IMPACT WRESTLING 25/08/2016: Ξέσπασμα... GALLOWAY!


Περισσότερα γεγονότα είχαμε στο εβδομαδιαίο επεισόδιο του Impact Wrestling, καθώς είδαμε μια δυνατή αναμέτρηση ανάμεσα σε Abyss και Jeff Hardy, το TNA Knockouts Title να αλλάζει και επίσημα χέρια, ενώ τον Drew Galloway να... διαλύει τα πάντα μέσα στα νεύρα του λόγω της ήττας που υπέστη από τον φορμαρισμένο και ασταμάτητο Ethan Carter III.

Στον εναρκτήριο αγώνα της βραδιάς, ο Mike Bennett επικράτησε των Eli Drake, Moose, Eddie Edwards, Basile Baraka, Baron Dax, Jessie Godderz, Mahabali Shera, Robbie E, και Grado για την ανάδειξη του #1 Contender για το TNA World Heavyweight Championship.

Abyss vs. Jeff Hardy

Στο δεύτερο ματς του εβδομαδιαίου Impact, είδαμε τους Abyss και Jeff Hardy να έρχονται αντιμέτωποι μερικές εβδομάδες πριν το Bound For Glory. Την αναμέτρηση κέρδισε ο Abyss χτυπώντας με BlackHole Slam τον αδερφό του Matt Hardy. Αξίζει να σημειωθούν και οι παρεμβάσεις των Crazzy Steve και Rosemary που έφεραν στην ήττα τον Jeff Hardy.

TNA Knockouts Championship Match
Sienna (c) vs. Marti Bell vs. Allie vs. Jade vs. Madison Rayne

Αρχικά ο πρόεδρος του TNA, Billy Corgan, τόνισε στην Sienna πως απόψε θα υπερασπιστεί τον τίτλο της και για βοήθεια θα έχει στο ρινγκ την υποστήριξη της Allie, όμως, κατά την διάρκεια του αγώνα έγινε μια απροσεξία το οποίο είχε ως αποτέλεσμα την Allie να κερδίζει τον τίτλο κάνοντας το τελικό pinfall επάνω στην Sienna.

Στη συνέχεια εμφανίστηκε ο Eli Drake με καλεσμένους στο 'Fact of Life' τους DJ Z, Mandrews, Braxton Sutter, Trevor Lee, Rockstar Spud, και Andrew Everett οι οποίοι πρόκειται να διεκδικήσουν το X-Division Championship. Ωστόσο, οι performers ξέσπασαν σε ένα δυνατό brawl από το οποίο όρθιοι έφυγαν οι Drake και DJ Z.

EC3 vs. Drew Galloway

Πριν τον αγώνα, νωρίτερα μέσα στην μέρα, οι Galloway και Ethan Carter III συναντήθηκαν να τα πουν από κοντά πίνοντας ουίσκι, κάτι που κατέληξε με τον EC3 μέσα στην... πισίνα! Τελικά, νικητής του αγώνα βγήκε ο EC3 παίρνοντας την νίκη με ένα έξυπνο Roll-Up. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα πριν οι κάμερες κλείσουν ο ηττημένος να διαλύσει επάνω στα σκαλοπάτια τον Aron Rex ο οποίος εκτελούσε τα καθήκοντα του special guest referee.

Δείτε όλο το επεισόδιο παρακάτω:


για το Ringside House,
Αποστόλης Μάρης
Νεότερη Παλαιότερη