba Ray Dudley.


Rusev & Lana - Wedding Celebration

Στην αρχή, εμφανίστηκε το ζευγάρι "καλοντυμένο" στο ρινγκ, με όμορφη μουσική εισόδου καθώς και εικόνες από τον γάμο τους να παίζουν στην γιγαντοοθόνη. Έπειτα προχώρησαν σε ένα promo ώστε να μιλήσουν για την σχέση τους, εκείνη την στιγμή τους διέκοψε ο Roman Reigns για να βάλει λάδι στην... φωτιά.


Ο Big Dog όμορφα και ειρηνικά ζήτησε από τον Βούλγαρο να ηρεμήσει καθώς ήρθε στο ρινγκ για να τους ευχηθεί και να γιορτάσει μαζί τους, όμως ο Rusev επέμενε να αποχωρήσει από την αρένα. Έτσι, ο Powerhouse του ανακοίνωσε πως στο SummerSlam θα διεκδικήσει το United States Championship σε One on One αγώνα. Τότε σπρώχνει τον US Champion επάνω στην Lana και αυτή πέφτει στο τραπέζι όπου βρισκόντουσαν οι τούρτες, κάπως έτσι χάλασε η γαμήλια γιορτή τους.


Sasha Banks vs. Dana Brooke

Ο αγώνας είχε και stipulation, συγκεκριμένα σε περίπτωση που ηττηθεί η Dana Brooke τότε θα γίνει banned από το ringside στο "Sasha Banks vs. Charlotte" για το Women's Championship Match στο SummerSlam. Και αυτό έγινε, η Legit Boss πήρε την νίκη κόντρα στην Brooke με Double Knees στο ringpost.


Luke Gallows vs. Kofi Kingston

Οι New Day εμφανίστηκαν δίχως τον "τραυματισμένο" Big E και μάλιστα ηττήθηκαν σε One on One Match ανάμεσα στους Luke Gallows και Kofi Kingston. Αμέσως μετά τον αγώνα οι ομάδα των heels επιχείρησε να τραυματίσει με παρόμοιο τρόπο όπως και τον Big E, τον Kingston, αλλά τον έσωσε ο Xavier Woods με μια καρέκλα.


United States Championship Match
Rusev (c) vs. Cesaro

Στο main event της βραδιάς η συζήτηση των Mick Foley και Daniel Bryan κατέληξε σε ένα US Championship Match με τον Cesaro να ψάχνει την ευκαιρία να κερδίσει έναν τίτλο στο WWE, κόντρα στον ασταμάτητο και θυμωμένο Rusev. Στα του αγώνα, ο Βούλγαρος πήρε την νίκη με υποταγή κόντρα στον Ελβετό, και παρέμεινε United States Champion. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Swiss Superman θα μπορούσε κάλλιστα να στεφθεί νέος πρωταθλητής, αλλά η παρέμβαση του Sheamus του κόστισε πάρα πολλά.


Αφού η αναμέτρηση τελείωσε, ο Roman Reigns εμφανίστηκε στο ringside καθώς ο Rusev πανηγύριζε την νίκη του, και τον κέρασε ένα δυνατό Spear παίρνοντας τις θερμές υποδοχές του κοινού.


Δείτε όλο το επεισόδιο παρακάτω:


για το Ringside House,
Αποστόλης Μάρης
Νεότερη Παλαιότερη